Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« -: Ноември 23, 2006, 11:44:56 » |
|
имам един вапрос към всички дами които се подвизават тук. не съм регистрирана но в момента исползвам регистрацията на приятела ми. наближавам 20-си годишнина и искам да изненадам приятела си като си премахна цялото окосмяване в интимната си област, но за по дълго и ако може и за постояно, защото ми омръзна почти през ден да се бр... споделите с мен имали някакъв начин да се постигне това което съм си поставила за целл моляви кажете ми?   пищете ми тук или на лечни понеже приятела ми за няколко седмици няма интернет не се притесняваити. исками се да се подложа на процедурата фотоепилация на триъгалника защото сам чувала че е по добра от бръсненето. до колко е истина и до колко не е? имали ефект и колко дълго трое този ефект? с процедурата се исчиства целият триъгалник или само се оформя неговите крайща? интересуваме и друго ако се третира целиат триъгалник то в него влизат ли и долната страна на интимнити части на венереният ми хълм или за там е само самобрасначката?    казвам се Мариа
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
iveta
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #1 -: Ноември 24, 2006, 09:24:37 » |
|
Здравей , парво те поздравявам за ре6ението което си взела дапремахне6 окосмението-това е 4удесно. Аз са6то много съам се интересувала за по-даълготраен на4ин един от тях е с епилация мисля 4е се казва6е фото епилация но тя е малко по-болезненена и скъпа, другият на4ин е с добре познатата ни кола маска аз ли4но ползвам нея болката продалжава само около 30мин докато ти махнат косъм4етата а след това ако си постоянна те стажат жсе по-малко и по малко а и не са толкова груби като при брасненето. Бих те посъветвала да спре6 с брасненето за6тотот все пак нние сме жени и трябва поне по това да се разли4аваме от мъжете а и този метод вляе доста негативно на кожата и космите. Ако си от София, Пловдив или някой друг голям град провери в големите козмети4ни зентрове може да ти излезе по-скъпо но 6те полу4и6 желания от теб ефект Успех
|
|
|
|
|
Активен
|
Усети живота!
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2006, 01:11:34 » |
|
Аз са6то много съам се интересувала за по-даълготраен на4ин един от тях е с епилация мисля 4е се казва6е фото епилация но тя е малко по-болезненена и скъпа, другият на4ин е с добре познатата ни кола маска аз ли4но ползвам нея болката продалжава само около 30мин докато ти махнат косъм4етaта Успех
мерси за савета който ми даваш. това за фотоепилацията ми се струва по безболезнено. доколкото това с кола маската ми звучи доста стращно и болезнено. но ще пробвам и двете като започна с коламаската. но имам идно питане? каква кола маскаизползваш течна или на лентите то които се предлагат на пазара?
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
iveta
Newbie
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2006, 04:27:15 » |
|
Дааа аз забравих да поясня че съществуват някаолко вида кола маска- топла и студена на ленти и такава за разтапяне виж кола маска на цялото тяло при козметик ще и изезне не повечев от 30 лв говорим за зели крака мишници всаичко по слабините (Триъгълника) и мустачки  така че не си икспериментирай в къщи защото може да си навредиш. Ако имаш други питания казвай пиши на кирилица
|
|
|
|
|
Активен
|
Усети живота!
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2006, 09:14:39 » |
|
ивета благодаря ти за саветите много ми помогнаха в избора на процедури те. това е моята регистрация и ти ако имаш нужда ме питаи за някои неще. :lol: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 30, 2006, 05:01:40 » |
|
Аз лично пробвах с топла кола, много по- безболезнено от много други процедури. По-добре отиди на козметик. Бръсненето само раздразва кожата допълнително, така, че не ти го препоръчвам(макар, че за мен е по- удобен начин на обезкосмяване). Мога да ти кажа и други начини, като например с епилатора, но трябва да си АДСКИ мазохист за да се подложиш на подобно мъчение. Ако имаш и други въпроси- питай 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 01, 2006, 09:48:36 » |
|
мерси колешке за савета ти. и за мен е по добър този начин с браснача но ме притеснява това че започнах почти всеки ден да се бръсна :oops: и ти ако имаш някакви вапроси питаи не се притесняваи
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 01, 2006, 06:39:15 » |
|
Значи колкото по- често се бръснеш- толкова по- зле. Космите стават твърди и груби, да не говорим, че започват да растат по няколко от едно коренче. Най- добре отиди на козметик, той ще те оправи най- добре. Не боли чак толкова много, така, че не се шашкай 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 02, 2006, 04:41:04 » |
|
аз пробвах с лантите за обескосмяване. но посли станах на червени точизи целият ми триъгалник, и не се получи желаният ефект от мен :cry: :cry:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 03, 2006, 03:23:20 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 03, 2006, 03:24:35 » |
|
Пробвала съм с кола маска на Джанкар, получи се добре, но не си я правих сама, а ми я направи мъжът ми :oops: Много важно е да знаеш. че сама трудно би си причинила тази болка!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 04, 2006, 11:38:23 » |
|
Пробвала съм с кола маска на Джанкар, получи се добре, но не си я правих сама, а ми я направи мъжът ми :oops: Много важно е да знаеш. че сама трудно би си причинила тази болка! ПРАВА СИ САМА НИКОГА
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 05, 2006, 05:27:12 » |
|
Междудругото сега се сетих и за още един начин за депилация- крем депилатоар(май така се казваше), има подобни на доста фирми, сега се сещам само за Вийт. Можеш да пробваш и с тях, няма болка, само 5-6 минути е цялата процедура, но после НЕ трябва да се миеш със сапун. Успех 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Декември 06, 2006, 04:35:57 » |
|
мацке това сам го пробвала но нестава готино
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
propeller
Newbie
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 26, 2007, 04:36:56 » |
|
Хм малко женска тема, ама и аз се интересувам от по трайно обезкосмяване нааааа... знаете кое. Бях почнал със самобръсначката - но както всички споделят колкото по-често обратния ефект се засилва повече. Пробвах и с епилатора на жената - първите 1-2 пъти глям ужас :shock: . После като се по разредиха и по изтъняха косъмчетата по биваше и така около година. Появиха се много подкожни косъмчета. Много гаден страничен ефект. И сега се чудя и аз за друг вариант. Какво точно не бива на крем-епилаторите, че бях решил да пробвам
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|