Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« -: Декември 10, 2006, 09:49:52 » |
|
Хайде сега да видим кои са спортните натури във форума :twisted: Аз лично още не съм влязла във форма след раждането и имам да свалям доста, но пък и не се чувтствам чак толкова дебела. Единственото упражнение е много работа и вървене и тичане след малкия... :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
James
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 10, 2006, 10:01:49 » |
|
Надявам се, че темата не е насочена само към женската част от форума. Аз по принцип съм слаб или поне не пълен. Спортувам си общи леки упражнения които могат да се правят и в къщи. Едно от хобитата ми пък и работа - като алпинист също спомага за поддържане на добра форма. Има някои неща които искам да постигна, но няма време пък и явно организма ми отказва да трупа много мазнинки. Секса е приятен начин за потене и горене на калорийки :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 10, 2006, 12:13:11 » |
|
единствените ми тренировки които изпълнявам са много търчане от работа на работа. никакво време нямам за момента. и за това си купих едно стягащо бельо което го нася под дрехите си. и сега чакам ефекта да се постигне от това че не се спирам да течам от тук до там и обратно :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
kelesha
Newbie
Публикации: 144
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 11, 2006, 05:27:06 » |
|
Всяка вечер може да е за по 20мин но гледам да правя нещо. Последните години тренирах бокс и кик бокс и сега тренирам кик бокс определено ходя по 3-4 пъти на седмица.Може да е 8-9вечерта но тръгвам за 1 час. Преди това и бодибилдинг тренирах но повече желязо няма да хвана. Просто не мога без да спортувам.Не че ми го изисква тялото пирмерно че съм дебел.Не знам аз си отпочивам като тренирам странно или не през деня се разправяш с какви ли не хора бягаш наляво и дясно напрегнат/а си.Като ида за 1час в залата и поблъскам по чувала перфектно ми става просто се чуствам по отпуснат не толкова напрегнат и ми е по спокойно някак си.Това си е за мене де не знам за повечето как е.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 12, 2006, 03:39:53 » |
|
да падържам форма със СЕКС и ябълки ако няма секс то тогава ТИЧАМ в парка до нас
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
kelesha
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 12, 2006, 07:59:53 » |
|
тая диета с ябълките е много прословута :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 13, 2006, 07:51:55 » |
|
да и много от нея се изгладнява за секс ставащ един сащински секс-маняк 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kelesha
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 13, 2006, 03:59:42 » |
|
мит е тая диета от към резултат де. Все едно да не ядеш нищо и пак на секс. Същата диета важи и без ябълките просто недокозвай жена 1-2месеца и глей кво става а за хората който правят по редовно понякога и 1-2седмици е много :cry:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 13, 2006, 05:12:16 » |
|
Ох, и аз едно време исках всеки ден... а сега само искам... независимо кога ще те... Ама само с искане не става :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 14, 2006, 12:45:39 » |
|
е диетата може да се прови според кои как иска може и секса да махнеш само ябълки маже и ябълките да се редуват ако и тава не стане тогава само БЯГАНЕ И БЯГАНЕ в парка
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kelesha
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 14, 2006, 03:35:57 » |
|
е диетата може да се прови според кои как иска може и секса да махнеш само ябълки маже и ябълките да се редуват ако и тава не стане тогава само БЯГАНЕ И БЯГАНЕ в парка има хляб в тебе да знаеш. Имаш бъдеще на диетолошка. Така ми говорят звездите :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 15, 2006, 12:14:24 » |
|
потраи още няколко дни и ще ми го видиш.................
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 15, 2006, 12:15:27 » |
|
спортното ми гигантско туловище :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sunny
Newbie
Публикации: 57
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 16, 2007, 01:27:07 » |
|
До Януари месец ходих всяка седмица по 2 пъти на фитнес,след това получих смс от щъркела и временно прекратих тренировките  Но смятам щъркела като ми донесе бебека да си възвърна стария навик
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 16, 2007, 02:08:54 » |
|
Аууу, наново бременность.... завиждам ти :lol: отсега ще те навивам да кърмиш :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|