Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: bdsm  (Прочетена 3188 пъти)
milen74
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 8

« -: Февруари 17, 2007, 07:09:57 »

kakvo mislite za bdsm obmjna na opit
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Февруари 17, 2007, 12:21:37 »

Смятам, че ако е премерено и няма същински наранявания, е приемливо. Аз лично не си падам по това... Което не означава, че не бих опитала. Може би с камшик или с нещо, което не нанася големи щети по тялото :lol:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #2 -: Февруари 17, 2007, 12:39:21 »

БЕЛЕЗНИЦИ... ДА
ПЛЯСКАНЕ ПО ЗАДНИКА..... ДА
но за друго не се и навивам
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

analgetic
Newbie
*

Публикации: 28

« Отговор #3 -: Февруари 17, 2007, 02:09:07 »

отврат-това па никога не сьм го разбирал:shock: не за пляскането де-ами за кво са ви тия белезници?аз имам 2 чифта в колата-използвам ги да си отварям бирата :lol: ма да вьржа жена с тях..некак си не ми се ...врьзва :lol:
Активен

сол на домат и х.. на п.... никога не стигат:))
milen74
Newbie
*

« Отговор #4 -: Февруари 17, 2007, 02:26:44 »

bdsm ne e samo beleznici i boi molj ogramotete se i togava izkazvaite mnenie
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #5 -: Февруари 17, 2007, 02:43:32 »

Здравей Милен74, след като си компентен по въпроса за БДСМ защо не публикуваш материал по него за да могат посетителите на форума да ти отговорят по-изчерпателно на въпроса, а и да се ограмотят малко.
  По горните мнения бяха отностно това, което те си представят като БДСМ, а не за това, че с белезници и пляскане се изчерпва темата.

И бъди така добър да пиешеш на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК или ще бъдеш напляскан  :twisted:
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #6 -: Февруари 18, 2007, 02:17:01 »

Ето малко информация по темата :wink:  А ако искаш, ще ти преведа специално за foot fetish Готин
http://www.bg-lesbian.com/bdsm/bdsmmain.htm
Активен

milen74
Newbie
*

« Отговор #7 -: Февруари 18, 2007, 06:51:51 »

iz4etox vsi4ko s goljm interes az ne obi4am drugite da gi boli probval sam bastinado no s leki udari i mi xaresa no vsa6nost po mi e xubavo da galj i celuvam xodilata no za mnogo jeni tova e stranno
Активен
analgetic
Newbie
*

Публикации: 28

« Отговор #8 -: Февруари 19, 2007, 03:38:59 »

ami отврат си е....не,че не знам,фанах се за белезниците,щото за тях се сетих,понеже както казах си ги дьржа в колата да си отварям бирата :lol: аз не казвам,че да ти разтрият ходилата(респективно и ти да го направиш) не е готино,или да поосмучеш некое пеьстче,аз казвам,че това няма общо с 90% от тия прстотии-едното е еротика,а другите 90% чиста прба потвьрждение,че всеки влак си има ПЬТНИЦИ :lol: а и неам против кой кво си мисли,стига да не ми го налага,ако не ми е приятно,нали уж СПОДЕЛЯМЕ тука,не се ЗАЯЖДАМЕ-или грешно сьм разбрал? :shock:
Активен

сол на домат и х.. на п.... никога не стигат:))
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: