Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2 3
Изпечатай
Автор Тема: А какво мислите за секс с приятел?  (Прочетена 11822 пъти)
kelesha
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 144

« -: Декември 11, 2006, 05:51:08 »

Какво мислите за секс с приятел?Нищо повече.Нищо ангажиращо.Просто харесвате да го правите с нея/него ... Аз съм имал такъв случай и траеше може би около 4-5месеца. Познавах момичето от един друг приятел. Известно време нито се имахме нито нищо но след това един ден прекрачихме границата и го направихме.От тогава някъде близо 5месеца сме се срещали 7-8пъти да правим просто секс.Излизаме виждаме се прибираме се наебаваме се и всекиси кара живота по старо. Не знам до къде щеше да стигне това но всичко преключи когато аз започнах да ходя с момичето което до мен сега и когато тя забременя от мъжа си. Скоро не сме се виждали последно преди няколко месеца пихме кафе и се държахме съвсем човешки.Та какво вие мислите за това?Има ли ли сте такива връзки?
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Декември 11, 2006, 11:33:53 »

Аз лично не съм, нямам особен опит с подобни отношения и връзки. А и за мен сексът е предимно взаимност, а не просто акт...
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #2 -: Декември 11, 2006, 01:59:44 »

според мене ако се случи това нещо се разваля приятелството. и то за винаги.
 не че ми се е случвало но така си мисла
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #3 -: Декември 12, 2006, 03:23:35 »

точно така Мацке. на мен ми се случи и ........
да преспах с наи добрата си приятелка, и сега няма ме нищо. загубих ме приятелството си завинаги.......... :evil:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

kelesha
Newbie
*

« Отговор #4 -: Декември 12, 2006, 07:58:27 »

аз си мисля че зависи от хората ..... В крайна сметка не са и лоши отношенията с нея вмомента просто всеки си кара живота
Активен
Didko
Newbie
*

Публикации: 152

« Отговор #5 -: Декември 12, 2006, 11:35:22 »

Келеш, (или който и да си:) ),

радвам се, че отвори такава тема. Приятелството и секса доста често се бъркат. Аз мисля, че дори в България не можем да направим разлика между приятел и познат (пък бил то и добър). Да, хора сме, и бих искал да се разбираме по човешки, но когато стане дума за секс (или за пари) всички ставаме егоисти.

Или може би не всички. Ти с отношението си с тази жена/момиче си го доказал. Тя - също. Е, тя е изневерявала на мъжа си, доколкото разбирам. Но след като всичко е минало и на срещата сте имали за какво да говорите - прекрасно тогава!

Бил съм в подобна ситуация: познати, съученици, срещи, секс или поне само оралната част, и след време си говорим за доброто старо...време. При това без да има горчилка, ревност, дразнене. Да, въпросът опира не само до хората - до светоусещане, отдаване в малка степен, интелект.
Активен
kelesha
Newbie
*

« Отговор #6 -: Декември 12, 2006, 03:26:21 »

Дидко благодаря за откровения отговор братле  :wink:
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #7 -: Декември 12, 2006, 04:02:00 »

Дидко, навреме се намесваш  :lol:
Сега... истината е, че последно бих се притеснявала за приятелството си, ако ми се ще да правя секс с някого. В действителност истинско приятелство в тези времена съществува много рядко, в повечето случаи връзките се оповават на познанства. Аз лично приятели нямам, така, че никога не съм се притеснявала, че мога да си разваля приятелството с някого. Единственият човек, с когото задълбочих отношенията си в нещо повече и приятелство++ е мъжът, с който съм сега. От приятели станахме гаджета, от гаджета- семейство. Ех, един ден и да се венчаем може :lol:  :lol:
Така, че келеш, ако смяташ, че ти е истинска приятелка, тогава трябва да се притесняваш, че отношенията ви няма да са същите, но според това, което описваш, приятелството е твърде далеч от вас.
Активен

kelesha
Newbie
*

« Отговор #8 -: Декември 12, 2006, 04:07:14 »

Така е напълно съм съгласен с теб. Приятел трудно се намира. Честно казано аз ги броя на едната ми ръка но това настрана. Може би наистина точната дума е позната. Ами честно казано нито са ми са влошавали отношенията с нея нито нищо. Последния път се държахме нормално и така. Всъщност аз не знам как всичко стана ей така. Айде първия път иди доди дето се вика но след това честно казано се някакъв повод си намирахме за да се видим и все се узовавахме я в нас я в тях. Може би трябва и да вметна че момичето е с 3години по голямо от мене. Може би и това е изиграло някаква роля кой знае. Не се оплаквам и сега и тогава  :lol: . Добър си беше секса с нея. Вярно сега нямам желание да го правя с нея но може би защото просто съм задоволен от момичето до мен или просто ми е писнало а може би и защото има и детенце не знам не мога да преценя.
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #9 -: Декември 12, 2006, 04:09:30 »

келеш, сигурен ли си, че детето е от мъжа й Готин  :lol:
Активен

kelesha
Newbie
*

« Отговор #10 -: Декември 12, 2006, 04:14:41 »

недей такива базици ми пуска че се припотявам  :lol: . Не че не искам да имам дете но вече работите сериозни, раздавам го сериозен и аз, така че дете от момичето до мен  :oops:
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #11 -: Декември 12, 2006, 04:17:11 »

Е, ха дано! Ама ти се замисли и за другото  :wink: Очаквай неочакваното :lol: Както казва биг брадър Усмивчица
Активен

kelesha
Newbie
*

« Отговор #12 -: Декември 12, 2006, 04:19:10 »

стига бе недей така не искам да ми се преобръща живота. Че ако знаеш и колко сме ревниви на тема жени а недай си боже и дете да имам пази боже ще ме изядат със се парцали в нас  :lol: .Не не може да е от мене обаче как ме хвърли в размисъл не е истина
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #13 -: Декември 12, 2006, 04:34:24 »

Е, такава съм си аз, обичам да шашкам хората :oops:  :lol:
Активен

kelesha
Newbie