Александър, интересна теория. Склонна съм да я приема, съвремието сякаш ни предизвиква- отвсякъде ни се кълчотят красиви девойки, с дяволити погледи, повечето мъже се поддържат като истински Аполони и не се срамуват да си поискат секс... в такива условия трудно се отказва, нали? И все пак всичко си зависи от човека. Ако по принцип човек е склонен към изневери, и в град с една чужда жена да живее- пак ще изневери. Но ако си му харесва домашния уют и семейната любов и щастие... колкото и да му се "навъртат" пак ще си се върне при позастарялата понапълняла женичка. В което всъщност няма и нищо лошо. И тъй като въпросът беше как се запазва любовта през дългите години на любов и семеен живот(аз, уви, имам само 5-6 години опит) мога да ти кажа моята технология- не ограничавам в нищо партньора си, говорим за всякакви жени, мъже и сексуални подвизи и варианти и опитваме нови неща, в рамките на възможното, разбира се. Семейният живот често поставя партньорите в трудни ситуации и периоди, често има и застой в сексуално отношение, но това не би трябвало да плаши една двойка

Такива неща се случват често, просто трябва да си "подгряват" интереса както намерят за добре, даже и с изненади, включващи трети партньор :wink: