Didko
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #15 -: Януари 23, 2007, 06:30:47 » |
|
уау, наистина доста обстойно... дори идва в повече, но какво да се прави - инициативност.
Имам един въпрос и към жените, и към мъжете, които пишат/гледат форума: Мъже, къде са ви ръцете, докато жените ви правят свирки? А вашите ръце, жени?
Споделете къде обичате да са и какво да правите:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #16 -: Януари 23, 2007, 06:56:38 » |
|
Ако не държа дистанционното за телевизора, значи съм хванал главата на жена си или гърдите и или задника и сливката.А и може да се държа някъде, че те коленете омекват ако си прав в това положение....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #17 -: Януари 23, 2007, 03:15:18 » |
|
Обичам да правя свирки, но не ми се случва много често. Обикновено си държа ръцете на дупето му или пък държа топките и члена му. А той... той рядко ги слага на главата ми, по-скоро гали гърдите ми и косите ми. 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #18 -: Януари 24, 2007, 04:20:57 » |
|
по-принцип по-принцип когото правя свирки най-обичам тои да е легнал, а аз да съм се свила между краката му. тогава ръчичката ми едната шава по неговото тяло и другата е заета с ритмични движения нагоре и на доло. неговите ръце или галат гърдите ми, или ако сме на друга поза разтварят дупето ми и палавите му пръсти проверяват пътя за дупето ми. а най-обикновено тои придържа косата ми на опашка защото обожава да гледа :shock: :shock: как му доставям удоволствие. :wink: :wink: :wink: с моето палаво езиче, което ту се спуска към топките и ги засмуквам,ту се заиграва с невероятната му главичка. :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #19 -: Януари 24, 2007, 06:03:16 » |
|
Ще оценя споделеното - Страхотно! Браво на нас - добре се получава, нали? Дами, а как реагирате, ако партньорът ви (може да не е само настоящия) при възбуда или от желание ви прихваща зад главата, тила, и иска да ви набута пениса колкото се може по-дълбоко? Господа, а вие дразните ли се, ако жената с вас се концентрира повече върху мастурбирането на члена, а не върху негово смукане, лапане, и други действия с уста и/или език? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #20 -: Януари 24, 2007, 08:07:46 » |
|
Дами, а как реагирате, ако партньорът ви (може да не е само настоящия) при възбуда или от желание ви прихваща зад главата, тила, и иска да ви набута пениса колкото се може по-дълбоко? Господа, а вие дразните ли се, ако жената с вас се концентрира повече върху мастурбирането на члена, а не върху негово смукане, лапане, и други действия с уста и/или език?  Дидко това нещо което описваш при мен не ми се случва(аз да то правя) понеже жената сама се опитва да си го завре по-дълбоко от сливиците си. за 2 ще ти кажа че имах една мацка която беше си втълпила че ако засмуче само главичката ми ще ме доведе до екстаз(но се получаваше винаги обратният ефикт) аз прекратявах насладата и като и стисках толкова силно зърното колкото бе болкато от засмукването. :evil: :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #21 -: Януари 24, 2007, 03:54:36 » |
|
Аз не се и опитвам да му ги налапвам целия. Какъв е смисълът, по-скоро галя, целувам, лигавя :wink: Обичам и да засмуквам,но не прекалявам. Но ако нямам време или бързам за някъде е по-скоро мастурбация, а не свирка :evil: :x
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #22 -: Януари 25, 2007, 09:50:17 » |
|
ще ти кажа че имах една мацка която беше си втълпила че ако засмуче само главичката ми ще ме доведе до екстаз(но се получаваше винаги обратният ефект) аз прекратявах насладата и като и стисках толкова силно зърното колкото бе болкато от засмукването. Декстър, кофти ситуация - не само си бил издразнен, но си и отмъщавал:) Предполагам, че си й казал, че не е това начина за орално доставяне на удоволствие. Или - не си и казал? А тя чу ли те? Предполагам, че не, щом си мачкал зърното й...... кофти разминаване в кревата. Дано връзката ти с нея не е продължила доста:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #23 -: Януари 25, 2007, 09:52:28 » |
|
Но ако нямам време или бързам за някъде е по-скоро мастурбация, а не свирка Ех, това време - все не стига, или когато искаме да стига - го няма.... Но, Стан, няма защо да се самобичуваш, нали всяка твоя свирка е с очакван край, след който следва гълтане? Има още несподелили! Ваш ред е, моля!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #24 -: Януари 26, 2007, 10:06:24 » |
|
Декстър, кофти ситуация - не само си бил издразнен, но си и отмъщавал:) Предполагам, че си й казал, че не е това начина за орално доставяне на удоволствие. Или - не си и казал? А тя чу ли те? Предполагам, че не, щом си мачкал зърното й...... кофти разминаване в кревата. Дано връзката ти с нея не е продължила доста:)
абе какво да ти кажа като говориш на жена, тя чева ли те? или през едното минава, а през другото излиза. повторих го няколко пъти, и на 3-тият път я изритах от леглото и от живота ми. :twisted: тя вместо кеф ми докарваше болка но си бе втълпила че това ми доставя огромно удоволствие. сега съм се спрял на едно девойче което прави най невероятните свирки на земята. и всеки път ме изненадва с различни видове свирки последната се състоеше от ВОДКА и пенисът ми :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #25 -: Януари 26, 2007, 06:38:37 » |
|
За мен фелациото е вид изкуство и удоволствие, с което не трябва да се прекалява, иначе писва и не доставя същото удоволствие. Аз, обаче, рядко успявам да задоволя партньора си САМО С уста. Мъже, при вас как стои въпроса, колко често партньорката ви използва и ръцете си за да ви стимулира?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #26 -: Януари 26, 2007, 06:48:11 » |
|
много ме кефи това изкуство немога да му се наситя навсякаде ми се иска да се насладя на него във колата, на работното ми място, във поредното задръстване, в киното, в ресторанта абе навсякаде. питаш колко пъти. всеки ден ми го прави моето момиче. и не ми писва нито на мен нито на нея. имам чуството че дори и става кеф от това че си получава нсекидневната доза сметана от мен. самата тя ми е казвала че се възбужда невероятно много от това да и се изпразвам в устата
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #27 -: Януари 26, 2007, 06:56:01 » |
|
А Декстър, успява ли да ти направи хубава свирка САМО с усва?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #28 -: Януари 26, 2007, 07:11:04 » |
|
и питаш такава я врътва само с устни че се изпразвам на минутата 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #29 -: Януари 28, 2007, 04:49:51 » |
|
Декстър, завиждам ти. Изглежда имаш истински виртуоз в правенето на свирки :lol: Истински хубавата свирка не включва ръце, а стимупация САМО с уста и език  Но естествено при подобна стимулация мъжът свършва много по- бързо- отсекудни до 2-3 минути. Ако продължи повече, то направо ще й се откачи ченето на тази жена :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|