Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Нещо леко групово и семейно...  (Прочетена 8566 пъти)
Александър
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 198

« -: Януари 20, 2007, 05:23:41 »

Тази тема може да се приеме като обява всъщност Усмивчица
Двойка сме и нямаме опит. Търсим друга двойка, за предпочитане семейна с която да пробваме нещо ново за нас, което се надяваме да ни донесе положителни емоции. Иска ни се да правим секс с друга двойка, за предпочитане е някоя по-неопитна двойка. От известно време търсим, но до сега не сме се срещнали с никого на живо! Или на някой не му стиска или не е двойка Намигване, или са от далечен град Усмивчица
Ние сме от софия, На 32 и 35 години сме, имаме снимки в сайта, и по-важното е, имаме желание. Пишете ни на мейл alekssina@gmail.com, ще отговорим на всички.
Активен
mladeja
Newbie
*

Публикации: 2

« Отговор #1 -: Септември 02, 2007, 09:05:42 »

То и аз имам желание,ама само с това ще си остана.Подхвърлях на мойта маца разни такива идеий но ме отряза като диня,"щяла да ми извади очите ако ме види да се търкалям с друга"!!Но знае ли човек ...може и да кандиса Усмивчица
Активен
emsi_27
Newbie
*

Публикации: 17

« Отговор #2 -: Октомври 09, 2007, 06:52:58 »

Цитат на: "Александър"
Двойка сме и нямаме опит. Търсим друга двойка, за предпочитане семейна с която да пробваме нещо ново за нас, което се надяваме да ни донесе положителни емоции. Иска ни се да правим секс с друга двойка, за предпочитане е някоя по-неопитна двойка. От известно време търсим, но до сега не сме се срещнали с никого на живо! Или на някой не му стиска или не е двойка Намигване, или са от далечен град Усмивчица
Ние сме от софия, На 32 и 35 години сме, имаме снимки в сайта, и по-важното е, имаме желание. Пишете ни на мейл alekssina@gmail.com, ще отговорим на всички.

Nie sme dvoika ot sofia. Kolegi sme na po 27. Ako imate interes moje da ni pishete tuk ili na e.stoyanov@abv.bg
Активен
vlad0_21
Newbie
*

Публикации: 7

« Отговор #3 -: Март 05, 2008, 01:56:00 »

Цитат на: "Александър"

Ние сме навити с жената :wink:
Активен

s jena mi tyrsime oshte hora
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: