p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 69
|
 |
« -: Юли 15, 2011, 06:12:56 » |
|
Правя тази анкета,защото искам да разбера ориентировачно какъв процент от хората харесват необезкосмени и обратното,обезкосмени хора.Аз лично предпочитам човека с които правя секс да е обръснат,защото постоянно трябва да си вадя косми от устата когато му правя кунилингус.Вие как мислите?
|
|
|
|
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 12:40:28 от p3run »
|
Активен
|
Мечтая да съм това, което бях, когато мечтаех да съм това, което съм.
Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
|
|
|
JDredd
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 19, 2011, 03:38:00 » |
|
Аз мисля точно като тебе.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
scorpi2011
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 19, 2011, 11:59:06 » |
|
Аз обичам да е обръсната навсякъде... но има нещо доста възбуждащо в леко мъхче по тръгълничето... не по-дълго от милиметър - два.
Иначе приятелката ми обича гениталите и триъгълника да са ми обръснати, че й се лизка... но пък не дава никъде другаде да си пипам космите (е освен под мишниците де).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bridgefan
Newbie
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #3 -: Август 04, 2011, 01:45:08 » |
|
Определено жената, с която правя секс предпочитам да е обезкосмена изцяло. Виж, за себе си, не мога да се възприема обезкосмен по ръцете и краката, навсякъде другаде е ОК, но и крайниците ми идва в повечко 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ston
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 22
|
 |
« Отговор #4 -: Август 04, 2011, 11:06:26 » |
|
Определено жената, с която правя секс предпочитам да е обезкосмена изцяло. Виж, за себе си, не мога да се възприема обезкосмен по ръцете и краката, навсякъде другаде е ОК, но и крайниците ми идва в повечко  И аз съм така
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koliok5
Newbie
Рейтинг: +0/-1
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #5 -: Август 12, 2011, 08:05:33 » |
|
обичам мацката да си е с триъгълник - иначе все едно чукам малко момиченце - отврат... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Selena
Newbie
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #6 -: Октомври 29, 2011, 07:41:08 » |
|
Обичам мъжът с който съм да е с набола брада, някъде на 3-4 дни. И много обичам да ме дере отвреме навреме по време на секс, като се замисля обичам и да си търкам лицето в брадата му докъто е набол и много боцкав, супер приятно е за ческане  А за да се обезкосмявам аз ходя на кола маска и то на цялото тяло.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
furyoko
Newbie
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #7 -: Октомври 29, 2011, 05:13:27 » |
|
обичам мацката да си е с триъгълник - иначе все едно чукам малко момиченце - отврат...  Абсолютно те подкрепям!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
orel
Newbie
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #8 -: Октомври 30, 2011, 02:23:51 » |
|
а пък аз обожавам жена си натюр,само отдолу.това ме възбужда.смятам,че това е истинската жена. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jaden za sex
Newbie
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2012, 01:42:40 » |
|
Обичам мъжът с който съм да е с набола брада, някъде на 3-4 дни. И много обичам да ме дере отвреме навреме по време на секс, като се замисля обичам и да си търкам лицето в брадата му докъто е набол и много боцкав, супер приятно е за ческане  А за да се обезкосмявам аз ходя на кола маска и то на цялото тяло. Евала секси така и трябва без косми навсякъде!!!!!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koki
Newbie
Рейтинг: +29/-0
Публикации: 106
|
 |
« Отговор #10 -: Февруари 09, 2012, 02:51:39 » |
|
И аз харесвам обезкосмени.От снимките на моето момиче се подразбира моето мнение.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Palavnika1983
Newbie
Публикации: 23
|
 |
« Отговор #11 -: Февруари 10, 2012, 02:11:03 » |
|
Spored men tovasie do 4ovek.Ednite si padat po kosmite drui ne ,vapros na gledna tocka.Vajnoto da im e got.Az si gi maxam navsiakade ,bez racete samo.Нарушена т.2 от Правилата на форума.
|
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 07:59:32 от p3run »
|
Активен
|
|
|
|
|