Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #75 -: Януари 12, 2007, 05:06:05 » |
|
Е, явно аз не съм разбрицана достатъчно, че да си го вкарам :? Хайде някой ако има подобно чудо, да разкаже, че аз само това от аксесоарите си не съм използвала все още 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #76 -: Януари 13, 2007, 11:49:50 » |
|
е никои не ти е казал че трябва да си разбризана от доло че да си вкарвош бутилка от шампанско с дъното на вътре според мен стискаш зъби и го поставяш все пак си раждала Колешке
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #77 -: Януари 13, 2007, 04:32:41 » |
|
E, Mazka, то ако ще стискам зъби къде му е удоволствието? Какъв е изобщо смисълът? И това, че съм раждала не значи, че мога да поема товарен влак във вагината си. Все пак вагината е конструирана така, че е най- вече от мускули, които се свиват след раждането и стават даже по- чувствителни. Мислех, че го знаеш :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #78 -: Януари 14, 2007, 07:30:29 » |
|
на приятела ми му бе попаднало от някаде едно клипче което за мен бе доста ГНУСТНО но тои му се кефеше много ще се опитам да ти го преразкажа едно жена лежи по гръб с високо вдигнати крака естествено е гола в кадър се появява един мъж с гола глава които си маже главата с вазелин или там какъвто и да е смазващ гел след което започва директно да се опитва да си вкара главата в путката и на края на клипчето се вижда че си вкарва главата до ушите в сливата и а тя умираше от кеф и стенеше все едно е родила
никои не е искал да те обиди с думите че си раждала явно този продукт които си си купила не е за теб явно тои е за този тип жени които не им пука какво си завират в дупките защото съм виждала какво ли не завряно по дупките на мъже и на жени които после не могат да достигнот до ниго и прибягват до спешна помощ в ПИРОГАВ си имат една папка с токива случаи най фрапантният е на един мъж които доиде с болки в червата и се оказа че не е ходил до кенефа цели 3 седмици когато го снимах ме на ренген са оказа че има чуждо тяло в задника (а това чуждо тяло бе БУТИЛКА от шампанско обърната обратно) когато го попитах ме как е попаднала в него тази путилка тои каза че бил на купон и се напил толкова много че не е усетил на какво е седнал...................................
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #79 -: Януари 14, 2007, 09:26:48 » |
|
Мацка, не съмс е обидила, просто не мисля, че има някаква особена връзка между ражданията и това до колко е отпусната вагината и мускулите й. Клипът, за който разказваш, и аз съм го гледала и трябва да призная, че е АДСКИ ГНУСЕН. Направо ми е гадно като си помисля за такива неща, а за това с бутилката, и аз съм чувала какви ли не случаи за мъже и жени с предмети ту във вагината, ту в ануса... Ама не разбраха хората, че си има специални играчки за там- бът плъгове. Но ще се сетят те... няма как :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #80 -: Януари 15, 2007, 12:07:58 » |
|
мацке Стан ако не намериш упътване за експлоатация пробваи да го върнеш в магазина и вземи нещо което е по достъпно за всеки аз също не мога да разбера някои продукти от магазините има едни яице и кабелче и дистанциона какво завираш си го яицето сутринта преди работа обличаш се и на работа там си стоиш на работнота местенце и с дистанционатов джобчето и изведнъж виждаш новият колега от 5 етаж и си включваш яицето и започваш да се кефиш на стола ли? или вървиш си по улизата и пускаш в деиствие играчката да ти достави оргазъм за дето си видял некъв готин пич. това не мога да го разбера
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #81 -: Януари 15, 2007, 06:02:10 » |
|
Ами тя стоката е отдавна разпечатана, но не може да влезе в експлоатация :twisted: Уви, ще почакам още малко и ще я подаря на някоя мома :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #82 -: Януари 17, 2007, 12:02:57 » |
|
и това е идея за да се отървеш от някои играчки които не си ги използвала колешке
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #83 -: Януари 18, 2007, 05:23:37 » |
|
Мацка, ако се запознаем, обезателно ще ти го подаря. Може и да ти влезе... в употреба :lol: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #84 -: Януари 19, 2007, 10:27:45 » |
|
ако се запознаем и аз ще ти подаря едно нещо което досега не съм се усмелила да използвам ОБЕЩАВАМ :wink: :wink: :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|