Как ще се вясвам рядко като така или иначе никой не се сеща да напише и ред

Вярно е. Май?
Хайде, аз обещавам да съм по-редовен вече.
Пък и ми е интерсна женската гледна точка по някои теми, които мнозина смятат за табу.
Ами аз съм на линия. Поизгубих се заради дипломирането, но вече съм по- редовна и аз.
Мацка, вместо дупе сложи дипломата.
Да видим и ние какво още можеш.
Мисля, че ще ни разбие ако си покаже дипломата.
По сексолология 6.
По теория и анатомия на човешкото тяло (първични и вторични полови белези) 6.
По литературно излагане на еротични фантазии 6+++++.
По теория на аналния секс 6.
По практика на аналния секс, :roll: незнам.... ще ми е интересно Мацката_Стан да каже каква е оценката, мисля че би трябвало да е 6. :wink:
По теория и практика на оралния секс, тука няма какво да говорим, твърдо 6. :lol:
По използване на чата за виртуални еротични изживявания 6+. Просто няма кой да и устои. :oops:
В дисциплината "Теория, елементи и практически действия в любовната игра" си мисля, че не имала проблеми да вземе най-високата оценка.
В дисциплината, в която трябва да се доведе мъжа до пълно изтощение, "Да накараме партньора да вдигне господина" (изпита е 4 часа, където се оценява колко пъти е мастурбирал в това време и съответно оценката е такава) по-малко от 4 едва ли е получила...
Сигурно има и други учебни предмети, като "Пози в сексуалното общуване", "Намиране на вълшебните зони при мъжете и жените" и т.н.
Мацката ще каже по-подробно...

:lol: