Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #90 -: Март 21, 2008, 10:31:52 » |
|
аз обожавам да целувам жена по онова място :oops: мога да кажа че която съм я целувал все още ме помни (май времето ми за реклама свърши :lol: )и наистина без косми е доста по добре. Не мога да се съглася с нищо, докато не пробвам :lol: :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
free4all
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 0
|
 |
« Отговор #91 -: Март 22, 2008, 02:26:10 » |
|
винаги съм на разположение -не си казала не си пробвала 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #92 -: Март 23, 2008, 04:20:34 » |
|
Мацке Стан имаш големи мераклии, трябва да си направиш мъжко харемче ... :lol: :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #93 -: Март 31, 2008, 05:19:14 » |
|
Мацке Стан имаш големи мераклии, трябва да си направиш мъжко харемче ... :lol: :wink: Вече ме разобличиха, че съм мъж като ЕМА, сигурно трябва да си направя ГЕЙ- харем :lol: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #94 -: Април 02, 2008, 05:12:41 » |
|
Мацке Стан имаш големи мераклии, трябва да си направиш мъжко харемче ... :lol: :wink: Вече ме разобличиха, че съм мъж като ЕМА, сигурно трябва да си направя ГЕЙ- харем :lol:  Ще си ги влачиш на синджирче, в лявата ръка женската половинка, в дясната мъжката :lol:  :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
leibstandartexx
Newbie
Публикации: 29
|
 |
« Отговор #95 -: Април 07, 2008, 06:41:09 » |
|
хахах Ема дали е мъж, жена или добрата ламя Спаска, според мен няма никакво значение; важното е че разказите и/му са екстра :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
мързи ме да пиша, ама айде... "чрез плодов сок, към полов скок:)"
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #96 -: Април 07, 2008, 10:24:56 » |
|
хахах Ема дали е мъж, жена или добрата ламя Спаска, според мен няма никакво значение; важното е че разказите и/му са екстра :wink: Хаха, още един фен  Скоро може да си направя фен- клуб и Блейдмастър да го оглавява :lol: Сега малко ще чакате за разказ, но то няма как :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #97 -: Април 08, 2008, 11:58:28 » |
|
хахах Ема дали е мъж, жена или добрата ламя Спаска, според мен няма никакво значение; важното е че разказите и/му са екстра :wink: Да, прав си, хубави са разказите, и не само тези, които е писал(а) за сайта. Определено има талант и стил, макар в някой от тях тематиката да не ми допада. Има друг слой, а не секса на повърхността, който виждат всички... Хаха, още един фен  Скоро може да си направя фен- клуб и Блейдмастър да го оглавява :lol: Сега малко ще чакате за разказ, но то няма как :twisted: Може, но сигурно имаш и други, скрити почитатели :roll: (фантазьори) :wink: ... Чакаме, дано да е подписано с твоето сърце и душа! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nica_A7
Newbie
Публикации: 20
|
 |
« Отговор #98 -: Ноември 03, 2010, 11:15:29 » |
|
Обичам да ,още по хубаво е в вариянти на 69 легнали,прави сичко ,харесва ми да милвам котето с език 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
inkasator
Newbie
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #99 -: Ноември 14, 2010, 05:09:37 » |
|
Лизането на путенце се сравнява само с лизане на дупенце, което пък лично на мен ми доставя по-голям кеф отколкото на нея сигурно :-)))
Предпочитам епилираната вагина пред окосмената, за анусчето обаче е просто задължително.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lucc
Newbie
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #100 -: Ноември 22, 2010, 04:58:46 » |
|
Харесва ми да го правя, определено . Не съм сигурен колко добре се справям - не са се оплаквали , но пък човек цял живот се учи  Странното е, че в началото мислех, че е супер гадно и тотално отказвах да го правя .. докато веднъж пийнал, по-голяма кака и т.н. .. лизах за пръв път на 22 - оттогава ми е мания  А относно 69 .. по-скоро се разсейвам - мисля, че е готино, когато се съсредоточите - първо ти лижеш - после тя ти духа ( някакси съм убеден, че жените духат по-хубаво след като си ги лизал )
|
|
|
|
|
Активен
|
Real men lick pussy!
|
|
|
gladiator68
Newbie
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #101 -: Декември 18, 2010, 02:00:27 » |
|
Привет на всички дръзнали да споделят мнение и опит тук.Колкото до мен мисля че секс без предварителна "подгрявка" си е като обяд без предястие  и който не го е пробвал не е разбрал и половината от удоволствието на сексуалното общуване.Френските ласки ги предпочитам във всичките им варианти и много ми харесва да редувам клиторчето с дупенцето докато партньорката сама не пожелае да сменя езика с "инструмента за размножаване"  ,но във всички случаи желанията и на двамата трябва да са споделени .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|