Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: ПО ВРЕМЕ НА СЕКС  (Прочетена 3747 пъти)
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« -: Януари 25, 2007, 09:16:29 »

Драги формаджий интерестно ми е да ви попитам и да получа отговорите ви. А ето ги и въпросите ми към вас.
1. ПО ВРЕМЕ НА СЕКС харесвали ви партнйорави да шепти в ухото ви /или вие в нейното да речеме някакви мръсотиики или да ви нарича (например) ТИ ДНЕС СИ БИЛ ЛОШО МОМЧЕ и др, или вие да я наричате (например) КУРВА, КУЧКА и други подобни, и от това и ВИЕ и ТЯ да се възбуждате неймоверно много.  :twisted:  :twisted:  :twisted:
2. ПО ВРЕМИ НА СЕКС харесвали ви леката грубост когато сте възбудени
но найстина леката грубост, а не говорим за садо мазо ласките(ако мога тако да ги нарека)тях не ги разбирам. Питам ви за леките пошляпвания и нежните захапвания които си разменяте. :wink:  :wink:
  :twisted:  :twisted: :twisted:  :twisted:  :twisted: Аз ги подкрепям и ми е интерестно какво мислите вие за тези неща. :twisted:  :twisted:  :twisted: :twisted:  :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Януари 25, 2007, 10:25:40 »

Обичам да ми говорят мръсотии, да ми разказват разни истории. Както и аз разказвам различни истории, обичам и да си измислям различни неща, ситуации, в които хора правят секс. Изобщо, голяма фантазьорка съм. И разказвачка...
Да ме пляскат.... обичам, но не твърде силно. Харесва ми също да ми галят ухото, да ми шепнат... Възбуждам се страшно много.
Е, това е от мен...
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
shadow
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 16

« Отговор #2 -: Август 03, 2007, 01:03:34 »

и аз обичам да ми говорят мрасотийки както и аз да ги говоря, страшно възбуждащо е, от чисто психолофическа гледна точка нещата се променят - става различно  Усмивчица , подпомага фантазията ми
Активен
sunny
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 57

« Отговор #3 -: Август 09, 2007, 10:24:05 »

Не харесвам мръсните думички,не ме възбуждат а иначе малко грубост от време на време не е излишна,макар,че моя предпочита да бъде нежен
Активен

blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #4 -: Октомври 04, 2007, 01:45:27 »

Първо проверявам на партньорката дали и харесва, ако да, продължавам с леките облизвания в ушичките, захапванията на мекото на ухото, нежните гризвания по нослето, устните и шията. Обичам да и говоря на ушенцето моите желания, задявки, колко е добра и т.н. но мръсни думи не употребявам  Плезещ се
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #5 -: Октомври 05, 2007, 05:54:49 »

пробваи може да и хареса да се обръщаш към нея докато правите секс с КУЧКО и МРЪСНИЦО :oops:
адски е възбуждащо и за теб и за нея
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: