Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2
Изпечатай
Автор Тема: Правили ли сте секс с нежелание?  (Прочетена 6999 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« -: Февруари 02, 2007, 03:27:52 »

Темата не е анкетна, така, че не е необходимо да се отчитате. Искам просто да споделим впечатление затова какви са усещанията ви, ако правите секс без желание, не насила! На мен ми се е налагало, и продължава да ми се налага, но не много често. Понякога просто не мога да се отпусна и да се насладя на удоволствието, случвало ми се е да мисля за работа или за нещо друго, съвсем не свързано със секса. Не съм от хората, които обичат да играят и да театралничат, правейки се че свършват, така, че оргазъм не съм симулирала. Не ме нападайте и обвинявайте, просто искам да чуя едно чуждо мнение... А на мъжете налагало ли им се е да правят секс с неохота?
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Александър
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 198

« Отговор #1 -: Февруари 03, 2007, 05:22:57 »

Не веднъж, но не повече от 15 пъти Усмивчица
То не може всеки път да си на 6
Активен
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #2 -: Февруари 05, 2007, 07:02:06 »

Мъж като поиска - не трябва да се отказва  :lol: Жени, помислете когато вие налитате - мислете с главата си  :lol:

По-скоро досада съм изпитвал, която води към нежелание. В моменти когато се опитваш да свършиш (важи и за жените) за пореден път, но и това не е нежелано, по-скоро изтощително.

Както и   :wink:   да е. Желание (почти) винаги имам. Става ми обидно даже, а физически непоносимо, ако мацката не прояви разбиране и не пусне един бърз. Все пак го има момента, че ако тя няма желание работата става малко убита и безчувствена - а това не е хубаво. Преди малко почти трябваше да я убеждавам, а стана доста добре - нейното удоволствие беше като наблюдател през повечето време, но усети част от кефа.

Истинско нежелание съм изпитвал когато една мадама каза нещо вулгарно от сорта на "докато съм на 24 - искам да се чукам колкото мога" - това уби детето в мен и нещата тръгнаха към късане.

Иначе от жената зависи да получи желанието на мъжа    :wink:
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
stalker
Newbie
*

Публикации: 13

« Отговор #3 -: Февруари 13, 2007, 04:24:21 »

Монк не нам на колко си братле,но да ти кажа честно,има случай когато наистина нямам желание за секс - поради различни причини - я психика "сдала багажа" , я физически си толкова изморен,че не можеш да дишаш,но все пак пич - уважавай желанието на жената до себе си - иска ли й се ... НАПЪНИ СЕ МАЛКО ... гаранция,че ще оцени жеста - поне аз така мисля ...  :!:  Готин
Активен

Добрите момчета отиват в рая ... лошите ... където си поискат ...
monk
Newbie
*

« Отговор #4 -: Февруари 13, 2007, 04:37:11 »

Двайсщестица съм. Евала, stalker, така е - до сега не съм получавал оплаквания, само адмирации. Мацките "оценяват" жеста - така е, НО когато нагонът им не позволява да те усетят - става грубо! Много им се размива мозакът и не ебават за нищо човешко - ще цитирам една мацка по време на четвъртия час ЕБАНЕ: "ДА МУ ЕБА МАЙКАТА! ИСКАМ ДА СВЪРША". Сещаш се колко е получила, и въпреки това иска още! Не й дреме дали те боли оная работа.

ЕЙЙ!

П.С.
За хората, при които има любов това може и да не важи. Примерът ми е за ситуация, където си МИСЛЯТ че има.
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #5 -: Февруари 13, 2007, 04:39:51 »

Мале, монк, съчувствам ти :lol:  :lol:  Аз след първия час ако не свърша и се отказвам. Другият път ще те потърся Готин
Активен

monk
Newbie
*

« Отговор #6 -: Февруари 13, 2007, 04:42:21 »

Мацка, ти си ми мечта  :roll:
Ще те свърша за пет минути ;/
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #7 -: Февруари 13, 2007, 04:54:28 »

Монк  :lol:  :lol:  :lol:
Разсмя ме искрено Усмивчица  Готин
Активен

sunny
Newbie
*

Публикации: 57

« Отговор #8 -: Юли 16, 2007, 08:43:06 »

Случвало се е,когато виждам,че на мъжа ми му се иска  а аз не съм в настроение просто се прежалвам и както са казали хората "Апетита идва с яденето" изведнъж желанието ми идва
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #9 -: Юли 16, 2007, 09:02:39 »

Цитат
Случвало се е,когато виждам,че на мъжа ми му се иска а аз не съм в настроение просто се прежалвам и както са казали хората "Апетита идва с яденето" изведнъж желанието ми идва

Бе на мен не винаги ми идва... явно много бързаме или има твърде много недоизказани неща от моя страна... аз затова и пуснах другата тема(ама ме наядоха тея мъже, значи...)
Активен

sunny
Newbie
*

Публикации: 57

« Отговор #10 -: Юли 17, 2007, 10:37:42 »

Коя друга тема бре Стан?
Активен

fetish
Newbie
*

Публикации: 33

« Отговор #11 -: Юли 17, 2007, 05:49:38 »

Цитат на: "monk"
Истинско нежелание съм изпитвал когато една мадама каза нещо вулгарно от сорта на "докато съм на 24 - искам да се чукам колкото мога" - това уби детето в мен и нещата тръгнаха към късане.

Съгласен съм, преди няколко месеца се запознах със една доста разкрепостена мацка и веднага заговорихме за секс. Една от първите и реплики беше "Счупила съм милиони пишки", при което моята веднага мина в защитна позиция и въпреки поканите отказа да се занимава с нея.
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #12 -: Юли 17, 2007, 06:12:36 »

Цитат
"Счупила съм милиони пишки"

Това е грубо. :lol:  Разбирам те, макар и да знам,че мъжете си падат по опитни жени Готин  това, че една е минала през много легла не я прави опитна:)
Активен

blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #13 -: Октомври 04, 2007, 10:28:46 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Цитат
"Счупила съм милиони пишки"

Това е грубо. :lol:  Разбирам те, макар и да знам,че мъжете си падат по опитни жени Готин  това, че една е минала през много легла не я прави опитна:)

Прекалено самочувствие, сигурно "знае само клиторчето и да разтриват и путето и да разцепват, и си мисли че е открила рая". Идея си няма колко еротични зони могат да се открият по човешкото тяло, преди да започне бясното помпане. Аман от такива, които се мислят за секс експертки без покритие.
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #14 -: Октомври 05, 2007, 05:48:05 »

те повечето се такива
на каквито съм попадал
имаше една девойка на която и знаеше нмого устата
щяла да ни строши пишките на 6 момчита
е един ден и се удаде тази възможност
издебнах ме я на един купон и се наговорих ме да се събарем в едната стая 6 момчета да се надървиме и неина приятелка да я доведе в стаята и да я заключи от вън. и знаете ли какво стана. като вмезна мадамата в стаят, а тя тъмна , бяхме загасили и ката светна и видя 6 надървени момчета с инструмент в ръка. девойката така се оплаши че откърти вратата от понтите за да излезне.
народа го е казал
КУЧЕ КОЕТО ЛАЕ НЕ ХАПЕ
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Страници: [1] 2
Изпечатай

Отиди на: