Malkata_Barbi
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1
|
 |
« -: Декември 19, 2006, 07:26:30 » |
|
Хайче!!! Аз съм едно 18-годишно сладурче което предлага секс . Ако желаете да ми пишете драснете ЛС, а въпроси задавайте в темата. :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
:devil:
|
|
|
rokoko
Newbie
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 20, 2006, 07:01:20 » |
|
предлага6 секс? от каде си и сре6ту какво?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 21, 2006, 04:54:06 » |
|
кажи скъпа какво точно предлагаш............. да знаем какво маже да получим от теб....
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Morricone
Newbie
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 26, 2006, 08:32:19 » |
|
Дамм доста двусмислено ми звучи и на мен тая работа :wink: предлагаш или търсиш ... ако е първото пари за Секс не давам ... а за второто ако си от Варна може да се измисли нещу :wink:
П.П. За парите ... не че има безплатен обяд дет са вика ... те зсе някъде отиват парите покрай жените я за питиета , я за нещу друго ... ама съм против даването на пари "на ръка" :wink:
Целувки от Варна :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
ЖИВОТ ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 27, 2006, 04:48:25 » |
|
Мориконе, много буквално приемаш призива й 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Morricone
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 27, 2006, 05:27:07 » |
|
хех ми как да го приема  момичето първо иска Кекс ... после казва че предлага ... не съм медиум да знам какво е искала да каже ... за тва и аз така казах на какво съм навит  .... а дет викаш "буквално" ... буквално бих я научил на орално , вагинално и а....о  ...а знам ли тая днешна младешш (дето в дупето да я е..ш) може и Тя да ме научи на нещу ново 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 27, 2006, 05:28:41 » |
|
Освен да ти лепне някоя "срамна болест" на нищо ново няма да те научи, така, че НЕ СЕ ЛОВИ! Няма да те огрее както си го намислил;)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Morricone
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 27, 2006, 05:43:46 » |
|
хехе мен отдавна ме е напуснала мисълта да ме огрее от интернет ... просто базик да става ... мене не ми обращайте мноо внимание  я съм си близнаци и не мой ми хванете спатиите  де да можех аз да ги хвана щях да ви ги кажа .... а и за протокола имам кой да ме гушка ... :wink: .. ай стига съм се оправдавал  а й сложете един целуващ емотикон че да мога да ви цункам 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 27, 2006, 05:49:02 » |
|
Виж сега... момичето има нужда от пари... Я за наркотици, я за цигари, я за нещо друго. Не можем да я обвиняваме. Права си е. Важното е да се пази и да не си отиде твърде млада. Затова я призовавам да чете и мисли повече и да прави по- малко глупости. Успех, Барби! Пожелавам ти БОГАТ АКТЬОР ЗВЕЗДА, който да те измъкне от дупката, в която си попадната :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Morricone
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 27, 2006, 06:07:44 » |
|
кекеке Mackata_Stan I like your Style ... права си в това отношение не бях се замислял от тази гледна точка ... но знае ли човек може момичето да е загоряла ученичка от Математическата гимназия примерно и да иска да и порнат путето с най-големия член който успее да си намери в интернет  може и още куп неща ... ии дет викаш ти УМНАТА ЕЙ .. секса може и да е много опасно нещо :wink: (особено на самотен остров с племе негри) :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 27, 2006, 06:14:15 » |
|
HAHAHHA, едва ли ти ще си този НЯКОЙ с най- големия.... особено от математическа гимназия ако е девойчето, хайде да не я надценяваме... Просто има нужда от пари :wink: :lol: Но просто трябваше ясно и точно да каже срещу колко предлага секс. И дали мама и тати знаят... :?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Morricone
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 27, 2006, 06:34:47 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
batko_G
Newbie
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #12 -: Март 07, 2007, 11:33:28 » |
|
Харесвате ли да правите секс с доста по-големи дами от Вас ? Примерно с 10-15 години, обаче много готини ! ЖЕНИ !!!
|
|
|
|
|
Активен
|
Любопитно ми е да си пиша с широко скроени и интелигентни хора, кавито в този сайт има.
|
|
|
Daniell
Newbie
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #13 -: Март 11, 2007, 01:10:12 » |
|
определено мисля че ще бъде по интересно с дами примрено на 30-35 , аз като съм на 18 почти , но такива не се намират 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Angel
Newbie
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #14 -: Март 24, 2007, 08:31:12 » |
|
ami barbi-to da polu4i6 sex e dosta lesno w dne6no wreme draga draska6 2 reda i gotowo 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|