Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« -: Март 05, 2007, 04:56:34 » |
|
Докато си миех зъбите в банята се замислих над нещо... ще си легна след малко и сигурно ще врътна една бърза свирка на мъжа ми... и знам, че като свърши, дълго ще усещам вкуса на спермата му в устата си... Та, трябва ли да си мия зъбите след това :?: :lol: Чудя се, чудя се и не мога да си отговоря :roll:  Знам, че сега истинските дами ще ме подкрепят, защото спермата полепва по зъбите и има различен вкус, който не на всеки се хареса. И какво е вашето мнение по въпроса :lol: :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
bombonec
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #1 -: Март 05, 2007, 05:35:06 » |
|
аахаха.. това вече зависи от вкуса дали ти харесва или не..! аз като лижа си мия зъбките.. се пак хигиена..! мое мнение..! но има и случеи дето ми е мн сладко и .. чак сутрин :oops: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #2 -: Март 06, 2007, 03:44:32 » |
|
и според мен си трябва жените да си измиват зъбите след такива хубави процедурки:-))
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Март 06, 2007, 04:31:22 » |
|
А това няма ли да обиди мъжа? След като свърши тя да стане и да отиде да се мие? Някакси много обидно ми изглежда :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Март 06, 2007, 04:51:17 » |
|
или по-скоро да пийне натурално сокче:-))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
James
Newbie
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #5 -: Март 06, 2007, 05:06:10 » |
|
Наистина е до личен избор. Ако жената може да преглътне и й е приятен вкусът на спермата не виждам проблем, защо да не остане за известно време така. Аз например, когато докарам жена си до оргазъм с език се налага да се измия- цялата ми брадичка и мустаците ми са в сладък нектар. Вкусът в устата си остава, дори и след като се измия  приятно ми е да го усещам, така както и на жена ми й е приятно да ме изпива.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #6 -: Март 06, 2007, 07:13:25 » |
|
напълно съм съгласен с изказаните тук мниния всеки сам решева но съм и съгласен и с Мацката Стан че малко е унизително това жената да стане и да изтича до банята и да си измие зъбите след свирка. значи това нещо ми е правино единпът и повече аз не позволих да ми правят свирка след като изтърчаха да си измиат зъбите. след като си чак толкова чистозъба след като си измиеш зъбите нама да си слагаш нищо в устата. ще кажа как се справя сегашната ми приятелка до леглата винаги има нещо за пииване така че като свърша в устата й тя се просяга и отпива чаша вода (това не е толкова унижаващо) защото спермата ми е талкова гъста и много че тя сама ми е казвала че мого да я задавя от количеството. никога не скачам да си мия зоната на устата след ката съм задоволявам жена. харесвами да нося неиният вкус и на следващият ден и като се оближа да усещам вкусът й
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Март 06, 2007, 08:14:51 » |
|
абе всичко е супер
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniell
Newbie
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #8 -: Март 14, 2007, 12:24:02 » |
|
щом ти харесва , да не ти дреме  )
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sunny
Newbie
Публикации: 57
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 16, 2007, 01:40:28 » |
|
Аз не гълтам,но обикновенно след секс лапвам една дъвка и си млящя в леглото(мисля си,кога ли ще заспя с нея в устата) А аз малко да оспамя,надявам се Стан да не ми се сърди много. След фелацио допива ли ви се вода? Аз абсолютно винаги си умирам за вода след тази процедура.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 16, 2007, 01:59:18 » |
|
И на мен обикновено ми се допива водица или нещо друго, а след секс направо озверявам за сладко :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sunny
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 16, 2007, 02:15:20 » |
|
Аз пък винаги съм си озверена за сладко :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 16, 2007, 03:21:32 » |
|
Аууу, аз си мислех, че съм единственото чудовище дето изяжда всичко сладко 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sunny
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 16, 2007, 03:24:34 » |
|
Не си,не си аз съм станала като наркоманка с това сладко постоянно си мисля колко добре ще ми дойде едно шоколадче,ама кантара нагло се хили изпод спалнята и крещи "Не,нееееее"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #14 -: Октомври 11, 2007, 01:48:28 » |
|
Не си,не си аз съм станала като наркоманка с това сладко постоянно си мисля колко добре ще ми дойде едно шоколадче,ама кантара нагло се хили изпод спалнята и крещи "Не,нееееее" Ах вие палави дебеланкиии :lol: 
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
|