Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: Предложение за съвети!  (Прочетена 8642 пъти)
internazionale
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 17

« Отговор #15 -: Септември 19, 2005, 04:55:03 »

няяяяхняхняхнях
ROUN 2 FIGHT!!!
Вие двамината сте много интересни.Като в сапунен сериал само се дразните.Защо ли има много обяснения на този въпрос,ама аре и аз да не ставам offtopic та по темата относно естетическа гледна точка Kampet е прав.В изкуството не бива да иам компромиси с визията Смотан Ами...тва беше от мен.Благодаря за Фниманието :wink:
Активен

INTERNAZIONALE FC
Алекс
Гост
« Отговор #16 -: Ноември 12, 2005, 12:53:10 »

Съмнявам се че на някого му е замирисало от сайта, та да разбере дали некой е къпан или изобщо хигиенизиран! Това че някой не се е обръснал, не значи че не се къпе по-често от тези които недоволстват и говорят безмислици! Снимките в сайта са страхотни, единствено качеството на техниката с която се заснемат, не винаги е достатъчно добро, но това е.
Аз имам проблем с качването на снимки - от 3 дена правя опити, но не става. Какво ли не изключих на компютъра си, но нъцки!
Активен
admin
Administrator
Newbie

Рейтинг: +4/-0
Публикации: 77

« Отговор #17 -: Ноември 12, 2005, 04:10:37 »

Цитат на: "Алекс"
Аз имам проблем с качването на снимки - от 3 дена правя опити, но не става. Какво ли не изключих на компютъра си, но нъцки!

Къде имаш проблем? Ако снимките ти са над 200кб няма да стане или ако международната ти връзка е много бавна. Прати ги на емайл
bgamateur@gmail.com
Активен
Алекс
Гост
« Отговор #18 -: Ноември 16, 2005, 03:03:07 »

Ще ги пратя на мейла, над 200к са всичките
Активен
Алекс
Гост
« Отговор #19 -: Ноември 22, 2005, 03:14:06 »

Защо си ми ресайзнал снимките, които пратих? Специално съм се старал да са детаилни!!!
Активен
admin
Administrator
Newbie

Рейтинг: +4/-0
Публикации: 77

« Отговор #20 -: Ноември 22, 2005, 09:34:04 »

2500 пиксела широчина и 500кб за снимка е прекалено много.
Активен
Anonymous
Гост
« Отговор #21 -: Ноември 24, 2005, 08:59:58 »

За кое е много? Аз се радвам на подобни снимки Усмивчица
Активен
James
Newbie
*

Публикации: 80

« Отговор #22 -: Май 10, 2006, 03:56:52 »

Здравейте,
по въпроса за обработката и качеството на снимките- ще е добре по запознатите да кажат с какви програми работят и кои техни функции използват. Аз първо използвах ACDsee, понеже е по-проста за използване. Напоследък започвам да се мъча с Photoshop,  но има толкова много функции, че се обърквам, а не искам да развалям снимките.
  Относно качеството на снимките- не всеки има нужната техника. А колкото до вида на моделите... това е аматиорски сайт- снимките са любителски така че е допустимо да не са перфектни.
Активен

monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #23 -: Юли 13, 2006, 09:20:47 »

Цитат на: "lil_kitty"
Е че много си се радвам и си се обичам вярно ама нали трябва да има и с кой да се забавлявам и роклята сам взела и всичко айде да се земаме ще те сложа в клетка на терасата може и легенче с пясък ама само ако слушаш!

ха хааа Усмивчица))

ама палаво езиче имаш, kitty Намигване
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #24 -: Юли 13, 2006, 09:32:18 »

Цитат на: "James"
Здравейте,
по въпроса за обработката и качеството на снимките- ще е добре по запознатите да кажат с какви програми работят и кои техни функции използват.

na Photoshop-ите Image > adjustments > auto color & auto levels

ако е леко размазана снимката може да се поосвести с Filter > sharpen > unsharp mask с малки стойности.

това е колкото да не е без хич.
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Страници: 1 [2]
Изпечатай

Отиди на: