propeller
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #60 -: Август 06, 2007, 07:27:55 » |
|
Аз лично не мога да кажа че съм установявал разлика във вкуса на жена ми. Но мисля че двата процеса при мъжете и жените са сходни. След като при мъжете е констатирано че храната дава отражение в/у вкусовите качества на спермата, бе следвало да е аналогично при жените. По дискавъри бях гледал една поредица /забравих как се казваше/ в която правиха различни опити и експерименти. Веднъж караха доброволците да ядат различна храна - единия пици, другия някакви плодове, третия шоколод кафе и т.н. След няколко часа почивка ги караха здраво да тренират да се изпотят. Други "доброволци", които незнаеха кой какво е ял, поотделно ги душеха и мисля че почти всеки душещ определи точно кой каква храна е ял. Явно храната дава отражение и върху други телесни течности
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #61 -: Юни 09, 2009, 07:31:33 » |
|
всичко е индивидуално имал съм момичета на който вкусът е бил толкова вкусен и ароматен че ми се е искало да спя близо до вагината, а съм имал и такива че едва съм издържал да и направя лека шпакла.
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Bach
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 30
|
 |
« Отговор #62 -: Август 15, 2009, 07:24:06 » |
|
Здравейте! Е да, ама не е съвсем така! Има съществена разлика между слузта която отделя жената и спермата. А тази разлика се дължи до голяма степен и на различията във техните функции. В окончателен вид спермата се произвежда в простатната жлеза. Там към сперматозоидите се добавя слизеста компонента, която има за единствена цел по-добре и по-дълго да съхранява жизнени сперматозоидите, когато се изхвърлят във вагината. Тя няма функции на слуз, която да смазва и улеснява половия акт, защото спермата се изхвърля във вагината едва в края на акта. Слизестата компонента на спермата е типична с това, че съдържа специални белтъци - наречени хистони. Именно на тях се дължи и специфичния вкус . Слузта, която отделя жената пък има изключително функция да подпомага още от началото половия акт, като улеснява движението на члена. Тази слуз по състав е коренно различна от хистоните на спермата и се произведа от Бартолиновите жлези. Те са разположени най-гъсто лигавицата в цепнатината между малките и големите устни, около клитора, но ги има и вътре във лигавицата на вагината. Отделянето на слузта се засилва в хода на възбудата на жената.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
sky
Newbie
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #64 -: Януари 16, 2011, 04:57:25 » |
|
Мацките откриха ли си G точката?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BADBOY
Newbie
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #65 -: Март 06, 2011, 11:45:45 » |
|
помогнете ми как да кача клипче да видите как аз намирап G точката и как , ги свършвам 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
golemiqq
Newbie