Ще ти цитирам доста грубо едни именит френски писател:
" Когато няма любов, колкото и да я търсиш няма да я намериш. Когато съществува- не можеш да я скриеш."
В една връзка е абсолютно същото, ако има само и единствено любов, без други свързващи неща, естествено е тази връзка или да се разпадне или да се съпътства от много компромиси за да се задържи. Ако освен любов има и общи интереси, амбиции и планове, то любовта няма да се превърне в привързаност, а ще се примеси и с привързаност. Моята връзка е 6 годишна, 2 от тях- семеен живот.
Съгласен
Да си призная никога не съм разбирал хората, които казват неща от сорта на "Преди го/я обичах, но вече (след няколко години) тръпката изчезва и вече не е същото. Вече не го/я обичам". Как така си го/я обичал/а, пък после вече не било същото?! Явно не е било истинска любов, а само моментно увлечение. Знам ли....Пак казвам, че такива не ги разбирам.
Мацка Стан, ти смяташ ли, че след толкова години вече не изпитваш същото? Мисля, че
не би трябвало да има промяна, но все пак ти си човека с дългата връзка. Ще споделиш ли?