jebaciste
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #210 -: Октомври 29, 2010, 01:43:46 » |
|
Страхотно, искаме още 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
trapera
Newbie
Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95
|
 |
« Отговор #211 -: Октомври 29, 2010, 01:56:03 » |
|
Stef , aide ! Otpusni dushata ! Davai po-smelo ! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
|
|
|
Stef
Newbie
Рейтинг: +39/-1
Публикации: 25
|
 |
« Отговор #212 -: Ноември 03, 2010, 02:06:26 » |
|
Съжалявам, но наистина не ми остава много време да пиша тук. Пускам една снимка, колкото да компенсирам отсъствието си, защото пак ще ме няма. 
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emilijan_69
Гост
|
 |
« Отговор #213 -: Ноември 03, 2010, 02:33:30 » |
|
prekrasen zadnik ima66 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 69
|
 |
« Отговор #214 -: Ноември 03, 2010, 08:36:39 » |
|
Stef та на колко години каза че си.Защото ми изглеждаш на 15/16г.Не се обиждай ако си на вповече от 18г.
|
|
|
|
|
Активен
|
Мечтая да съм това, което бях, когато мечтаех да съм това, което съм.
Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
|
|
|
Nica_A7
Newbie
Публикации: 20
|
 |
« Отговор #215 -: Ноември 03, 2010, 10:25:03 » |
|
|
|
|
|
|
oneself
Newbie
Рейтинг: +0/-1
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #216 -: Ноември 04, 2010, 08:54:12 » |
|
Perune, Stef dosega ne e kazvala na kolko godini e. No vapreki neprilichniat vapros kam jena - pravilno e da proverish vazrastta i 
Stef, misteriata e hubavo neshto i shte se radvam/radvame da ia porazbulish oshte malko (ako imash godinkite de). Vse pak po edni hubavi bikini koito pokrivat dupeto ti, nemoje da se sadi za nego kakto i za tialoto ti 
Нарушена точка 2 от правилата на форума.
|
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 11:02:34 от p3run »
|
Активен
|
|
|
|
Nica_A7
Newbie
|
 |
« Отговор #217 -: Ноември 04, 2010, 10:20:01 » |
|
1во пиши на кирилица 2ро много си е добре даже с бикините 3то има време за всичко
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #218 -: Ноември 04, 2010, 11:15:13 » |
|
Perune, Stef dosega ne e kazvala na kolko godini e. No vapreki neprilichniat vapros kam jena - pravilno e da proverish vazrastta i  Stef, misteriata e hubavo neshto i shte se radvam/radvame da ia porazbulish oshte malko (ako imash godinkite de). Vse pak po edni hubavi bikini koito pokrivat dupeto ti, nemoje da se sadi za nego kakto i za tialoto ti  Пичага ,аз се опитах да я полаская с този въпрос но нещо не се получи.Пък и има нещо друго влез в профила и (ако знаеш как,разбирасе.Пък ако не знаеш питай ще ти обясним даже и снимков материал ще приложим) и ако там пише някаде на колко години е аз да стана трамвай в Бургас.Пък и мисля че не си ти човека който ще ми дава наклон на к***.
|
|
|
|
|
Активен
|
Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
|
|
|
Nica_A7
Newbie
|
 |
« Отговор #219 -: Ноември 04, 2010, 11:35:50 » |
|
Perune, Stef dosega ne e kazvala na kolko godini e. No vapreki neprilichniat vapros kam jena - pravilno e da proverish vazrastta i  Stef, misteriata e hubavo neshto i shte se radvam/radvame da ia porazbulish oshte malko (ako imash godinkite de). Vse pak po edni hubavi bikini koito pokrivat dupeto ti, nemoje da se sadi za nego kakto i za tialoto ti  Пичага ,аз се опитах да я полаская с този въпрос но нещо не се получи.Пък и има нещо друго влез в профила и (ако знаеш как,разбирасе.Пък ако не знаеш питай ще ти обясним даже и снимков материал ще приложим) и ако там пише някаде на колко години е аз да стана трамвай в Бургас.Пък и мисля че не си ти човека който ще ми дава наклон на к***. Абсолютно вярно ! А тя ще си прецени дали да качи снимки, кога и какви . Не си ти човека който да и кажеш 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oneself
Newbie
Рейтинг: +0/-1
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #220 -: Ноември 05, 2010, 08:54:20 » |
|
Извинявам се за латиницата.
Перун ти май не разбра за какво ти пиша. Като лице ангажирано с тоя сайт/форум е добре все пак да попиташ дали има 18. Защото ако няма - вероятно ти ще даваш наклон на курове, при това в буквален смисъл, на едно място дето слънцето се гледа карирано.
А гарвана с ренгеновите очи дето си мери клюна малко по-горе.... пич, къде видя тялото ? През блузата ли ? Изчакайте момичето да разгърне потенциала си, пък тогава давайте оценки.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nica_A7
Newbie
|
 |
« Отговор #221 -: Ноември 05, 2010, 09:10:12 » |
|
И кво само не ми казвай ,че не си личи от тези снимки  хаха
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #222 -: Ноември 05, 2010, 09:18:26 » |
|
а бе ти не можеш ли да четеш.Аз като и писах зададох въпрос,а не и казах че е на по-малко от 18.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mitacheto83
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #223 -: Ноември 07, 2010, 11:07:01 » |
|
Ето ме и мен  ако има мацки навити за еротичен чат или размяна на снимки да пишат
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nica_A7
Newbie
|
 |
« Отговор #224 -: Ноември 07, 2010, 12:07:27 » |
|
Ето една и от мен  това ти ли си защото това е снимка от галериите на сайта ? ако си ти продължавай да качваш нови 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|