Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Hodite li...  (Прочетена 2619 пъти)
VS
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 5

« -: Февруари 12, 2007, 09:13:03 »

Zdraveite na vsi4ki. Iskam da vi popitam hodite li bez belio. Kolko 4esto hodite bez belio. Imate li snimki na koito ste oble4eni, no... ste se 6traknali otdolu.Ako imate takiva snimki koi 6te se prestra6i da ka4i tuk. Nadqvam se temata da ne e 'tupa'.
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Февруари 12, 2007, 04:35:59 »

Да ти кажа темата не е тъпа, но се повтаря, защото Мацка-Фарм,мисля, беше пуснала тема за това как ходим вкъщи- голи, облечени или без бельо. И все пак по темата- ходя си с бельо и дрехи, само блузите ми са сравнително разгърдени за да мога бързо да се съблека по цици :oops:  :oops: Но това не за да шашна мъжа си, а заради детето :wink: Та... отдолу не мога да ти се покажа сега, но виж горе- и ексхибиционистки снимки има :lol:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
VS
Newbie
*

Публикации: 5

« Отговор #2 -: Февруари 13, 2007, 04:27:33 »

Macke Stan neznam za6to ama sam ti golqm fen az pitam dali hodite bez belio ne amo v ku6ti dali ste probvali na vun kak vi se struva i dali vi haresva. A za6to ne pokaje6 tezi snimki za koito kazva6 '4e gi ima'.Iskam da se izvinq na vsi4ki 4e pi6a na latinica ama kirilicata 'mi e v magla'.
Активен
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #3 -: Февруари 13, 2007, 05:32:13 »

Голема мъгла е основно за тия дето не гледат ни къде какво имат по виндоса, но по прозорците дето им се отварят като пишат Усмивчица)))))))))
Активен
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #4 -: Февруари 13, 2007, 04:21:54 »

здр и на тбе!

Ако чакаш мацките да разказват как ходят без бельо - по-добре си го измисли, щото го правят или за любимите, или ако искат да им го вкара някой непознат, но не и ти (по-често) Готин Нищо лично

Просто жените ходят с бельо през повечето време, за разлика от мен - когато не е студено съм по кожа  :? Много по-добре се чувствам, а да не говорим когато стане дума за секс и го покажеш с едно движение как действа  Смотан Една мацка го беше прихванала от мен и й хареса, само по-често переше панталона.

П.С.
Не съм чел Farm как се разхожда вкъщи.
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #5 -: Февруари 13, 2007, 04:44:50 »

Да ти кажа, монк, с кеф бих се мотала гола из къщи, и то просто защото съм си ексхибиционистка :oops: Но уви, вече просто няма как, а и вече не си стоя толкова често вкъщи... А за бельото... не ми е удобно да ходя без бельо, просто ми е гадно. Вагината се търка в панталона и може кожата да се възпали(случвало ми се е), та избягвам такива експерименти... :evil:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: