Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: колко всьщност ГО/Я обичате?  (Прочетена 3808 пъти)
analgetic
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 28

« -: Февруари 25, 2007, 05:29:50 »

става вьпрос за нещо извьн секс техники,за нещо което се нарича според мен "психологоческа врьзка" или разбирателство,или привьрзаност..с две думи -старомодната любов :lol:
Активен

сол на домат и х.. на п.... никога не стигат:))
TDI
Newbie
*

Публикации: 65

« Отговор #1 -: Май 28, 2007, 02:25:52 »

Не разбрах идеята на темата. Вярно малко е стара, ама ще я разискаме Намигване
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #2 -: Май 28, 2007, 03:24:25 »

Ами може би самата идея е да споделим какво бихме направили за човека до себе си. Поне извън секс техниките... толкова Смотан
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #3 -: Май 28, 2007, 03:24:29 »

във началото на всяка връзка има мнооооооооого ЛЮБОВ
с течение на времето и годините тази ЛЮБОВ се заменя от ПРИВЪРЗАНОСТ един към друг.
не можеш да обичаш човек 6, 8, .. 20 ....60години
просто съм сигурна че максимума години който си лудо ВЛЮБЕН в човека са около да не кажа голяма приказка но 4 след това става ПРИВЪРЗАНОСТ :twisted:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

TDI
Newbie
*

« Отговор #4 -: Май 28, 2007, 05:19:53 »

Цитат на: "Mazka Farm"
във началото на всяка връзка има мнооооооооого ЛЮБОВ
с течение на времето и годините тази ЛЮБОВ се заменя от ПРИВЪРЗАНОСТ един към друг.
не можеш да обичаш човек 6, 8, .. 20 ....60години
просто съм сигурна че максимума години който си лудо ВЛЮБЕН в човека са около да не кажа голяма приказка но 4 след това става ПРИВЪРЗАНОСТ :twisted:

Личен опит или наблюдения на познати?
Аргументирай се. Какво за теб значи "с течение на времето и годините тази ЛЮБОВ се заменя от ПРИВЪРЗАНОСТ един към друг"Ъ? Имаш предвид, че свикваш с човека и ти става ежедневие като се прибереш от работа, той/тя да е у вас и т.н. и т.н., и че нещата добиват малко сивкав отенък? Незнам дали и при мен ще е така, ама нямам нищо против да прекарам живота си със сегашната си партньорка.
Ако може двете мацки-Стан и Фарм да споделят Усмивчица
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #5 -: Юни 05, 2007, 04:08:12 »

Ще ти цитирам доста грубо едни именит френски писател:
" Когато няма любов, колкото и да я търсиш няма да я намериш. Когато съществува- не можеш да я скриеш."
В една връзка е абсолютно същото, ако има само и единствено любов, без други свързващи неща, естествено е тази връзка или да се разпадне или да се съпътства от много компромиси за да се задържи. Ако освен любов има и общи интереси, амбиции и планове, то любовта няма да се превърне в привързаност, а ще се примеси и с привързаност. Моята връзка е 6 годишна, 2 от тях- семеен живот.
Активен

TDI
Newbie
*

« Отговор #6 -: Юни 06, 2007, 06:30:55 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Ще ти цитирам доста грубо едни именит френски писател:
" Когато няма любов, колкото и да я търсиш няма да я намериш. Когато съществува- не можеш да я скриеш."
В една връзка е абсолютно същото, ако има само и единствено любов, без други свързващи неща, естествено е тази връзка или да се разпадне или да се съпътства от много компромиси за да се задържи. Ако освен любов има и общи интереси, амбиции и планове, то любовта няма да се превърне в привързаност, а ще се примеси и с привързаност. Моята връзка е 6 годишна, 2 от тях- семеен живот.

Съгласен  Готин
Да си призная никога не съм разбирал хората, които казват неща от сорта на "Преди го/я обичах, но вече (след няколко години) тръпката изчезва и вече не е същото. Вече не го/я обичам". Как така си го/я обичал/а, пък после вече не било същото?! Явно не е било истинска любов, а само моментно увлечение. Знам ли....Пак казвам, че такива не ги разбирам.
Мацка Стан, ти смяташ ли, че след толкова години вече не изпитваш същото? Мисля, че не би трябвало да има промяна, но все пак ти си човека с дългата връзка. Ще споделиш ли?
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #7 -: Юни 06, 2007, 11:50:08 »

Цитат
Мацка Стан, ти смяташ ли, че след толкова години вече не изпитваш същото? Мисля, че не би трябвало да има промяна, но все пак ти си човека с дългата връзка. Ще споделиш ли?

Не мога да кажа, че всичко си е същото, но определено си има любов И привързаност, при това много силни. Наистина не тръпна в очакване всеки път, когато се виждаме, но изтръпвам всеки път, когато го целувам :wink: Има и още много за обясняване, но като цяла ако няма компромиси- няма и връзка.  Готин
Активен

sunny
Newbie
*

Публикации: 57

« Отговор #8 -: Юли 16, 2007, 04:04:33 »

Обичам го много и надявам се любовта да не изгасва никога!
Усещам пеперудките в корема  :wink:
Активен

Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: