Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 2 [3]
Изпечатай
Автор Тема: А какво мислите за секс с приятел?  (Прочетена 11822 пъти)
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #30 -: Октомври 04, 2007, 01:37:44 »

Цитат
Аз мисля, че няма нищо лошо в секса с приятел/ка/. За мен това е начин да опозная някого още по-добре. До сега не съм имал случай в който да съм правил секс с приятелка и да сме си развалили приятелството.

Александър ти сигурен ли си, че са ти приятел/к/и. Имам чувството че си бил с познати на теб компаньонки, които решават да правят секс без много да му мислят с кого, как и къде :? . Ако аз имам такива "приятелки", едва ли бих казал че са истински такива. Усмивчица
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #31 -: Октомври 04, 2007, 06:11:00 »

Жените много рядко правят секс без чувства. В тези редки моменти обикновено са в безсъзнание и някой мъж ги използва както смята за добре...
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #32 -: Октомври 05, 2007, 07:54:38 »

тогава този които използва ЗА мен НЕ е никакъв мъж. трябва да паднеш много на долу за да стигнеш до такова ниво на щастие. да не можеш да забиеш трезво момиче, а да се правиш на ГОЛЯМ газар на пияна жена и да се възползваш от това нейно моментно състояние
това е гнустно живуркане
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #33 -: Октомври 06, 2007, 07:35:17 »

Ти, Декстър, не ги коментирай какви са мъжете, нали и ти си от тази група Готин  А между другото какво приятелство може да има между мъжа и жената? :lol: Вярвате ли, че има приятелство? И дали винаги отношенията им са само приятелски? :roll: Според мен е невъзможно да НЕ се прекрачи границата...
Активен

Александър
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 198

« Отговор #34 -: Октомври 07, 2007, 03:18:29 »

В интерес на истината да кажа че все още не познавам нито една кмпаньонка и както се подразбира нямам и приятелка такава....
А и най-издражливата от моите приятелки чак на десетата година, след като се омъжи и роди се престраши с мен така нещо да направи...
Активен
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #35 -: Октомври 08, 2007, 05:26:15 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Ти, Декстър, не ги коментирай какви са мъжете, нали и ти си от тази група Готин  А между другото какво приятелство може да има между мъжа и жената? :lol: Вярвате ли, че има приятелство? И дали винаги отношенията им са само приятелски? :roll: Според мен е невъзможно да НЕ се прекрачи границата...

Задължително ли е за приятелството между мъж и жена да има сексуални взимоотношения, според мен не. Вероятно за да бъдат приятели харесват нещо един в друг, но според мен зависи повече от хората, и дали държат един на друг. В интерес на истината приятелството като цяло е трудно да се задържи и балансира, било то между половете или с хора от един пол, всичко се крепи на доверието, както е в любовта, но любовта може да е различна, не само сексуална.  :roll:
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
bg amateur
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 69

« Отговор #36 -: Октомври 08, 2007, 07:50:15 »

Цитат на: "blademaster"
Цитат на: "Mackata_Stan"

Задължително ли е за приятелството между мъж и жена да има сексуални взимоотношения, според мен не. Вероятно за да бъдат приятели харесват нещо един в друг, но според мен зависи повече от хората, и дали държат един на друг. В интерес на истината приятелството като цяло е трудно да се задържи и балансира, било то между половете или с хора от един пол, всичко се крепи на доверието, както е в любовта, но любовта може да е различна, не само сексуална.  :roll:

Да...много правилно....споделям напълно мнението на blademaster !
Нека споделя,имам приятелка,която знае много за мен,съкровенните ми желания,представите ми за много неща,но това си е мевду мен и нея и винаги когато сме натясно Усмивчица,се търсим и понякога е достатъчно че има с кого да споделиш......
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #37 -: Октомври 08, 2007, 08:06:26 »

Цитат
Задължително ли е за приятелството между мъж и жена да има сексуални взимоотношения?

Не, но според мен винаги в един моментсе намесва и нещо много повече от чисто приятелските чувства. Най- малкото единият прекрачва границата... Естествено аз не съм последна инстанция,още повече, че мъже приятели... нямам особено много, да не кажа почти никакви.
Цитат
В интерес на истината приятелството като цяло е трудно да се задържи и балансира

И с това съм съгласна, приятелството е голям ангажимент, почти като брака  :lol:  Готин
Активен

Страници: 1 2 [3]
Изпечатай

Отиди на: