Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 ... 3 4 [5]
Изпечатай
Автор Тема: НОВА ТЕМА ЗА бремеността и секса и снимките  (Прочетена 34403 пъти)
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #60 -: Януари 02, 2007, 03:33:56 »

да но все още растъ на кг.
след празниците не съм се мерил но има нямя да съм надал с поне 5 кила отгоре.
ХАИДЕ ДА СЕ ПРИДЪРЖА МЕ КЪМ ТЕМАТА ВСЕ ПАК.
мацке ти кота си била бремена колко кима отгоре сложи и трудно ли ги свали излишните кила след това. защото съм виждал как от жена която тежеше с мокри дрехи има няма 60 кг като забременя то на човек не приличаше. да ти кажа с още 60 отгоре нададе. а като роди едва си стопи килата до 80. та ако имаш някои съвет даи го на сам
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #61 -: Януари 02, 2007, 08:49:18 »

Сложих само 9 кг и затова и не предполагах, че бебето ще е толкова голямо. Все още се боря с килограмите :oops:  :oops:  Ама и нещо не съм се разбързала, съвет не мога да ти дам за съжаление. Но ми се иска да ги сваля преди да забременея втори път щото ще ми станат много кг за сваляне :roll:  :shock:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #62 -: Януари 02, 2007, 09:29:45 »

е дано успееш преди вторият рунд
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

kelesha
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 144

« Отговор #63 -: Януари 05, 2007, 05:40:20 »

Мацке нали ти казах какво да правиш. Мързи ли те или не вярваш в това което ти писах.Ако не вярваш мога да ти кажа че се лъжеш жестоко но ти си знаеш.
Тази нова година  беше една от най хубавите ми Усмивчица изпълнена с много ракия с много приятели и с много секс.Ерата на сухия режим завърши. Ех .....
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #64 -: Януари 06, 2007, 02:56:17 »

Келеша, аз ти вярвам, но трябва и малко желание+ малко повечко свободно време+ място= хубава жена с хубава фигура. Все още съм под голямо напрежение и няма как да стане. Засега  уж съм на разни диетки, но няма особен ефект. Но ще видим по- нататък;)
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
kelesha
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 144

« Отговор #65 -: Януари 06, 2007, 06:40:48 »

Така си е от 2ри до сега съм смъкна 2кила аз Усмивчица имам още 7-8кг и съм готов са Февруари Усмивчица. Ама сутрин ставам бягам закусвам вечер тренировки и така няма как. ЯКо нанагоре ми идва ся Усмивчица но намирам време жената ме зарежда последно време  Смотан
Активен
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #66 -: Октомври 18, 2007, 03:07:25 »

Цитат на: "Dexter"
какво мислите за секса когато приятелката ви е бременна тогава някои дали ще се снима или това е доста лична тема. тема ТАБУ никoй да не види приятелката ми когато е гола в това положение. или няма значение нали всеки го е правил секса. какво по различно да има и в ситуацията че е бремена.

Интересна тема, как не съм я видял досега.  :roll:  До средата на миналия век се е смятало че не трябва да се прави секс в бременност, но тя майката Природа си знае работата, ако беше опасно, жената щеше да си трае. Само че, май точно тогава хормоните здраво бушуват, а и за малкият дребосък в майката всички тези усещания, желания и хубави емоции дават отражение в положителна насока. Освен това и на таткото няма да му е приятно да го държат на сухо, той също ще остане доволен. А снимката на бременна жена дори е по еротична защото показва цялата и женственост. За съжаление до бремеността ще има да почакам, явно още не малко време... :?
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Страници: 1 ... 3 4 [5]
Изпечатай

Отиди на: