Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 ... 3 4 [5]
Изпечатай
Автор Тема: Какво мислите за тройките?  (Прочетена 24229 пъти)
selskibek
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 8

« Отговор #60 -: Юли 31, 2007, 01:37:33 »

James, jena mi ne mi e omraznala a i swing praktikuvame oshte predi braka. Otnosno unijenieto, to vsichko e vapros na razbirane i filosofiq. Pisha na kakto vijdash na BG  :lol:  no ne s Bg bukvi shtoto korenspondiram s dosta hora koito ne sa ot BG a i mi pisna samo da obrashtam za da ugodq ne vseki. Tova e moq izbor  :wink:
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #61 -: Юли 31, 2007, 04:44:04 »

Първо- има КРЕДОР(не случайно помолих админа да го сложи). Второ... суингът е малко по- различен вид взаимоотношение от тройката... поне така си мисля. Уважението сигурно си го има, но не и онази бясна, дива, заслепяваща любов, която дотолкова кара хората да са ревниви, та да се убиват :lol:  :lol: Или пък да се самоубиват(естествено).  Готин
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
selskibek
Newbie
*

« Отговор #62 -: Август 01, 2007, 01:10:56 »

govorq konkretno za swing a ne za troika s maj ili jena Усмивчица i tazi bqsna zaslepqvashta lybov q ima inache ne bihme go pravili........no chovek trqbva da porasne za da go razbere
Активен
shadow
Newbie
*

Публикации: 16

« Отговор #63 -: Август 02, 2007, 05:54:28 »

съгласен съм с James, едно е swing а друго да предлагаш другия като стока на битпазара. хората които го правят казват че е здравословно за връзката/брака им, но според мен това зависи от конкретната двоика. колкото и да си мисли човек  че е готов за такова нещо, струва ми се че като видиш партниора си да се чука с друг/а  може да се окаже ШОК и това да доведе до края на връзката, не мился че едно чукане - колкото и да е добро , си заслужава риска, така че  - моята формула е  - на които му се прави секс с трима или повече души - дискретно... Намигване
Активен
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #64 -: Август 03, 2007, 09:16:31 »

Не е добре да се криете един от друг, тогава големи проблеми възникват... По-добре и двамата си казвайте какво искате, за да нямате семейни проблеми свързани с недостатъчен или некачествен секс или с неосъществени фантазии
Активен
fetish
Newbie
*

Публикации: 33

« Отговор #65 -: Август 03, 2007, 12:35:50 »

Цитат на: "Александър"
Не е добре да се криете един от друг, тогава големи проблеми възникват... По-добре и двамата си казвайте какво искате, за да нямате семейни проблеми свързани със недостатъчен или некачествен секс или с неосъществени фантазии

Съгласен съм. и аз дълго си мислех че ако правя тройка с приятелката си, ще изгоря от ревност, обаче по-добре да си разумен и да задоволиш фантазиите и от колкото тя да го прави скрито от теб. Освен това помисли 1-2 седмици над-въпроса и идеята все повече ще започне да ти харесва. сигурен съм че ти също си го мислил, просто с друга жена.
Активен
shadow
Newbie
*

« Отговор #66 -: Август 03, 2007, 12:39:17 »

Александър - и ти си прав , обаче собственото ми достойнсво няма да понесе да видя половинката ми да е с друг, така че това и ред други причини... Все пак една връзка не е само секс
Активен
selskibek
Newbie
*

« Отговор #67 -: Август 03, 2007, 01:56:17 »

Kolko filosofstvate, a to e tolkova prosto stiga da go i skash i da e vzaimno   :lol:
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #68 -: Август 05, 2007, 06:04:23 »

Цитат на: "selskibek"
Kolko filosofstvate, a to e tolkova prosto stiga da go i skash i da e vzaimno   :lol:

Ако е просто секс си, е просто. Но ако зад секса се крият чувства, става много сложно :wink:  :wink:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
selskibek
Newbie
*

« Отговор #69 -: Август 06, 2007, 02:39:43 »

Absurdno i nedopustimo e da se namesvat chustva kogato si semeen v tezi neshta, moje bi vzaimna simpatiq s drugite partniori da, no ne i zadalbochavane na neshtata. Vsichko e za udovolstvie i zabavlenie Усмивчица
Активен
shadow
Newbie
*

« Отговор #70 -: Август 06, 2007, 04:12:54 »

прав си селскибек, не е необходимо да има чувства за да спиш с някои/я, любовта си е любов, чукането си е чукане. Мисля, че за мъжете това не е проблем, но повечето жени не могат така - няма ли чувства няма и секс. от друга страна обаче - изобщо не е просто, никак даже.
Активен
fetish
Newbie
*

Публикации: 33

« Отговор #71 -: Август 07, 2007, 06:59:10 »

да си призная, повечето момичета са искали секс със трети човек и аз съм се дърпал. така че недей така да говориш "за мъжете това не е проблем".
Активен
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #72 -: Октомври 04, 2007, 01:53:56 »

Проблем е може би повече за мъжете, защото с развитието на човека, мъжа е имал власт над жената, и във всеки от нас подсъзнателно е останало нещо от тези епохи. Не забравяйте че далеч във вековете жената е била един вид "собственост" на мъжа.
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
sunny
Newbie
*

Публикации: 57

« Отговор #73 -: Октомври 24, 2007, 10:33:00 »

С риск да прозвуча като баба ви ще се изкажа:
За мен секса е в следствие на любовта и си е само за 2 ма души(мен и мъжа ми)и 3 ти човек няма никаква работа "между нас".
На този етап не бих се навила,не искам да казвам никога,защото нищо не се знае
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #74 -: Октомври 24, 2007, 12:22:24 »

точно така
може и да ти хареса
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!