Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: tapo no vajno  (Прочетена 3355 пъти)
milen74
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 8

« -: Февруари 19, 2007, 06:09:07 »

za6to si omrazvat partnjorite sled dalgi godini bra4en jivot i kak da ne stava tova
Активен
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #1 -: Февруари 19, 2007, 09:51:37 »

като вкарват разнообразие
с каквото и да е от секс играчки до секс с други двойки
според мен е това :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #2 -: Февруари 19, 2007, 10:14:49 »

Аз пък мисля, че съвременния живот е променил нещата. Вече всички имаме много по-голям избор и гледаме повече в "чинията" на другия и искаме промени, вместо да сме доволни от това което имаме. И мамка му, колко повече време минава толкова повече си мисля че е точно така. Ако имахме да си гледаме по 20-30 декара имоти и подържахме по 2 къщи и поне 5 деца да храним, айде да видим щеше ли да ни омръзне и щяхме ли да искаме нещо по-различно и чуждо Усмивчица. А да не говорим как бихме станали за срам на цялото село, мамка му! Ама ето този съвременен живот как съсипа семейната любов и щастие и парави всички ни едни безлични търсачи на силни усещания, напълно загубили желанието за семейна чест....

И в контекста да кажа че по-гаден град от София няма в България!
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #3 -: Февруари 19, 2007, 04:00:28 »

Александър, интересна теория. Склонна съм да я приема, съвремието сякаш ни предизвиква- отвсякъде ни се кълчотят красиви девойки, с дяволити погледи, повечето мъже се поддържат като истински Аполони и не се срамуват да си поискат секс... в такива условия трудно се отказва, нали? И все пак всичко си зависи от човека. Ако по принцип човек е склонен към изневери, и в град с една чужда жена да живее- пак ще изневери. Но ако си му харесва домашния уют и семейната любов и щастие... колкото и да му се "навъртат" пак ще си се върне при позастарялата понапълняла женичка. В което всъщност няма и нищо лошо. И тъй като въпросът беше как се запазва любовта през дългите години на любов и семеен живот(аз, уви, имам само 5-6 години опит) мога да ти кажа моята технология- не ограничавам в нищо партньора си, говорим за всякакви жени, мъже и сексуални подвизи и варианти и опитваме нови неща, в рамките на възможното, разбира се. Семейният живот често поставя партньорите в трудни ситуации и периоди, често има и застой в сексуално отношение, но това не би трябвало да плаши една двойка Готин Такива неща се случват често, просто трябва да си "подгряват" интереса както намерят за добре, даже и с изненади, включващи трети партньор :wink:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
analgetic
Newbie
*

Публикации: 28

« Отговор #4 -: Февруари 19, 2007, 04:19:15 »

евала,пич,евала александре,вьпреки,че аватара ти ми е крайно неприятен,сякаш чух себе си!!!!всичко е отвратително,пошло,малоценно,грозно и долно що се касае до "Любовта" и ценностите в мижавия ни живот!!!аз не сьм аскет,да не говорим за тройки и пр глупости и т н. но това отчуждение и самота,които ни заливат като нефт,бяло птиче в морето направо ме разбива!!!не е това,на което ни учеха и не е това,което всички сме искали-е,НА ВИ СЕГА СВОБОДА-слободия и простотия му е името...евала брато-разкова ме-с тоя аватар от теб не сьм го очаквал-приеми искренното ми вьзхищение от мнението ти :wink:
Активен

сол на домат и х.. на п.... никога не стигат:))
analgetic
Newbie
*

« Отговор #5 -: Февруари 19, 2007, 04:21:36 »

па за софия нема кво да говорим-достатьчно е да застанеш на владайската караулка в петьк вечер за да видиш за кво става вьпрос..
Активен

Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #6 -: Февруари 20, 2007, 02:39:13 »

Щом тук е станали въпрос, той и твоя аватар предизвиква силни антипати у мен, но като чета каквото си писал и се абстрахирам и ми ставаш симпатичен Усмивчица
Щом предизвиквам в някого от форума подобни слилни отрицателни емоци, ще го заменя аватара си с друг. Може би не много подходящ за този форум, но подходящ за мен лично.
Активен
analgetic
Newbie
*

« Отговор #7 -: Февруари 22, 2007, 03:42:56 »

:lol:  :lol:  :lol: е аз не мога да го сменя,че неам друг...важно разбирателство да има :lol:  :lol: както казал педала:не е важно кой КОГО ебе-важно е УЕБАН да става :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Активен

Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: