Често с познати или приятели, когато темата ни на разговор се задълбочи малко и се засегне пряко или само бегло секса, ситуацията за тях става много конфузна и всички минават в защитна позиция и предпочитат да не говорят. Малко са освоободените ми познати, с които мога да говоря спокойно на подобни теми. Вие говорите ли свободно за секс, с кого най- вече и притеснявате ли се, когато ви искат съвет свързан със секса?
И АЗ ИМАМ СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ МАЦКИ. ВИНАГИ КОГАТО СЪМ В КОМПАНИЯТА СИ, ИЛИ СРЕД ДРЕГИ ПРИЯТЕЛИ. ВИНАГИ КОГАТО ЗАГОВОРЯ ЗА СЕКС ТЕМА НАСТЪПВА ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ. аз нямам никаква спирка стане ли дума са секс разговор. за сметка на останалите. с кого приказвам за тази тема. с всички които искат съвет и споделят с мен техните си проблеми. само че те са доста малко. нямам притеснения дали говоря с мамиче или момче. познатите ми са ми казвали че в мен има нещо с което ги предразполагам да говорят с мен за теми на които се притесняват да споделят и с родите ли те си.
аз се водя от това. АЗ СПОДЕЛЯМ. ТИ СПОДЕЛЯШ. ТОЙ СПОДЕЛЯ. ТЯ СПОДЕЛЯ. НИЕ СПОДЕЛЯМЕ. ВИЕ СПОДЕЛЯТЕ. ТЕ СПОДЕЛЯТ
п.с. чакал желаещи да споделят с мен и аз със стях