Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Отново - за БРЪСНЕНЕТО  (Прочетена 2155 пъти)
hot_boy
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 19

« -: Август 03, 2011, 11:26:12 »

Много е коментирана тая тема, ама айде пак...

Нека всички пишем /и мъжете и жените/ къде се бръснем, къде оставяме космато и т.н.

Аз лично си бръсна лицето, ама не всеки ден, през 3-4 дни. Бръсна гърдите/корема, ама понякога на гаджето му е кеф, като има малко наболи, ама никога не ги оставям повече от 5-6 дни след като са наболи. Кура го бръсна най-редовно, само като видя, че почват и атакувам. Подмишниците също. Краката, само един път го направих и смятам повече да не повтарям тази грешка. За ръцете - НЕ СЪМ СИ И ПОМИСЛЯЛ.

Ами това е... чакам мненията ви Усмивчица
Активен
ston
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 22

« Отговор #1 -: Август 04, 2011, 09:09:03 »

Аз си бръсна патката и топките основно, мишниците също. Гърдите и корема не си ги бръсна щото природата ме е улеснила като не ми е дала. А краката не си ги пипам имам чуството че ще съм като гол охлюв. А и можеш ли да спреш гората да се разлиства Ухилен. А и какво по хубаво от естествен чорапогащник зимата Смотан
Активен
hot_boy
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 19

« Отговор #2 -: Август 16, 2011, 08:02:23 »

Eйй, други мъже няма ли в този форум бре!!?? Пък и жени да пишат.... хайде искам да видя и другите какво правите с телата си Смотан
Активен
i_love_sex1
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 5

« Отговор #3 -: Август 16, 2011, 08:53:51 »

Има има небой се Смотан
Еми аз задължително топките и патладжана хем по-хубав хем на жените им харесва  Усмивчица Подмишници също и лицето   Ухилен Другото си е мъжественост  Намигване
Активен
alex
Newbie
*

Рейтинг: +1/-1
Публикации: 34

« Отговор #4 -: Август 16, 2011, 11:14:29 »

Аз също си бръсна топките и кура и пдмишници. Мацките го харесват повече.
Активен
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 69

« Отговор #5 -: Август 17, 2011, 08:30:48 »

Eйй, други мъже няма ли в този форум бре!!?? Пък и жени да пишат.... хайде искам да видя и другите какво правите с телата си Смотан

Има друга тема със същата тематика.Намира се на този линк.

Тази тема ще бъде затворена,защото НЕ трябва да има две или вповече еднакви или отнасящи се за едно и също теми.

Благодаря за разбирането,което проявявате.
Активен

Мечтая да съм това, което бях, когато
мечтаех да съм това, което съм.

Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: