Morricone
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7
|
 |
« -: Декември 26, 2006, 08:46:13 » |
|
Така Здравейте СъФорумци и СъФорумки :wink: Преди известно време бях гледал едно предаване по Дискавър за 10-те най-еротични неща ... едно от тях ми е голяма слабост .. ПАРФЮМЪТ и въобще уханието на партньора ... та въпроса ми Дами е възбуждате ли се повече ако партньора ви ухае на нещо благовонно или предпочитате един току що върнал се от Фитнеса изпотен батко  ... не слагам отговори на анкетата с цел всяка дама да признае открито предпочитанията си :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
ЖИВОТ ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 27, 2006, 04:17:59 » |
|
Мориконе, хубава тема си захванал. Но да ти кажа аз моя си го харсдвам след баня, няма някакъв определен мирис, нито ми мирише на дърта курва... Просто чисто и приятно. И потен не го харесвам, така, че прави си изводите;) :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 27, 2006, 05:09:44 » |
|
абе какво да ви кажа и потен ми харесва, и къпан няма да му простя, дори и ако до преди малко е ринал тор. АКО СЪМ СЕ РАЗГОНИЛА НЕ МИ ПУКА КАК МЕРИШЕ. иначе ако съм и в другото обикновеното си състояние еееееееееееееее тогава винаги държа на ХИГЕНАТА.
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
kelesha
Newbie
Публикации: 144
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 27, 2006, 05:51:02 » |
|
Аз ще напиша. Не знам коя жена може да обича вмирисани мъже честно. Аз се къпя по 2-3 пъти по някога. Не съм некъв вманиачен но просто не обичам да се потя. А и всяка една жена обича добре ухаещите мъже. Бати не моа си преставя миризлив мъж мене ми е кофти като видя престави си една жена че и секс да праят малей дръж се здраво.Същото важи и за жените обаче :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 27, 2006, 05:56:34 » |
|
Естествено, че и при мъжете и при жените хигиената трябва да е на ниво. Иначе ще бъде бой на селяни в кална нощ :wink: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kelesha
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 27, 2006, 06:00:56 » |
|
Така си е. Аз лятото понякога откачам се къпя през 2-3 часа като имам възможност.Приятелката ми и тя е такава само че разликата е че аз съм готов за 5-10мин а тя седи докато бойлера изключи 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 28, 2006, 05:39:58 » |
|
е не че някои стоят без баня докато на околните не им потекът сълзи. но това аз си мисла че е и до организъма на човека. ако имаш досто потни жлези ти се потиш като прасе, но има и друг вид хора с не до там изразени потни жлези и при тези хора потенето не е чак такъв проблем. не ги защитавам нито едните нито другите но душ трябва да се взима редовно. лятото всеки ДЕН а зимата през ДЕН да речеме. е има и хора за които е задължително и през един час да взимат душ.
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
kelesha
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 28, 2006, 06:53:53 » |
|
Така е Декстър ама лятото човеко аз си се и разхлаждам като се къпя. Лятото примерно през ноща като не мога да спя обикалям като сумнамбул по терасата влизам къпя се излизам направо мноо зле :lol: се се каня да си взема климатик и все не си вземам че сме в процес на местене към големия град :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 28, 2006, 11:53:51 » |
|
за тази си цел през лятото аз си взех басеин и си нямаш представа какъв КЕФ е през наща да се разходиш гол до басеина и да се нотопиш. това ти говоря когато съм на къщата ми. нещо невероятно е а и ако има и накое девоиче да се разхладите двамата в басеина е още по уникално
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 28, 2006, 02:58:41 » |
|
Декстър, темата не беше ли за друго??? Хайде да се придържаме към нея, ок? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Morricone
Newbie
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 30, 2006, 04:28:04 » |
|
ДАм Мацката е права момчета мноо се отклонихме .... а някой няма ли да каже нещу за "парфюма" :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
ЖИВОТ ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 31, 2006, 07:38:16 » |
|
Аз мразя парфюми! :oops: :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Януари 02, 2007, 04:26:05 » |
|
АЗ ще кажа само едно нещо НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА КАК МЕРИША ДА СЛИЗА ОТ КЛОНА
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #13 -: Януари 03, 2007, 09:28:52 » |
|
някой да препорьча нещо от sexshop.bg? нещо така по-интересно и вече тествано
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
kelesha
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Януари 05, 2007, 05:44:51 » |
|
Аз лично па си се кефя на парфюма. Дори на НГ един от подаръците за приятелката ми беше на Живанши - Хот. Избрах го че и на мене ми хареса :lol: а и тя го хареса. Инъче от тия последните които си вземах най ме изкефи армани мания мога да кажа че той и поло спорт са най яките от тия които съм имал. Как да е. Лично на мен си ми харесва жена ми да мирише на готино. Има и едни мазила на портокал също са яки :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|