Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 ... 5 6 [7]
Изпечатай
Автор Тема: Кунилингус  (Прочетена 40076 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #90 -: Март 21, 2008, 10:31:52 »

Цитат на: "free4all"
аз обожавам да целувам жена по онова място  :oops: мога да кажа че която съм я целувал все още ме помни (май времето ми за реклама свърши :lol:  )и наистина без косми е доста по добре.

Не мога да се съглася с нищо, докато не пробвам  :lol:  :twisted:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
free4all
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 0

« Отговор #91 -: Март 22, 2008, 02:26:10 »

винаги съм на разположение -не си казала не си пробвала  Смотан
Активен
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #92 -: Март 23, 2008, 04:20:34 »

Мацке Стан имаш големи мераклии, трябва да си направиш мъжко харемче ... :lol:  :wink:
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #93 -: Март 31, 2008, 05:19:14 »

Цитат на: "blademaster"
Мацке Стан имаш големи мераклии, трябва да си направиш мъжко харемче ... :lol:  :wink:

Вече ме разобличиха, че съм мъж като ЕМА, сигурно трябва да си направя ГЕЙ- харем  :lol:  Смотан  Готин
Активен

blademaster
Newbie
*

« Отговор #94 -: Април 02, 2008, 05:12:41 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Цитат на: "blademaster"

Вече ме разобличиха, че съм мъж като ЕМА, сигурно трябва да си направя ГЕЙ- харем  :lol:  Смотан  Готин

Ще си ги влачиш на синджирче, в лявата ръка женската половинка, в дясната мъжката  :lol:  Плезещ се  :wink:
Активен

leibstandartexx
Newbie
*

Публикации: 29

« Отговор #95 -: Април 07, 2008, 06:41:09 »

хахах Ема дали е мъж, жена или добрата ламя Спаска, според мен няма никакво значение; важното е че разказите и/му са екстра :wink:
Активен

мързи ме да пиша, ама айде...
"чрез плодов сок, към полов скок:)"
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #96 -: Април 07, 2008, 10:24:56 »

Цитат на: "leibstandartexx"
хахах Ема дали е мъж, жена или добрата ламя Спаска, според мен няма никакво значение; важното е че разказите и/му са екстра :wink:

Хаха, още един фен  Готин Скоро може да си направя фен- клуб и Блейдмастър да го оглавява  :lol: Сега малко ще чакате за разказ, но то няма как  :twisted:
Активен

blademaster
Newbie
*

« Отговор #97 -: Април 08, 2008, 11:58:28 »

Цитат на: "leibstandartexx"

Да, прав си, хубави са разказите, и не само тези, които е писал(а) за сайта. Определено има талант и стил, макар в някой от тях тематиката да не ми допада. Има друг слой, а не секса на повърхността, който виждат всички...
Цитат на: "Mackata_Stan"
Хаха, още един фен  Готин Скоро може да си направя фен- клуб и Блейдмастър да го оглавява  :lol: Сега малко ще чакате за разказ, но то няма как  :twisted:

Може, но сигурно имаш и други, скрити почитатели  :roll: (фантазьори) :wink:  ...
Чакаме, дано да е подписано с твоето сърце и душа! Смотан
Активен

Nica_A7
Newbie
*

Публикации: 20

« Отговор #98 -: Ноември 03, 2010, 11:15:29 »

Обичам да ,още по хубаво е в вариянти на 69 легнали,прави сичко  ,харесва ми да милвам котето с език  Целувчица
Активен
inkasator
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #99 -: Ноември 14, 2010, 05:09:37 »

Лизането на путенце се сравнява само с лизане на дупенце, което пък лично на мен ми доставя по-голям кеф отколкото на нея сигурно :-)))

Предпочитам епилираната вагина пред окосмената, за анусчето обаче е просто задължително.
Активен
lucc
Newbie
*

Публикации: 5

« Отговор #100 -: Ноември 22, 2010, 04:58:46 »

Харесва ми да го правя, определено . Не съм сигурен колко добре се справям - не са се оплаквали , но пък човек цял живот се учи Усмивчица

Странното е, че в началото мислех, че е супер гадно и тотално отказвах да го правя .. докато веднъж пийнал, по-голяма кака и т.н. .. лизах за пръв път на 22 - оттогава ми е мания  Целувчица

А относно 69 .. по-скоро се разсейвам - мисля, че е готино, когато се съсредоточите - първо ти лижеш - после тя ти духа ( някакси съм убеден, че жените духат по-хубаво след като си ги лизал ) Усмивчица
Активен

Real men lick pussy!
gladiator68
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #101 -: Декември 18, 2010, 02:00:27 »

Привет на всички дръзнали да споделят мнение и опит тук.Колкото до мен мисля че секс без предварителна "подгрявка" си е като обяд без предястие Ухилен и който не го е пробвал не е разбрал и половината от удоволствието на сексуалното общуване.Френските ласки ги предпочитам във всичките им варианти и много ми харесва да редувам клиторчето с дупенцето докато партньорката сама не пожелае да сменя езика с "инструмента за размножаване" Ухилен,но във всички случаи желанията и на двамата трябва да са споделени .
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7]
Изпечатай

Отиди на: