Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2 3
Изпечатай
Автор Тема: Женския оргазъм,squirting  (Прочетена 15182 пъти)
plamak
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 2

« -: Март 05, 2007, 03:36:41 »

Здравейте пускам тази тема,защото скоро гледах едно много интересно клипче,където някъкъв тип докара приятелката си до няколко оргазма като на шега,а от нея излизаше направо фонтан!Много се зарибих!Интересно ми е някой пробвал ли е тези техники и ако да имало ли е ефект?Пускам линк към арената-регистрацията е безплатна в момента,но ако не можете да го дръпнете от там има го и на други места само кажете! http://www.arenabg.com//details.php?id=47066
и друго подобно http://www.arenabg.com//details.php?id=22938
Активен
Bach
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 30

« Отговор #1 -: Март 05, 2007, 12:38:34 »

Вместо да търся клипове, не можеш ли да опишеш техниката? Обикновено такива масивни изливания има , когато партньорката не се е изпикала преди секса и по време на оргазъма се изпуска. А в случай може би греша.
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #2 -: Март 05, 2007, 04:58:50 »

Мисля,че тук става въпрос за съвсем различно нещо от описаното от БАХ. Наистина има жени, които след като свършват(или при самия оргазъм) отделят течност, подобна на спермата. Но как и кога се получава, не мога да кажа. На мен ми се случи веднъж.... мнооогооо мноооогооо отдавна :oops:  Смотан
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
plamak
Newbie
*

Публикации: 2

« Отговор #3 -: Март 06, 2007, 04:08:56 »

Ами за съжеление не мога да опиша техниката затова и пуснах темата,за да видя дали някой няма да я е прилагал и да сподели с нас.Иначе клипчето е супер яко мацката се ГЪРЧИ от удоволствие.Мисля че си заслужава да "търсиш" клипове Bach,защото аз ако това мога да го приложа на някоя мацка...
Активен
fetish
Newbie
*

Публикации: 33

« Отговор #4 -: Април 04, 2007, 03:56:20 »

страшно много мъже и жени са не запознати със този тип оргазъм. това не е пишкане! поинтересувайте се докарвал съм веднъж една девойка до подобен оргазъм, само че с език и пръстче. няма по-голяма награда за мъжа
Активен
peshoteslata2
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #5 -: Юни 17, 2007, 06:44:40 »

Може ли да дадете отново линковете, защото не се отварят или поне имената на клиповете.
Мерси предварително.
Активен
propeller
Newbie
*

Публикации: 4

« Отговор #6 -: Юли 26, 2007, 04:47:27 »

Да пич дай пак линковете или точните заглавиа на филмчетата. А до колкото аз съм чел не всички жени изригват така д асе каже. При всяка "свършването" видимо протича по различен начин. Има и такива коита яко пръскат, такива които съвсем леко потича бяла течност или пък нищо такова нестава. Но по този въпрос по добре те да си кажат.
Активен
TDI
Newbie
*

Публикации: 65

« Отговор #7 -: Ноември 27, 2007, 04:33:13 »

Как обичам да изравям стари теми Плезещ се Имам питане към мацките. Дано повече се включат в отговора Намигване Та....каква е разликата между т.нар. creampie и squirting-а? Има ли изобщо разлика? Ами....това е. Ще чакам компетентни отговори Намигване
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #8 -: Ноември 27, 2007, 06:06:56 »

TDI, има ОГРОМНА разлика между двете неща. Най- малкото, защото се изпълняват от различни хора  :lol:  :lol: squirting явно е изпразването при жената(но много мощно изпразване), докато криймпай си е баш свършване във влагалището на жената от мъжа,тоест пълни я със сперма.  Готин Второто си го получаам редовно, но до първото още не съм стигала... :roll:
Активен

TDI
Newbie
*

Публикации: 65

« Отговор #9 -: Ноември 28, 2007, 08:35:44 »

Ами това защо се различава от това например, а и двете се водят squirting?
Това пък страшно много прилича на първото, ама се води криймпай. Или има грешка в имената или тази последната са я напълнили отдавна Плезещ се
И как ще коментирате първите две клипчета? На какво се дължи разликата в гъстотата и начинът на отделяне, защото второто е мноооооого по-мощно?
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #10 -: Ноември 28, 2007, 08:46:49 »

Ето това е creampie, а пък това си е чист squirt
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #11 -: Ноември 29, 2007, 12:46:57 »

СПОРЕД МЕН И ДВЕТЕ НЕЩА СА СИ ЧИСТО ИЗПРАЗВАНЕ И НАСЛАЖДАВАНЕ НА ТОВА КАК ИЗТИЧА СПЕРМАТАТИ ОТ ДУПКАТА В КОЯТО СИ СЕ ИЗПРАЗНИЛ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ :twisted:  :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #12 -: Ноември 30, 2007, 06:00:26 »

Цитат на: "Dexter"
СПОРЕД МЕН И ДВЕТЕ НЕЩА СА СИ ЧИСТО ИЗПРАЗВАНЕ И НАСЛАЖДАВАНЕ НА ТОВА КАК ИЗТИЧА СПЕРМАТАТИ ОТ ДУПКАТА В КОЯТО СИ СЕ ИЗПРАЗНИЛ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ :twisted:  :twisted:

Декстър, пак не си гледал където трябва. В едното клипче си има изпразване отзад, а в другото- празнене на жена, пак след стимулация отзад Готин
Активен

emilboev
Newbie
*

Публикации: 50

« Отговор #13 -: Ноември 30, 2007, 12:49:19 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Ето това е creampie, а пък това си е чист squirt

Секретът, който изтича от вагината е от Бертолиновите жлези. Та си е точно изпразване, но женско.
Активен
soreman
Newbie
*

Публикации: 10

« Отговор #14 -: Декември 10, 2007, 09:49:27 »

squirting-а си е наистина супер, веднъж ми се случи да успея да докарам мацка до това! Наистина по-голяма награда няма Усмивчица))

Мацката_стан, как така веднъж пишеш че си го получавала, а друг път че не си? Ако не е проблем можеш ли да пообясниш как точно беше, т.е. толкова много като по филмите за squirting или не?
Активен
Страници: [1] 2 3
Изпечатай

Отиди на: