Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: 2 - Неудобни случки докато правите секс  (Прочетена 2095 пъти)
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 69

« -: Октомври 21, 2011, 02:29:26 »

Това е продлжение на старата тема.Тук вече можете да поствате неудобните си случки,а може би и забавни случки случили се преди или по време,или след секс.Надявам се всички да разкажеме по една или вповече случки.

В тази тема ще помоля всички да пишат на КИРИЛИЦА.

Благодаря предварително.
Активен

Мечтая да съм това, което бях, когато
мечтаех да съм това, което съм.

Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 69

« Отговор #1 -: Октомври 21, 2011, 06:45:57 »

Аз ще започна,защото трябва поне някой да даде старта на продължението на темата.хахаха

Изторията която ще ви разкажа е следната.С едно старо гадже за първи път ще правиме секс и къде къде и викам в нас.Речено сторено и отидохме в нас.Почваме ние и когато тамън щях да свърш и това което по-интересно и тя заедно с мен.Мацката тамъ извика от кеф и майка ми влезна в стаята.Пропуснах да кажа че момичето беше отгоре ми и като влезна майка ми мацката скочи до тавана от уплах и легна до мен а пък аз през това време се изпразвах гол пред майка ми в въздоха,защото презерватива се изхлузи и остана в приятелката ми.Не ме питайте колко врем не можах да говоря с майка камо ли да я погледна в очите.Най-интересното беше че на следващия ден комшията в отсрещната къща на който спах с жена му,преди тази случка,(друга история) ми каза че с жена му са се смели със сълзи.Защото били очудени колко енергия съм  имал.Е как няма да имам като не бях правил секс от 1 месец?-ми беше отговора.не че не бяхме пиинали преди това с момичето което още забави нещата.

Няма такъв срам който брах пред комшиите и пред майка ми.
« Последна редакция: Октомври 21, 2011, 06:52:30 от p3run » Активен

Мечтая да съм това, което бях, когато
мечтаех да съм това, което съм.

Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: