Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2] 3 4 ... 7
Изпечатай
Автор Тема: Кунилингус  (Прочетена 39450 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #15 -: Декември 22, 2006, 04:39:10 »

Цитат
Има много писано по Интернет за това как да се задоволи орално една жена, макар и от хетеросексуална гледна
точка, затова няма да се спирам на конкретни техники, а ми се иска да наблегна с няколко думи на един друг момент от оралния секс. Нетрадиционните и странни начини и спонтанността. Предполагам, че всяка една от посетителките на този сайт е наясно с базата на оралния секс между лесбийките. Предполагам, че всяка харесва да го прави, а на нейната партньорката й харесва да вижда любимата си там - долу - в мазето за компоти! J Та ето някои допълнителни идейки, в които може и да намерите нещо практично и може би даже изпълнимо... Творчеството си е важно нещо...

1 - Лапни една от онези страхотно ментолови бонбонки, които докарват северния вятър в гърлото ти и опитай да я лижеш с нея. Дали ще й достави огромно удоволствие или не, зависи в голяма степен от това, колко е чувствителна и в каква насока е тази чувствителност. Но на мен лично ментола върху клитора ми действа като ледено и парещо едновременно кубче. Все пак има жени, които го чувствуват като прекалено парещо парченце, така че бъди внимателна. Следи какво влияние оказва това на нея и се съобразявай.

2 - Намажи слабините й с мед или течен шоколад, сироп или сладко и го оближи. Ако й харесва, може да опиташ и със сладолед.

3 - Глътни голяма глътка горещ чай и се опитай да я лижеш докато езика ти е нагорещен и парещ. Все пак внимавай да не се изгориш де.

4 - Купи за нея възможно най-тънките и ефирни бикини и я излижи през тях. Усещането е съвсем различно.

5 - Вместо да лижеш клитора й, опитай просто да го смучиш леко. Духай бавно и продължително студен въздух върху клитора и, а после постави там езика си, за да го стоплиш. Не вкарвай въздух навътре във вагината й, това не е правилно.

6 - Леденото кубче, което държиш в устата си е малко по-екстремно усещане. Ако сте минали на една по-висока степен на доверие и експериментиране, може да се дублира с капещ восък. Капещ восък от ароматна свещ, комбиниран с ледено кубче наистина ме вдъхновява - ако мога така да се изразя...

7 - Можеш да опиташ и наздравица с шампанско, което тя излива върху гърдите си права, докато ти там долу го поглъщаш с устата си. Аз лично предпочитам да изтисква портокали и сока да се стича.

Смяната на позите също може да е много приятно и стимулиращо.. Ако нормално я лижеш легнала по корем например, можеш да я обърнеш да застане легнала странично със свити към гърдите си крака и да я лижеш изотзад. Може и да смениш последователноста, като ако например нормално започваш от слабините й, а после минаваш на цялото й тяло, опитай да започнеш от косата и челото й, обсипи с целувки и ласки лицето й, мини на вратлето и гушката, раменете и гърдите, стомаха... вътрешната част на бедрата и заклевам се, че ще ти бъде много благодарна, когато най-накрая устните ти се срещнат със слабините и.

Добре избрания момент и място, могат да бъдат не по-малко важни от техниката, когато става дума за орален секс. Повечето жени обичат много, когато нещата стават спонтанно. Например, докато седи на ръба на леглото и се опитва да си обуе чорапогащника, или излиза от банята, или в тоалетната на кафенето, докато си оправяте грима, или на куп други неочаквани и спонтанни места, ти би могла да се смъкнеш между нейните крака и да й покажеш колко много я харесваш и обичаш.. А може и така да я събуждаш сутрин преди да й поднесеш кафето, а защо не и докато си го пие.

Това са само няколко скромни идейки. Разковничето е да я опознаеш, да откриеш какво й харесва и после да дадеш воля на фантазията си. Фантазиите не знаят граници. Еротиката трябва да витае навсякъде в една връзка, дори и в най-неочакваните и наглед неподходящи моменти. Впрочем, ако има жена склонна да сподели свои идеи - може и анонимно - то ще добавя и тях тук, стига да са находчиви, неочаквани и еротични. Пишете ми...

Копнах от друг, много хубав сайт, който се интересува, да ми пише на лични :wink:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
regime
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 170

« Отговор #16 -: Декември 27, 2006, 06:56:43 »

много обичам гол да тичам
Активен

Стрижа горе, долу и по средата!
Bulgarianjil
Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #17 -: Декември 27, 2006, 10:38:07 »

И АЗ ОБИЧАМ ПО ПЯСЪКА ГОЛА ДА СИ ТИЧАМ
И ДУПЕТО МИ СЕКСИ ДА УСЕТИ НА ПЯСЪКА ВКУСЪТ
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #18 -: Декември 27, 2006, 05:19:07 »

Момчета и Момичета, ще има яко delete,  не забравяйте, че съм яко гаден звероукротител!!! :idea:
Активен

Mazka Farm
Newbie
*

« Отговор #19 -: Декември 27, 2006, 05:34:49 »

Мацке Стан кажи кога ти е Рожденият ти ден
да ти попариме един КАМШИК :wink:  :wink:
Активен

kelesha
Newbie
*

Публикации: 144

« Отговор #20 -: Декември 27, 2006, 06:02:22 »

хахах тва е добра идея
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #21 -: Декември 27, 2006, 06:08:20 »

Оф,аз тъкмо се заричам и надъхвам да се откажа от даскалството, вие камшик ще ми подарявате :twisted:
Активен

kelesha
Newbie
*

« Отговор #22 -: Декември 27, 2006, 06:09:24 »

не се прей на луда то и на други места може да се ползва  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Активен
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #23 -: Декември 28, 2006, 04:31:36 »

да бе мацке аз обичам и грубите игри може човека до теб да се окаже скрита лимонка  :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

regime
Newbie
*

Публикации: 170

« Отговор #24 -: Декември 29, 2006, 06:55:05 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Оф,аз тъкмо се заричам и надъхвам да се откажа от даскалството, вие камшик ще ми подарявате :twisted:

учителка ли си Мацка
Активен

Стрижа горе, долу и по средата!
Bulgarianjil
James
Newbie
*

Публикации: 80

« Отговор #25 -: Декември 30, 2006, 07:08:58 »

Интересна темичка... аз лично обичам до доставям удоволствие на жена си с уста и език. Понякога дори се заигравам Усмивчица но тя никога не ми се е сърдила за това. Това е един от най-сигурните начини да я докарам до оргазъм, преди или след секс. А как само се подмокря като си поиграя с клиторчето й... Напоследък изпробвам нови методи и места за стимулиране с език- като самия отвор, да я чукам с език ( не влиза много, но пък доста й харесва), да ближа мястото между ануса и влагалището, а понякога дори и самия анус, докато я галя по клитора. Човек трябва да опитва и да види кое се харесва на партньора му и кое не.
  Мацка Фарм на теб какво ти харесва да ти прави Декстър?
Активен

mimi
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #26 -: Януари 05, 2007, 11:08:15 »

Сега докато си чаткам с Вас мъжът ми  ме "лизка" от долу и е много яко. Може и да свърша докато си напиша изречението. Небе това е майтап имам впредвид свършването. Задържамго максимално щото много ме кефи.Като става дума за 69 ни е малко неудобно някакси не мога да се съсредоточа и да се накефя максимално!!!!
Активен
kelesha
Newbie
*

« Отговор #27 -: Януари 05, 2007, 05:46:34 »

мими и аз съм така с 69  :cry:
Активен
Mazka Farm
Newbie
*

« Отговор #28 -: Януари 07, 2007, 06:19:05 »

за тези които не им е удобна 69
има една наречена крякаща жаба на в момента ви е доста слажно да ви я опиша.
но ще се пробвам
мъжът ляга по гръб
жената е прикмекнала над главата му
тои с двете си ръце поставени от вътрешната страна на бедрата и си помага и леко и разтваря мидичката, котето, розата, гаража и кои кокто му вика.
жената през цялото време трябва да се старае да се задържи над главата му
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #29 -: Януари 07, 2007, 06:22:51 »

Мацка, това, което описваш, не е ли типичната поза 69? На мен също не ми е удобна позата. Предпочитам или да духам, или да ми... :wink:  :wink:  Няма средно положение Усмивчица  И все пак... кунилингуса и фелациото не са ли само за предигра?
Активен

Страници: 1 [2] 3 4 ... 7
Изпечатай

Отиди на: