Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Проблем с пощенската кутия  (Прочетена 1737 пъти)
Александър
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 198

« -: Януари 18, 2007, 06:20:10 »

Искам да отворя една нова тема, в която да споделя какъв проблем имам вече за втори път с моята пощенска кутия, която е в ABV. Споделям проблема си тук, защото и двата пъти възниква слекд като съм побликувал снимки в bgamateur.com
Някой успява да ми разбере паролата на пощенската кутия, да влезе и да ми я смени, да ми смени рожденната дата и да тайния въпрос и отговор и алтернативния меил за връзка, така че аз да не мога по никакъв начин да си я възтановя, и съответно той да я използва от мое име за напред!!!
Това е съпроводено и с хакване на тъпото ICQ което по принцип си е свързано с пощата в ABV.
Това става за втори път вече, след като съм побликувал точно три галери в сайта. Така беше и първия път. Кажете някой имал ли е подобен проблем и дайте идея как да го реша, моля!
Активен
admin
Administrator
Newbie

Рейтинг: +4/-0
Публикации: 77

« Отговор #1 -: Януари 18, 2007, 10:58:08 »

Специално ти си вторият който се оплаква в рамките на 2 седмици, пък колко още не са се оплакали...  Усмивчица

Не ползвайте бг пощи е моя съвет. gmail.com е на български.
Освен това за по-голяма защита не ползвайте едни и същи пароли за поща и за регистрация в торент сайтове или във форуми.

Базите данни на някои сайтове не са добре защитени и когато ползвате една и съща парола за всичко, съответно сте по-уязвими.
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: