Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: kak se svalqt klipvete predlojeni v saita?  (Прочетена 3014 пъти)
xxx_m_20
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 4

« -: Октомври 22, 2006, 02:23:30 »

ne znam ka stava tova kato klikna na nqkoi izlia nqkuv sait ne6to da ka4v6a nz kvo,nqkoi pomognete :cry:
Активен
admin
Administrator
Newbie

Рейтинг: +4/-0
Публикации: 77

« Отговор #1 -: Ноември 02, 2006, 09:05:25 »

Обяснено е на всяка галерия как става. С малко повече търпение се научава всичко.
Активен
bg_swinger
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #2 -: Ноември 03, 2006, 08:37:43 »

Така... След като отидеш на самото клипче и натиснеш бутона "ИЗТЕГЛИ" то те препраща към сайт в който безплатно се качват разни файлчета... В случая на мен ми отвори сега http://www.megarotic.com който иска да въведеш код (написан от тях) след което да дадеш просто Download... Усмивчица Забелязвал съм и файлове качени на sexuploader.com където процедурата е аналогична, с изключение на това че при тях няма код за въвеждане а ти излиза 1 прозорче на което пише някакви секунди, които намалят... когато стигнат до 0 ти пише click here и тогава чак те праща към оная мания с кода Намигване Аз малко неразбрано го обясних ама ако четеш всичко докато се мъчиш да свалиш някое клипче вярвам че ще ти свърши работа. УСПЕХ
Активен
bad__boy20
Newbie
*

Публикации: 5

« Отговор #3 -: Ноември 14, 2006, 08:37:22 »

Незнам ама и аз не мога да си сваля нищо!Отваря ми megarotic и пише някво си download with premium.Ако някой може да помогне мерси предварително!
Активен
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #4 -: Ноември 14, 2006, 11:07:47 »

Доста често пише това:

All download slots assigned to your
country (Bulgaria) are currently in use.

иначе чакаш около минута и страницата се променя - тогава може да дръпнеш файлчето.
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
bombonec
Newbie
*

Публикации: 14

« Отговор #5 -: Февруари 01, 2007, 06:24:12 »

емм не мога да свалям .. пише ми ..!  Download with Premium!  и тама ми иска пари да го долн..!
каде да кликна,че да го долн..? ако може по точно..?
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: