|
Kampet
Гост
|
 |
« -: Юни 28, 2005, 01:31:19 » |
|
Вижте, аз съм професионален кинематографист и много освободен от предразсъдъци човек - затова приветствам този сайт! Имам обаче впечатлението, че много по-добри резултати - и като еротика и като визуален ефект биха се получли, ако дамите, искащи да си покажат дръжки, голи и еротични бяха и поговорили с по-рпофесионално подготвен човек... Това не е предложение да ви снимам, а самода обменим мнения - мисля, че бих се оказал доста полезен "консултант" по някои неща... Пишете ми на: sreflex@abv.bg - ако искате да обменим мнения... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lil_kitty
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 99
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 21, 2005, 07:57:52 » |
|
Гледах всички снимки в сайта и поне според мен няма да е лошо да има някакъв критерии според които да се определя кой снимки да се качват и кой не.В смисъл модератора или изобщо някой да ги преглежда преди да ги сложите в сайта защото все пак живеем в 21 век козметичните салони, кола маската, епилаторите и редовното вземане на душ са задължителни. Само от снимката разбрах не толкова заради обилното окосмяване колкото заради ама съвсем не "свежия" вид че тея хора не се къпят :? Проблема е там че някои си прави труда да прави тоя сайт и нека разни космати отпуснати лелчета не го загрозяват :evil: Предлагам и на всички които са се засилили да пращат снимки да се замислят дали не е прекалено неприятно за другите да ги гледат . Има и хубави снимки...което си е така...така е но нека всички бъдат хубави !
|
|
|
|
|
Активен
|
Много хора се питат що е то хипотермия, но малцина знаят истината...
|
|
|
admin
Administrator
Newbie

Рейтинг: +4/-0
Публикации: 77
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 22, 2005, 02:16:49 » |
|
Не обиждай директно или индиректно хората които си пращат снимки защото ще те изтрия.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lil_kitty
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 22, 2005, 06:04:12 » |
|
добре...ще спра в крайна сметка ако е неприятно няма да гледам...и всички ще спрат да гледат не е мой проблема
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
admin
Administrator
Newbie

Рейтинг: +4/-0
Публикации: 77
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 22, 2005, 09:42:14 » |
|
Когато спрат да гледат ще се обърна за съвет към теб. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lil_kitty
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 22, 2005, 10:03:37 » |
|
Поласкана съм
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MeScaLinE
Newbie
Публикации: 38
|
 |
« Отговор #6 -: Август 19, 2005, 03:48:45 » |
|
квото и да си говорим като гледам някои снимки и се чудя ако не от неудобство от това че ще ги гледат други хора то поне от лично чуство за естетика не им ли идва на тези хора да се поддържат поне малко. :?: тва си е лично мнение и не споменавам никой конкретно щото админа ще ме изтрие :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
How high .. so high that u can kiss tha sky How sick ... so sick that u can suck my dick.
|
|
|
lil_kitty
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Август 23, 2005, 04:53:28 » |
|
Ставайки "съпричастен" към мое изказване не ми ставаш симпатичен само показваш че нямаш лично мнение на такива хора им се казва copy-paste
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MeScaLinE
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Август 24, 2005, 02:56:25 » |
|
Stavaiki "sapri4asten" kam moe izkazvane ne mi stava6 simpati4en samo pokazva6 4e nqma6 li4no mnenie na takiva hora im se kazva copy-paste добре значи щом ти имаш някво мнение то си остава твои патент и ако някои случаино има същото или подобно мнение значи ти се мазни и иска да ти стане симпатичен ... правилно ли сам разбрал .... ако е така ... :arrow: :arrow: P.С.към админа : are molq ти се сложи повече емотицони особено оная дето си върти пръста в кръг до слепоочитето ( сещаш се ) тука ще е много актуална
|
|
|
|
|
Активен
|
How high .. so high that u can kiss tha sky How sick ... so sick that u can suck my dick.
|
|
|
lil_kitty
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Август 24, 2005, 03:22:46 » |
|
Ем то всеки с минимум 4.5 мозъчни клетки вече е разбрал че съм неадекватна- оффтопик! Are sq недей с тая тактика джиджи-биджи с админа.............. :lol: верно те обичам :!: Ша се ожениш ли за мен?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MeScaLinE
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Август 24, 2005, 03:25:30 » |
|
Em to vseki s minimum 4.5 moza4ni kletki ve4e e razbral 4e sam neadekvatna- offtopic! Are sq nedei s taq taktika djidji-bidji s admina.............. :lol: verno te obi4am :!: Sha se ojeni6 li za men? като гледам си се оженила за себе си ...ако се сещаш какво имам предвид.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lil_kitty
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Август 24, 2005, 03:41:10 » |
|
Е че много си се радвам и си се обичам вярно ама нали трябва да има и с кой да се забавлявам и роклята сам взела и всичко айде да се земаме ще те сложа в клетка на терасата може и легенче с пясък ама само ако слушаш!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MeScaLinE
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Август 24, 2005, 04:48:49 » |
|
E 4e mnogo si se radvam i si se obi4am ...! да ти кажа мисля че взех да те разбирам ... сигурно и аз щях да се обичам и да си се радвам колкова ако никoй не ме обичаше ... сигурно ти е много гадно ... :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lil_kitty
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Август 24, 2005, 07:33:31 » |
|
Ако не си чувал да ти кажа че за да те обича някои първо сам трябва да се обичаш-едва ли ще го осмислиш но все пак...... Отегчаваш ме а тва те прави дразнител. Айде бе човек нищо няма да ти направя най-много да ти кажа още нещо дето и без тва си го знаеш един път поне намери начин да ме затапиш щото ми писна да пиша тея оффтопици и целия форум на оффтопик сме го направили...нареди ме и да спирам щото ми писна
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lil_kitty
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Август 25, 2005, 06:57:32 » |
|
:!: Моля всички потребители да пишат на кирилица във форума и да прочетат внимателно правилата.
Благодаря
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|