Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #30 -: Февруари 21, 2007, 04:52:42 » |
|
analgetic, много квалификации взе да раздаваш, ако искаш да дадеш инфо- няма проблем, ще прочетем. Давай го по- полека, че като побелееш кой ще те аресва :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #31 -: Февруари 21, 2007, 04:56:44 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
analgetic
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #32 -: Февруари 21, 2007, 05:06:52 » |
|
ВЕЧЕ побелявам,а па ти като искаш да се заяждаш,ами твоя си работа!!!!аз и без тва си ПОБЕЛЯВАМ......мерси за разбирането :idea:
|
|
|
|
|
Активен
|
сол на домат и х.. на п.... никога не стигат:))
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #33 -: Февруари 21, 2007, 05:10:10 » |
|
Че кой се заяжда :lol: :lol: Инфо ти давам, що да се заяждам. Не си ли чувал поговорката: Не се коси, ке ти мине :wink: Аз си я слушам и изпълнявам 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
analgetic
Newbie
|
 |
« Отговор #34 -: Февруари 21, 2007, 05:11:12 » |
|
а "квалификации' не раздавам-като виждам тука има ДОСТА квалифицирани,кьде сьм аз бедното селянче-седя и се уча ,раззбираш ли на ОРГАЗМИ с отворени очи..... :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
analgetic
Newbie
|
 |
« Отговор #35 -: Февруари 21, 2007, 05:15:18 » |
|
аааа,мило-с тая пораженска история нема дяа стане!!!дрьж си факто и си натискай на него!!!!!такива да ги немаме-ама аз еди кво си,ама еди що си...НАТИСК НА ФАКТО!!!сьветвам :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
Публикации: 65
|
 |
« Отговор #36 -: Май 03, 2007, 05:51:21 » |
|
Момичета, дами......аз имам въпросче към вас. Като свършвате какъв цвят има течността? Ако може да се нарече течност, понеже това, което аз забелязвам като счършва жената е едно такова........бяло и гъсто. Ако бъде намерена Г-точката то такова ли излиза или няма точно определен цвят? И още нещо. Доколкото си спомням Декстър беше споменал, че момичето свършило под налягане, и искам да питам ако има запознати с това->само при стимулация на Г-точката ли излиза течността под налягане или просто се дължи на интервала от време в който се прави секс?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #37 -: Май 04, 2007, 04:32:29 » |
|
Това бялото си е чисто бяло течение  ))))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #38 -: Май 04, 2007, 07:59:05 » |
|
Това бялото си е чисто бяло течение  )))) Май и аз мисля по същия начин. Не е нормално да има бяла течност. По-скоро е безцветна и без мирис, но не и бяла... :roll: :?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
|
 |
« Отговор #39 -: Май 05, 2007, 06:22:52 » |
|
Хм......едва ли е бяло течение, понеже това се появява всеки път и е едно такова гъстичко...... :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #40 -: Май 06, 2007, 02:39:36 » |
|
пич скоро попаднах на едно момиче което съм снимъл то имаше нещо подобно което ти описваш. скоро ще пустна и снимки. не е точно бяло течение защото БЯЛОТО ТЕЧЕНИЕ си го има и без секс. а това си е нещо като крем на много по гъсто. аз бих казал че е някъкъв вид МАЗГА или тази течност която смазва вагината при секс но в началото си е нормално редка а в края на секса става толкова гъста че е като сперма. при мен се започна както споменах с нормална влага на влагалището по средата на секса започна да се появяват нещо като парцалчета и в края точно преди да свършиме и двамата се появи това страно увлажняване което съм заснел и скоро ще го пустна. да го сравним дали е такова или не е. а за това как свършват жените свършването при тях е като при мъжете но молко в по голямо количество пързо и за кратко първият път кото видях това така наречено свършване ми се стори че очите ми си правят някъкъв майтап. но вторият път се накефих адски много. кефи се че успяваш да го правиш защото сме малцина тези които го умеят е моят СЪВЕТ :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Bach
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 30
|
 |
« Отговор #41 -: Май 09, 2007, 04:54:21 » |
|
Количеството слуз, което отделят жените по време на оргазъм е различно и според мене не зависи от силата на оргазъма, а се колебае до голяма степен в зависимост от физиологичното състояние на жената. Слузта се отделя от Бартолиновите жлези, чиито отвори се намират между малките и големите устни. Пак повтарям - гъстотата и количеството на секрета зависи от моментното физиологично състояние на жлезите. Слузта винаги е безцввтна и понякога слабо сладни. Може понякога, при много силен оргазъм, да се появят малко количество белезникави (но не бели) по- гъсти слузни парчета. Отворът на шийката на матката е запушен от тази слуз. При силен оргазъм, ако е съпроводен с контракции на матката, тази слузна тапа може да се изтласка надолу по влагалището. Появата на плътен бял секрет е бяло течение. Може да се появи в резултат на различни причини. Има обаче и отделни случаи, когато при много силен оргазъм се получава и спазъм на пикочния мехур. В тези случаи жените изпускат и малки количества урина, защото даже ако са ходили по малка нужда преди чукането, бъбреците непрекъснато отделят в мехура малки количества урина. Това най-често става при азиатската техника "2 х 2" при която и двамата партньори получават силен оргазъм. Затова в тези случаи винаги чукането се прави в баня.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
TDI
Newbie
|
 |
« Отговор #43 -: Май 16, 2007, 05:50:45 » |
|
Незнам дали питаш мен, но за това говоря и аз 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
|
 |
« Отговор #44 -: Май 16, 2007, 06:28:57 » |
|
Ако някой разполага с такива клипчета нека сподели Включително и такива със свършващи мацки :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|