Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« -: Януари 12, 2007, 05:03:25 » |
|
Интересно ми е да видя как стоят нещата при вас. Кой обикновено свършва първи- мъжът или жената. А може би свършвате заедно? Ако да- колко често? Всеки път? Едва ли... Аз по принцип свършвам последна... но финишът е много силен :lol: И ми е интересно, ако мъжът свърши първи, довършва ли партньорката си после и по- важното- как? Хайде да ви видим, има ли кунилингус или няма 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
DuskWolf
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 12, 2007, 07:19:39 » |
|
При нас тя свършва първа винаги... Но си има и кунилингус, само че преди основното ястие...
|
|
|
|
|
Активен
|
Изгори за да светиш!
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 13, 2007, 03:35:07 » |
|
Ами преди основното ястие, че иначе след дъжд качулка.... не става
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Януари 13, 2007, 06:48:14 » |
|
Браво, Александър, браво :lol: DuskWolf, а гаджето ти не е ли малко по- пасивно след като вече е свършила? Аз обикновено изгубвам интерес... и ми става едно тъпо... :?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
DuskWolf
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 13, 2007, 10:20:46 » |
|
Амиии не, защото след това следва втори път и трети... обикновено до 4, с този с кунилингуса - 5. Честно казано това за мулти-оргазмите преди нея го смятах за мит. ...Естествено зависи и от позите де.
|
|
|
|
|
Активен
|
Изгори за да светиш!
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 13, 2007, 11:35:34 » |
|
колешке на този въпрос ще ти отговоря така понякога по бързата съм АЗ а следващият път е полувинката ми а понякога и двамата сме толкова издръжливи че се плашиме един другиго дали ще свършиме някога и двамата когато АЗ приключа първа полагам всички усилия да свърши и тои когато ТОИ е първи тогава тои полага всички сили да ме доведе до ФИНАЛА независимо с какви методи ( пръсти, устни, език) с директна стимулазия на клитора ми, с облизване на зърната ми и много други
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 13, 2007, 04:39:09 » |
|
DuskWolf, човек направо може да ви завиди. :lol: Едно време и при мен беше така, но напоследък просто не остава време и настроение за секс :? МОже да се каже, че съм на сух режим :x
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #7 -: Януари 15, 2007, 12:24:01 » |
|
аз си имам едно единствено правило АЗ МОЖЕ И ДА НЕ СТИГНА ДО ПРАЗНЕНЕ, НО ЖЕНАТА С МЕН ПОНЕ 2пъти ДА Я КАЧА НА ВЪРХЪТ. :wink: :wink: тогава съм доволен и свършвам
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 15, 2007, 06:00:31 » |
|
Dexter, явно или попадаш на жени, които обичат секса, или просто си добър в това. :lol: Не знам кое от двете е, ти ще кажеш :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #9 -: Януари 17, 2007, 12:36:13 » |
|
на това аз не мога да отговоря (не сам правил секс сам със себеси) а и не обичам да се хваля защото съм научил едно единствено ТОЗИ КОИТО СЕ ХВАЛИ НИЩО НЕ ПРАВИ (само въздух под налягане) аз обичав да ДЕИСТВАМ а ГОВОРЕНЕТО го оставям на тези които не могат да докарат жената поне до 7 оргазма един след друг (само ще споделя че 12 ми е рекорда за сега) :roll: :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Януари 18, 2007, 05:20:16 » |
|
(само ще споделя че 12 ми е рекорда за сега) :roll: :roll: Е, ако това не е самохвалство, не знам кое ще да е. Моят личен рекорд е 3 пъти. Аз просто нямам и нагласата да правя толкова дълъг секс, че да свърша повече пъти. А и не съм чак толкова сексуална личност, че да имам толкова силно желание да го правя. МОже би все пак си попаднал на правилните жени :wink: :wink: Мен НИКОЙ, ама НИКОЙ Не може да ме докара до 12 оргазма, та даже и да е за цял ден. Просто е НЕВЪЗМОЖНО.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
DuskWolf
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Януари 19, 2007, 10:38:51 » |
|
DuskWolf, човек направо може да ви завиди. :lol: Едно време и при мен беше така, но напоследък просто не остава време и настроение за секс :? МОже да се каже, че съм на сух режим :x Аааабе... напоследък и ние сме влезли нещо в релси - работа, сесия, лошо време (не става за разнообразяване с навънка)... Та и ние сме на "сух" режим - 2-3 пъти в седмицата (което си е песен, бил съм и 10 месеца на сухо, но без гадже).
|
|
|
|
|
Активен
|
Изгори за да светиш!
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #12 -: Януари 19, 2007, 10:38:57 » |
|
(само ще споделя че 12 ми е рекорда за сега) :roll: :roll: Мен НИКОЙ, ама НИКОЙ Не може да ме докара до 12 оргазма, та даже и да е за цял ден. Просто е НЕВЪЗМОЖНО. Колешке никога ли не сте си правили СЕКС ДЕН или СЕКС УИКЕНД не сте ли си казвали този уикенд ще си останем у нас и ще се размотаваме голи и ще правим секс навсякаде кадето ни се прииска :roll: :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
analgetic
Newbie
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #13 -: Февруари 19, 2007, 04:08:03 » |
|
аз сьм така-за прьв пьт свьршвам ПСИХИЧЕСКИ,когато тя свьрши и после вече ФИЗИЧЕСКИ,когато и аз...за мен пьрвия пьт е по важен-така се чувствам пьлноценен и пич,а втория-той си е моя работа и само подкрепя пьрвия и я прави и нея да е пьлноценна-пооплетох се но се надявам ,че разбирате за кво говоря :lol: а тия работи от сорта на 4-5,не ги практикувам-да неам ЦЕЛИ ДНИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ :lol: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
сол на домат и х.. на п.... никога не стигат:))
|
|
|
stalker
Newbie
Публикации: 13
|
 |
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2007, 06:11:57 » |
|
Не свърши ли жената първа ... значи цялата работа не е наред,абсолютно винаги съм се стремял да доведа първото партньорката ми до оргазъм,а след това идва и моя ред - е не винаги се е получавало,но това са много редки случай.Колкото до секса в къщи,достатъчно време сме заедно със съпругата ми и сме се научили вече да свършваме заедно - това е най-приятното нещо според мен за една двойка ... 
|
|
|
|
|
Активен
|
Добрите момчета отиват в рая ... лошите ... където си поискат ...
|
|
|
|