Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« -: Декември 19, 2006, 02:28:23 » |
|
Кунилингус
Кунилингус е сексуален акт, при който се използва устата и език за стимулация на женските генитали, особено на клитора. Изразът идва от латинска дума за вулва (CUNNUS) и от латинската дума за лизане (LINGERE). От направено проучване сред жени, 33 % от тях споделят, че рядко или никога не успяват да достигнат до оргазъм повреме на стандартен полов акт и ,че благодарение на кунилингус много от тях успяват да достигнат до оргазъм с техния партньор. Разнообразието на техники в кунилингус е доста голямо. Комуникация, експериментиране и практика са най-добрият начин за да се научи как да бъде удвлетворена определена партньорка. Клиторът е най чувствителната част за почти всички жени, но понякога може да бъде и твърде чувствителен за стимулиране, поради тази причина най-добре да се започва с лека и по-малко фокусирана стимулация, като се отделя внимание и на устните, а също така и на цялата полова област. Езикът, неговия връх или долната му страна могат да бъдат използвани, също така носът, устни и зъбите (внимателно). Движенията могат да бъдат бавни или бързи, ритмични или неритмични, твърди или меки, в зависимост от самия момент. Езикът може да бъде вмъкван във вагината, като се задържа вдървен. Шеговито се споменава понякога ,че хората с дълъг език са доста желани като сексуани партьори. Кунилингусът може да бъде съчетан с вмъкването на пръсти във вагината или масажиране на клитора, също могат да бъдат използвани и секс играчки. Много други дейности могат да придружават кунилингус за да подобряват общото сексуално удоволствие, разбира се, ограничени единствено от предпочитание, физика, анатомия и способности на партньора. Мъже, обичате ли да го правите 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
wolfy
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 19, 2006, 04:56:30 » |
|
Oпределено
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
diavollo
Newbie
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 19, 2006, 06:27:05 » |
|
мацка задаваш отговори:) естествено 4е да. оби4ам да яцелувам и стимулирам с ези4е и пръст4ето вътре жена ми полудява като го правя
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 19, 2006, 06:31:18 » |
|
А вие ли Й го правите по- често или ТЯ на ВАС :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
diavollo
Newbie
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 19, 2006, 06:37:48 » |
|
:oops: маи по 4есто аз
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 20, 2006, 02:39:33 » |
|
На мен това ми харесва изключително много и даже може да свърша докато го правя. И аз май го правя по-често, по-точно никога не пропускам
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 20, 2006, 06:14:56 » |
|
срешнах един пич и за пръв път ми се случи да свърша само докато ме стумулираше с устните си и езика му палав.
МЪЖЕ ОБУЖАВАМ ДА ГО ПРАВИТЕ ТОВА НЕЩО продължаваи те
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Didko
Newbie
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 20, 2006, 10:45:13 » |
|
Да, обичам да го правя, и при това доста по-често отколкото фелацио от приятелката ми.
Не го възприемам като танто-за-танто. Доставя ми удоволствие да го правя. Може би, ако бях жена, щях да се кефя да правя свирки на мъжа до мен:)))))))))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
babypd
Newbie
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 20, 2006, 12:00:33 » |
|
da, mnogo go obicham i svarshvam ponqkolko pati samo kogato me celuvat po klitora, bez da si pahat ezika vatre ili kvo to i da bilo, radvam se , che na tova se naslajdavam nqkolko pati v sedmicata i umiram ot kef! samo da mi go smuchkat
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rokoko
Newbie
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 20, 2006, 06:56:24 » |
|
а 69? не е ли по-гот...?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 21, 2006, 04:42:30 » |
|
рококо готина е 69 а пробвал ли си 69 прав да я направиш е това се казва готино особено за жената. защото виси надоло с главата и кръвта ни пълни кухите манерки. :wink:
колешки не се сердете за кухи манерки :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
kelesha
Newbie
Публикации: 144
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 21, 2006, 05:38:31 » |
|
Аз почти винаги го правя и ми е кеф да го правя. 69 не ме кефи защото нещо не мога да се съсредоточа как треба. :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lsl
Newbie
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 21, 2006, 07:28:07 » |
|
Кунилингус, е вид сексуално действие (доставяне на сексуално удоволствие), при което партньорът на жената използва езикът си, за стимулиране на половите й органи. Терминът произлиза от две латински думи: “cunnus”, което означава вулва и “lingere”, което означава ближа. Партньорът може да бъде както мъж, така и друга жена. Кунилингусът има за цел подготовка на партньорката за класически полов акт и/или предизвикване на оргазъм. Женските гениталии и преди всичко вулвата и клитора, биват целувани и близани с устни и език. Вагината също може да бъде стимулирана с език. Посредством кунилингуса жената може да бъде доведена до особено интензивен (или многократен) оргазъм, тъй като се постига директно дразнение на клитора.
Фелацио и кунилингус Съществуват най-различни практически техники за осъществяване на кунилингус, както и най-различни пози. В повечето случаи, стимулацията се съсредоточава върху най-чувствителните зони на половия орган, като клитор и вътрешни срамни устни. Позата изцяло зависи от предпочитанията на партньорите.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #13 -: Декември 21, 2006, 07:44:32 » |
|
Пробвал съм и прав, но нещо не се изкефихме, пак трябва да пробваме. По ми допада да не се разсейвам и само аз да правя и много ми харесва аз да ближа мадамата и тя да свърши така, повече ми харесва от колкото аз да съм вътре :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie