Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2
Изпечатай
Автор Тема: Самозадоволяване  (Прочетена 6886 пъти)
bombonec
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 14

« -: Февруари 15, 2007, 08:46:42 »

мм интересно ми е самозадоволявате ли се..? за мажете ми е ясно :oops:  Плезещ се  по интересно ми е за жените..! мисял интересна тема..  :shock:
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Февруари 15, 2007, 05:29:39 »

http://www.bgamateur.com/forum/viewtopic.php?t=248

Ето една тема, макар че има повече отговори на мъже. Аз го правя. Правя го често и често ми харесва повече от секса- по- бързо е, по- задоволяващо и по- хигиенично. Да не говорим,че и не ме изморява, не ми се налага да търпя неприятното поведение на партньор и тн и тн... Абе има си и плюсове и минуси. Не бих могла да свърша толкова мощно, както при секс, но пак е нещо. Не получавам ласки, но пък и не винаги ги искам. Не ми вкарват нищо, но и това може да се уреди с нещо :wink:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
mis_keti
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #2 -: Февруари 16, 2007, 03:22:40 »

Мисля че в мастурбирането няма нищо лошо,макар малко хора да признават че го правят.
Аз също го правя редовно и така открих много неизпитани досега сладости.Сега докато правя секс с партнъора ми не се притеснявам да стимулирам сама тези точки.Така получавам по 4-5 оргазма по време на акта.
Активен
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #3 -: Февруари 16, 2007, 04:37:31 »

Мойта жена го прави пред мен и без мен и аз го правя сам и пред нея, както се случи. правим го и гокато правим секс, винаги го правим Усмивчица))
Активен
bombonec
Newbie
*

Публикации: 14

« Отговор #4 -: Февруари 16, 2007, 07:55:36 »

емм задоволяването наистина е по сладко от sex-a  ..! даже  знам че е полезно..!  :oops:
Активен
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #5 -: Февруари 16, 2007, 10:38:12 »

задоволяването го правих когато растях
сега предпочитам да правя секс вместо да се оправям сам
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

stalker
Newbie
*

Публикации: 13

« Отговор #6 -: Февруари 26, 2007, 06:22:45 »

Самозадоволяването си е вид самоуважение ... защо да не уважиш себе си от време на време ... а и така се "калявал духа" поне така казват някои ... Така,че - калявайте си духа периодично ...   Смотан  :lol:  :lol:
Активен

Добрите момчета отиват в рая ... лошите ... където си поискат ...
Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #7 -: Февруари 26, 2007, 09:19:09 »

Цитат на: "stalker"
Самозадоволяването си е вид самоуважение ... казват някои ... Така,че - калявайте си духа периодично ...   Смотан  :lol:  :lol:

то за Каляване си има и друг по ефикасен метод
изкопаи дупка в леда на някоя река и се топи цял ден
такова Каляване ти предсказвам че ташаците ти ще си ги търсиш някаде при сливиците за по топло.
за мен наи доброто каляване за тялото и мен самата си е добрият здрав СЕКС. така че Каляваите се чрез СЕКС а не чрез самозадоволяване
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

stalker
Newbie
*

Публикации: 13

« Отговор #8 -: Февруари 26, 2007, 12:54:58 »

Образно го казах това за каляването Мацка Фарм ... това с дупката в леда ме довърши :lol:  :lol:  :lol:  иначе мнението ми напълно покрива твоето - от един приятен,хубав,разтоварващ СЕКС по-хубаво нямаааааааа ... но и да бъдем честни един пред друг - почти няма мъж или които да не се самозадоволяват от време на време.Това си е човещинка и е приятно стига да не се прекалява,щото пък тогава човека до теб - съпруга/съпруг - може да ти стане безинтересен
Активен

Добрите момчета отиват в рая ... лошите ... където си поискат ...
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #9 -: Февруари 26, 2007, 03:25:40 »

Мацка, не си права. Няма нищо по- хубаво от един здрав секс, но АКО ГО ИСКАШ и ако има с кого да го направиш. Ако ще правя секс от ред да мине, по- добре да се оправям самичка. Предпочитам да мина на диета без секс за месец и после да го правя с кеф, отколкото да гледам тавана три часа и да се чудя кога ще свърши мъжа ми....
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #10 -: Февруари 28, 2007, 01:06:54 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Предпочитам да мина на диета без секс за месец и после да го правя с кеф, отколкото да гледам тавана три часа и да се чудя кога ще свърши мъжа ми....

съкровище извиняваи че се намесвам между вас двете
но никои не е споменал за секс по нежелание защото това е вид насилствен секс.
всеки разбира самозадоволяването по различен начин
имам една позната която казваше на мъжлето си които подобно на твоят случаи я лашкаше с часове докато свърши
" предпочитам в леглото да имам заек (за 5 мин и да е свършил
а после да отида в банята сама и да се самозадоволя на тоалетната "
аз тук ти казвам имаш 5 пръста и нито един не е еднакъв с други те
така че колкото жени толкова и идеи за самозадоволяване
днес ти се е прийскало да не правиш кекс (ПОГОВОРИ С ПОЛУВИНКОТО СИ)
утре ти се е прийскало да те лашкат кът жевотно и да ти се бие главата в таблата на леглото (ГОВОРИ С ЧОВЕКА)
на следващият ден ти се е прийскало да си имаш заиче в леглото и после само да галиш котето (ГОВОРИ С ЧОВЕКА)
не те обвинявам че не си говорите а търпиш да те лашкат
просто си казвам моето лично мнение
и аз когато трябва да се представя на високо ниво си блъскам една бърза преди да си легна и съм кът животно в очите на жената :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #11 -: Март 01, 2007, 11:21:44 »

ела да си поговориме с теб заиче
да ти покажа как ще те направя цял лъв
след като си легнеш с мен :wink:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #12 -: Март 01, 2007, 02:11:16 »

Декстър, приличам ли ти на жена, която не  обича да говори или пък я е страх да говори за секс с мъжа си?  :lol: Нищо подобно, просто не винаги има време за секс, още по- малко пък е и времето за хубав секс. А въпросът не е само във времето, нужно е и спокойсвтие и желание. Лично мога да кажа, че като човек с вече 5 годишен опит в секса, най- див и приятен секс правих в ученическите си години. Просто тогава нищо не ме притесняваше, отдавах се и физически и духовно. Докато сега... сексът е просто задължение. И на преден план идва самозадоволяването :?
Активен

monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #13 -: Март 01, 2007, 04:16:22 »

чекията е враг на жената :/
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
James
Newbie
*

Публикации: 80

« Отговор #14 -: Март 06, 2007, 05:23:34 »

Монк е прав, чекията може да е голям враг на жената. Жената е казала- днес "ще си мия косата" и мъжът реши да удуши питона... ,но после тя казва- хайде жребецо, вземи ме... е да ама не. Получават се разминавания. Помня един случай за който бях чел- момичето се разделя в приятеля си, защото мастурбира много и не може да го вдигне, когато на нея й се прииска.
  А иначе си е доста приятно и разтоварващо. Аз например сутрин почти винаги се събуждам с ерекция. Това не значи, че всяка сутрин го правя, по-скоро при първа възможност по-късно през деня  :lol:  Съобразявам се все пак и с желанията на жената- ако иска да ми помогне, с удоволствие приемам или само се поддържам в напрежение за приятен секс по-късно.
  Големи хора сме, трябва познаваме тялото си и да знаем на какво сме способни.
Активен

Страници: [1] 2
Изпечатай

Отиди на: