Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: какво мислите за..  (Прочетена 2559 пъти)
bombonec
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 14

« -: Януари 30, 2007, 06:43:58 »

мн ми е неприятно да гледам млади момичета и то не подуржани..! като на някой снимки..!  интересно ми е какво мислите.. за това..? вие премахвате ли космите си на *  Тъжен
Активен
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #1 -: Януари 31, 2007, 02:16:16 »

Подръжката няма нищо общо с бръсненето!  И няма нищо по-секси от младо момиче с пухкава катеричка между краката!
Активен
regime
Newbie
*

Публикации: 170

« Отговор #2 -: Януари 31, 2007, 03:23:08 »

за мен ливадата винаги трябва да се поддържа обръсната. за жените 100%, за мъжете според мен също. аз минавам навсякъде горе, доле и посредата. въпрос на лична хигиена. пък и друго си е като погледнеш обръснат хуй и путка
Активен

Стрижа горе, долу и по средата!
Bulgarianjil
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #3 -: Февруари 01, 2007, 05:08:46 »

Ами да ти кажа честно, на мен не ми влияе добрекато видя  жена, която е неподдържана пък е решила да се снима. Определено ми прави лошо впечатление. НО това не значи, че аз съм поддържана :oops: Снимки си правя рядко. а време за " поддръжка" намирам още по- рядко, тоест да намеря време и за козметик, и за секс се случва рядко. Бомбонец, предполагам,че си още студент, като навлезеш в истинския живот, ще видиш какво е. Не се оправдавам, но като знам, че правя секс на двете седмици веднъж, не намирам смисъл да се стрижа отдолу и където и да било другаде, защото докато съм на работа изобщо не ми дреме къде съм стригана. Трябва да съм с акъла си :roll:  :twisted:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #4 -: Февруари 02, 2007, 02:34:10 »

Мацка! Хайде идвай по-скоро на гости тук, че да направим една яка сбирка, която да ни държи влага поне за десетина дена, независимо дали си стригана или не си, все си добре дошла!
Активен
bombonec
Newbie
*

Публикации: 14

« Отговор #5 -: Февруари 02, 2007, 05:23:53 »

дам права си..! но се пак не ми е приатно да сам с такъв човек..! ако имаш някоий пик може да качиш ..!
Активен
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #6 -: Февруари 14, 2007, 01:08:35 »

едно такова същество изгоних от леглото си
историята е следната
една девоика се меташе насам на там из квартала ми и ходеше нон стоп след мен. явно искаше нещо
Ок навих се аз да и го поставя там кядето трябва
кана я у нас (подготвил съм всичко)
оставям я да се съблече аз отскачам в банята за последни надъхвания
и преглед на бойната техника (ливадката пред поделението е окосена) бойната техника е в Бойна готовност. атакувам
влизам в стаята и какво да видя момата лежи по гръб със свити колене
(всичко изглежда супер) без сутиен само по пели прашки. тръгвам към нея с заповед за атака и в този момент тя си разтваря коленете и от долу под секси белите миниатюрни пращки се подава нещо зловещо огромно черно и космато. ДА ПИЧОВЕ ТОВА И БЕ ДЕВСТВЕНИЯТ ТРИЪГАЛНИК (нито косен нито бръснат) нещо ужастно някои биха се израдвали на тази гледка но не и аз. не че не си падам по косматките но чак пък толкова космато животно не ми се бе случвало да видя. поне лекичко да го бе оформила с ножичката (пак да го бе оставила триъгалник) или да си бе праснала една бразилска пътечка, да не е чак гола. ивах и една друга приятелка тя пък бе обратното бръснеше се отпред а отдолу се минаваше с нажичката и си оставяше косми от към устните и клитора. започнех ли да я лижа си напълвах остата с косми от нея.
не всичките са такива. попадъл съм и на страшни мадами.
дори едната за 14.02 си бе пуснала окосмяването за да си направи сърчице и беше го боядисъла в червено (с боя за коса) след това ми разказа че я е щипъло страшно много. :wink:  :wink:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: