Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #120 -: Декември 24, 2007, 06:01:28 » |
|
А дали има такава опасност?  Мъжът ми все ме навива да мина на Белтъчната му диета, но не съм сигурна, че може да произвежда чак толкова много :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #121 -: Декември 27, 2007, 12:42:02 » |
|
че ти колко можеш да погълнеш за ден :roll: :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
ThE_NaStY_AnGeL
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #122 -: Януари 21, 2008, 09:14:35 » |
|
С приятелката ми пробвахме дали ще се промени вкуса на спермата - 2 дена ядох само портокали - каза, че нямало промяна. С банани и ябълки беше същата работа, обаче витамините сигурно са се увеличили 
|
|
|
|
|
Активен
|
Умната !
|
|
|
shadow
Newbie
Публикации: 16
|
 |
« Отговор #123 -: Януари 28, 2008, 05:32:55 » |
|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 6:27 pm Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- fire1 написа: изобщо не става въпрос за първа среща, в общи линии аналния секс е по-често срещано явление според мен
А стига БЕ! Ти направо ме разби!!! Наистина ли жените се навиват по- лесно на анален отколкото на орален?! имах в предвид че повече жени практикуват анален секс и по-малко "гълтат"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #124 -: Февруари 13, 2008, 03:29:13 » |
|
имах в предвид че повече жени практикуват анален секс и по-малко "гълтат"
В този случай съм съгласна. Жените, които гълтат, като че ли са малко. Но нямам обяснение защо е така :?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emilboev
Newbie
Публикации: 50
|
 |
« Отговор #125 -: Февруари 15, 2008, 04:45:47 » |
|
имах в предвид че повече жени практикуват анален секс и по-малко "гълтат"
В този случай съм съгласна. Жените, които гълтат, като че ли са малко. Но нямам обяснение защо е така :? А би ли казала как е от страна на жената усещането за разширяване на свинктера повече от нормалното. Защото все пак той не е подходящ за съвокупление. Пиша го, защото ми се наложи да ме тушират в урологията. Че това е ужасно преживяване. Три дни не можах да се оправя. А урологът само бръкна със средния си пръст, който май не беше много дебел. Не мога да ги разбера хомосексите как издържат на това бъркане в дупето. Но какво ли не прави лщбовта:-))))))))) Та затова и питам жените как се понася това бъркане с по-дебели неша:-))) Освен това, ми казаха, че свинктерът се разширявал и в един момент не можел да се възстанови, та след това рискът да се наакаш прав ставал много висок.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #126 -: Февруари 15, 2008, 07:01:21 » |
|
А би ли казала как е от страна на жената усещането за разширяване на свинктера повече от нормалното. Защото все пак той не е подходящ за съвокупление. Пиша го, защото ми се наложи да ме тушират в урологията. Че това е ужасно преживяване. Три дни не можах да се оправя. А урологът само бръкна със средния си пръст, който май не беше много дебел. Не мога да ги разбера хомосексите как издържат на това бъркане в дупето. Но какво ли не прави лщбовта:-))))))))) Та затова и питам жените как се понася това бъркане с по-дебели неша:-))) Освен това, ми казаха, че свинктерът се разширявал и в един момент не можел да се възстанови, та след това рискът да се наакаш прав ставал много висок.
Ами има голяма разлика от пъхане на пръст от мъж и от жена :wink: По принцип и аз не се възбудих особено, когато ми правеха клизма в болницата преди да родя, но после не съм имала проблеми при практикуването на анален секс. Всичко е въпрос на желание и емоция. И е много важно жената да бъде предразположена, а не още отначало да й го "хакнат" у дупарата и после да се чуди що я боли Що се отнася до разтягането на сфинктера- съгласна съм, но аз го правя много рядко и няма шанс да се получи... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #127 -: Февруари 19, 2008, 12:02:45 » |
|
Освен това, ми казаха, че свинктерът се разширявал и в един момент не можел да се възстанови, та след това рискът да се наакаш прав ставал много висок.
да но ако практикуваш дупи секс нон стоп и си отказъл всички други има вероятност де станеш на 70год и да започнеш да се оакваш подяволите за какво ми говориш та ако седнеш и помислиш ще стигнеш до заключението че живеем един живот душата ще отлети за някои друг свят а тялото ни ще го заровят да стане храна на разни микроорганизми закокво жиееме тогава ако не опиташ от всичко по таз земя та дори и с риск да започнеш да се насираш като станеш на 70год. това което казваш ти съм го чувал от една девойка която с това се опитваше да избегне дупи секса.
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #128 -: Март 17, 2008, 05:52:57 » |
|
Освен това, ми казаха, че свинктерът се разширявал и в един момент не можел да се възстанови, та след това рискът да се наакаш прав ставал много висок.
да но ако практикуваш дупи секс нон стоп и си отказъл всички други има вероятност де станеш на 70год и да започнеш да се оакваш подяволите за какво ми говориш та ако седнеш и помислиш ще стигнеш до заключението че живеем един живот душата ще отлети за някои друг свят а тялото ни ще го заровят да стане храна на разни микроорганизми закокво жиееме тогава ако не опиташ от всичко по таз земя та дори и с риск да започнеш да се насираш като станеш на 70год. това което казваш ти съм го чувал от една девойка която с това се опитваше да избегне дупи секса. Аз пък си мисля, че така или иначе, много хора си се оакват като станат на по 70 :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
free4all
Newbie
Публикации: 0
|
 |
« Отговор #129 -: Март 23, 2008, 08:48:49 » |
|
в опита който имам дотук не съм попадал на жена която като ми духа да го е изваждла от устата си като свършвам.не всички са гълтали но винаги съм свършвал в устата на жената.винаги съм бил учуден защо позволява да и се изпразня в устата а после го плюе  но не ме бърка особено .усешането е невероятно и мога да кажа на всички жени който не го правят да опитат поне веднъж да зарадват своята половинка  аз поне в това отношение съм щастливец-не съм поискал не съм свършил там 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
leibstandartexx
Newbie
Публикации: 29
|
 |
« Отговор #130 -: Април 01, 2008, 10:58:27 » |
|
Моята изгора пък не гълта :? ама какво да се прави , не върви да се мръща, че най-много да ми отрежат свирките :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
мързи ме да пиша, ама айде... "чрез плодов сок, към полов скок:)"
|
|
|
emilboev
Newbie
|
 |
« Отговор #131 -: Април 02, 2008, 03:30:53 » |
|
Мацке, защо някъде тук мернах, че си била мъж? Не мога да повярвам.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #132 -: Април 02, 2008, 05:15:27 » |
|
Мацке, защо някъде тук мернах, че си била мъж? Не мога да повярвам. Ами така е, Мацката еосвободена от задръжки и не прилича на никоя друга, тя си ни е единствена.  Пък ме съмнява да е мъж, я какво хубаво еротично бельо си е сложила на аватарчето 
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
emilboev
Newbie
|
 |
« Отговор #133 -: Май 06, 2008, 01:09:01 » |
|
Мацке, защо някъде тук мернах, че си била мъж? Не мога да повярвам. Ами така е, Мацката еосвободена от задръжки и не прилича на никоя друга, тя си ни е единствена.  Пък ме съмнява да е мъж, я какво хубаво еротично бельо си е сложила на аватарчето  Така е. Мацката е супер. Само дето се вясва рядко вече
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #134 -: Май 06, 2008, 03:39:43 » |
|
Така е. И на мен ми липсва. Остава само да чакаме и да се надяваме. :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
|