|
|
regime
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2007, 04:32:58 » |
|
дано не е така както предполагаш ама ми е интересно по рапана ли я позна? :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2007, 04:54:52 » |
|
дано не е така както предполагаш ама ми е интересно по рапана ли я позна? :-) И аз това се зачудих :lol: Или може би по чаршафите?
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
hbibev
Newbie
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2007, 04:55:28 » |
|
po bemkite,4ar6afite....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2007, 04:59:06 » |
|
Много кофти, наистина. Но не се осланяй само на бемки и чаршафи. Защо не я попиташ направо. Жените обичат директните и силни мъже. Разберете се, ако ти вярва, че сподели 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hbibev
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2007, 05:35:57 » |
|
problema e 4e otri4a totalo. i sa6to taka ne znam nas koe da vqrvam faktite ili dumite?1 zatova pusnah tazi tema,boli me mnogo.Az sam ot Burgas. I se nadqvam nqkoi po nqkakav povod da ima info za sexfans@abv.bgNeznam dali admina na tozi sait ne znae ne6to...iskam da mu pi6a no ne znam kade. a be ujas..prosto gadnoe...stava duma za jivota mi........
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #6 -: Февруари 26, 2007, 03:34:52 » |
|
Ай стига тука теми от сорта това сестра ми ли е бе или е гаджето, помагайте.....! Аз гледм тука едни снимки и все едно моя си го гледам, вие тук ще питате това на филанкишията леля му ли е или кво!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #7 -: Февруари 26, 2007, 08:59:50 » |
|
недеи така бе Алекс представиси чи и ти си на неговото местенци и както си посещаващ саита, изведнъж попаднеш на снимка на женати как се чука с някоиси на чершафите във вашето легла. представиси какъв ужас ще изпиташ. а сега към мадамата (същата тази която са познали от бемките и) мила ти толкова ли си задръстена че дори не си сменила чаршафите на леглото в което са те ебали. ама много си тъпа червена шапчица
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #8 -: Февруари 26, 2007, 10:06:29 » |
|
Аз не знам даже и да е наистина жена му или приятелката или която и да е там негов човек, защо трябва да си изкарва мръсните семейни ризи на показ пред цялото село??? Толкова ли не може да си реши проблема семейно??
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #9 -: Февруари 26, 2007, 10:09:12 » |
|
е пич явно търсят зрители за семеината разправа а после и свидетели за СЪДЕБНИЯТ ПРОЦЕС :twisted: :twisted: :twisted: е стига бе тук се превърнах ме като някакво бюро справки моля ви помогнете ми моля ви виждали ли сте тази жена остава и да цъфне някои БЮЛЕТИН на МВР кои кого издирва в държавата ни
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Февруари 26, 2007, 04:58:46 » |
|
Ще те помоля да пишеш на Кирилица, hbibev :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Март 01, 2007, 10:48:22 » |
|
кои кого търси
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hbibev
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Март 01, 2007, 10:55:04 » |
|
благодаря за отговорие.Някои от писалите са прави,че тук не е мястото за това. Много здраве и успехи на всички.Направо бях луднал. Всичко е ок.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Март 01, 2007, 11:02:16 » |
|
всички се радваме че сте се разбрали с женати надяваме се това на снимките да си ти, а не комшията от 5 етаж или още по добре да се е оказало че женати има близначка със същите бемки която си ляга на еднакви чершафи без да подозира че и вие ги имате :wink: :wink: :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Starshi
Newbie
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #14 -: Март 25, 2007, 05:42:56 » |
|
Според мен по тези снимки не можеш да разбереш нищо. На всички ни е ясно че производителите на чаршафи не произвеждат единични бройки, а цели камари, просто това с чаршафите го забрави. И аз имам същите, но не смятам, че това е моята половинка... Колкото до бенките - това изобщо бенки ли са или е от самата снимка. Ако ти изложа да гледаш няколко сладки "сливки" на различни жени независимо колко време, който аз ще избера, съм убеден, че нищо няма да разпознаеш. Помисли колко жени има и колко "голяма" е разликата между всички тях. И не на последно място - не бади ревнив - ТОВА ТЕ УБИВА!!! Успех
|
|
|
|
|
Активен
|
ако искаш да направиш нещо - търсиш начин, ако не искаш - търсиш причина...
|
|
|
|