Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Анкета
Въпрос: секс с работодателя ви  (Гласуването приключено: Декември 10, 2006, 09:22:02 )
ДА нищо не ми пречи - 10 (76.9%)
Не никога - 3 (23.1%)
Защо ли да не го съда за сексуален тормоз (ако не стане това което искам) - 0 (0%)
Общ брой гласове: 13

Страници: [1] 2
Изпечатай
Автор Тема: СЕКС на РАБОТНОТО МЯСТО с кого  (Прочетена 9180 пъти)
Mazka Farm
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 261

« -: Декември 10, 2006, 09:22:02 »

Каква мислите за секс с работодателят ви?
и дали с това можете да си докарате по благоприятно място във фирмата или учреждението в което сте, или ако не стане както виесте искали можете да го съдите за сексуален тормоз на работното място. Подържате ли народната поговарка "ТАМ КАДЕТО РАБОТИШ НЕ СИ ГО ВАДИ(ПОКАЗВАИ)" или не ви пречи секса между колеги
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

Ивк
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 13

« Отговор #1 -: Декември 10, 2006, 09:34:02 »

Интересна тема ,  в майчинство съм в момента , аз не бих го направила с цел да си докарам по-добро място в фирмата . Но мисълта за секс на работно място ми е минавала през главата и звучи доста възбуждащо , според мен .
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

Публикации: 980

« Отговор #2 -: Декември 10, 2006, 09:37:51 »

Ами какво да кажа... моята работа ме задължава да съм моралистка и не мога да правя такива неща :oops:  :oops: Или по-скоро не трябва. Откакто започнах работа, все си мисля,че не шефовете, а колегите са по- интересната част. Уви, нямам и особено много колеги, а само колежки и то на възрастта на моите родители. Затова пък все по- симпатични ми стават именно учениците... :roll:  :twisted:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
James
Newbie
*

Публикации: 80

« Отговор #3 -: Декември 10, 2006, 09:42:26 »

Дръжте се прилично момичета! ДА си фантазирате е едно друго е да си разтваряте краката на работа- до нищо хубаво няма да доведе.
  Ако се сваляте на шефа- рано или късно ще се появи по хубава, по млада и по дашна от вас и пак излизате- сексуален тормоз? хубаво ама после къде ще работите? То и в нашата страна докато докажеш нещо ще умреш от старост.
  Иначе си е авантюра да направиш нещо щуро на работното си място- за предпочитане с половинката- по сигурно е.
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #4 -: Декември 10, 2006, 09:46:55 »

Цитат на: "James"
Дръжте се прилично момичета! ДА си фантазирате е едно друго е да си разтваряте краката на работа- до нищо хубаво няма да доведе.
  Ако се сваляте на шефа- рано или късно ще се появи по хубава, по млада и по дашна от вас и пак излизате- сексуален тормоз? хубаво ама после къде ще работите? То и в нашата страна докато докажеш нещо ще умреш от старост.
  Иначе си е авантюра да направиш нещо щуро на работното си място- за предпочитане с половинката- по сигурно е.

Готин Подкрепям те абсолютно Плезещ се  А Джеймс, на теб не ти ли се опъва някоя, докато си на работа, я кажи как стоят нещата. Много колежки ли имаш?
Активен

James
Newbie
*

« Отговор #5 -: Декември 10, 2006, 09:57:05 »

Сега нямам колежки, на предишното ми работно място имаше една колежка от Русе... много симпатична, но то си беше и си остана в сферата на мечтите... Преди години когато бях лектор в едно училище имаше няколко колежки, пък и няколко ученички които ми бяха хванали окото, но както писа Мацка Фарм- не си го вади на работното място... Може пък някой ден да се появи някоя колежка която да си заслужава риска  :twisted:
Активен

Ивк
Newbie
*

Публикации: 13

« Отговор #6 -: Декември 10, 2006, 09:58:37 »

Джеймс направо ме подсети , че имам да гладя и никой няма да изглади вместо мен така че аз Ви изоставям , иначе ми е приятно с вас
Активен

James
Newbie
*

« Отговор #7 -: Декември 10, 2006, 11:03:12 »

Не можах да разбера как съм те подсетил да изгладиш, но хайде приятно гладене.
  Секс на работното място... защо не, въпреки, че веднага повдигате въпроса за сексуалния тормоз... Мацка Фарм ако сме колеги даже и да ме изнасилиш пак ще гледам да се скатавам, че току виж мен си искарала виновен :evil:
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #8 -: Декември 10, 2006, 11:48:58 »

еи аз имах няколко преживявания в работната ми кариера
1. беше с колежка тогава работих в един магазин за алкохол (денонощен) тя беши дневна а аз нощна, и се заиграх ме в складовото помещение та цяла вечер продължи.
2. ми се случи когато работих като търговски представител с бус. една клиентка се качи за да си избира някаква стока и се случи. беше невероятно. не след дълго време си купих белезнизи и за шега си ги сложих в буса. и тогава пак се случи но не с тази клиентка, а с една колежка от друга фирма. та си показах ме някои хватки. за това съм за за секса на работното място. а от друга страна в момента съм шеф и няма да имам нищо против да се заиграя с някоя от подчинените ми :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mazka Farm
Newbie
*

« Отговор #9 -: Декември 10, 2006, 11:56:59 »

Цитат на: "James"
......Мацка Фарм ако сме колеги даже и да ме изнасилиш пак ще гледам да се скатавам, че току виж мен си искарала виновен :evil:

нали знаеш че за нас жените винаги са виновни МЪЖЕТЕ, а за вас мъжете винаги сме виновни ние ЖЕНИТЕ. Джамес не знам какво работиш но ако си ми колега ще ти скъсам някои части от тялото. :twisted:  :twisted: и ще си надран целият по гърбът защото много ме кефи да си забивам соктите по гърбовете на мажете с които съм в сексуална схватка :wink:
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #10 -: Декември 10, 2006, 03:06:12 »

Мале, Мацка, нема да ти се дам  лесно, ти мъжете явно с дрехите ги ядеш :twisted:
Активен

Mazka Farm
Newbie
*

« Отговор #11 -: Декември 11, 2006, 05:05:02 »

Мацке нали трябва да си държим на положението :twisted:  :twisted:  :twisted:
Активен

kelesha
Newbie
*

Публикации: 144

« Отговор #12 -: Декември 11, 2006, 05:41:08 »

Еми зависи от жената да кажем. До сега съм работил на няколко места и често съм флиртувал или базикал с момичетата от фирмата но нищо повече. Ако стане нещо може би след това ще ми е кофти да се гледаме.
Активен
regime
Newbie
*

Публикации: 170

« Отговор #13 -: Декември 11, 2006, 09:13:26 »

при мен засега няма нищо интересно в офиса....вместо да вземат някоя красива секретарка.
Активен

Стрижа горе, долу и по средата!
Bulgarianjil
shadow
Newbie
*

Публикации: 16

« Отговор #14 -: Юли 28, 2007, 11:19:33 »

мога да споделя че секса на работното място е страхотен, но много рискован, особено ако смениш партньорката ( като мен ) става много конфузно....
Активен
Страници: [1] 2
Изпечатай

Отиди на: