Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Анкета
Въпрос: Харесвате ли да правите секс с хора,които са окосмени по гениталиите?  (Гласуването приключено: Септември 15, 2011, 09:41:29 )
- Харесвам когато един човек е окосмен по цялото тяло. - 2 (6.5%)
- Харесвам когато човека е обезкосмен по гениталиите,но не е по останалата част от тялото. - 5 (16.1%)
- Харявам когато един човек е обезкосмен по гениталиите и останалата част от тялото. - 16 (51.6%)
- Предпочитам обезкосмените хора,но това не е задължително. - 7 (22.6%)
- Не мога да реша как ми харесват хората с които правя секс. - 1 (3.2%)
Общ брой гласове: 31

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Анкета: За или против косматите гениталии?  (Прочетена 4431 пъти)
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 69

« -: Юли 15, 2011, 06:12:56 »

Правя тази анкета,защото искам да разбера ориентировачно какъв процент от хората харесват необезкосмени и обратното,обезкосмени хора.Аз лично предпочитам човека с които правя секс да е обръснат,защото постоянно трябва да си вадя косми от устата когато му правя кунилингус.Вие как мислите?
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 12:40:28 от p3run » Активен

Мечтая да съм това, което бях, когато
мечтаех да съм това, което съм.

Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
JDredd
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 8

« Отговор #1 -: Юли 19, 2011, 03:38:00 »

Аз мисля точно като тебе.
Активен
scorpi2011
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7

« Отговор #2 -: Юли 19, 2011, 11:59:06 »

Аз обичам да е обръсната навсякъде... но има нещо доста възбуждащо в леко мъхче по тръгълничето... не по-дълго от милиметър - два.

Иначе приятелката ми обича гениталите и триъгълника да са ми обръснати, че й се лизка... но пък не дава никъде другаде да си пипам космите (е освен под мишниците де).
Активен
Bridgefan
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #3 -: Август 04, 2011, 01:45:08 »

Определено жената, с която правя секс предпочитам да е обезкосмена изцяло. Виж, за себе си, не мога да се възприема обезкосмен по ръцете и краката, навсякъде другаде е ОК, но и крайниците ми идва в повечко  Намигване
Активен
ston
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 22

« Отговор #4 -: Август 04, 2011, 11:06:26 »

Определено жената, с която правя секс предпочитам да е обезкосмена изцяло. Виж, за себе си, не мога да се възприема обезкосмен по ръцете и краката, навсякъде другаде е ОК, но и крайниците ми идва в повечко  Намигване

И аз съм така
Активен
koliok5
Newbie
*

Рейтинг: +0/-1
Публикации: 4

« Отговор #5 -: Август 12, 2011, 08:05:33 »

обичам мацката да си е с триъгълник - иначе все едно чукам малко момиченце - отврат... Ядосан
Активен
Selena
Newbie
*

Публикации: 5

« Отговор #6 -: Октомври 29, 2011, 07:41:08 »

Обичам мъжът с който съм да е с набола брада, някъде на 3-4 дни. И много обичам да ме дере отвреме навреме по време на секс, като се замисля обичам и да си търкам лицето в брадата му докъто е набол и много боцкав, супер приятно е за ческане  Усмивчица А за да се обезкосмявам аз ходя на кола маска и то на цялото тяло.
Активен
furyoko
Newbie
*

Публикации: 11

« Отговор #7 -: Октомври 29, 2011, 05:13:27 »

обичам мацката да си е с триъгълник - иначе все едно чукам малко момиченце - отврат... Ядосан
Абсолютно те подкрепям!!!
Активен
orel
Newbie
*

Публикации: 3

« Отговор #8 -: Октомври 30, 2011, 02:23:51 »

а пък аз обожавам жена си натюр,само отдолу.това ме възбужда.смятам,че това е истинската жена. Намигване
Активен
Jaden za sex
Newbie
*

Публикации: 8

« Отговор #9 -: Февруари 09, 2012, 01:42:40 »

Обичам мъжът с който съм да е с набола брада, някъде на 3-4 дни. И много обичам да ме дере отвреме навреме по време на секс, като се замисля обичам и да си търкам лицето в брадата му докъто е набол и много боцкав, супер приятно е за ческане  Усмивчица А за да се обезкосмявам аз ходя на кола маска и то на цялото тяло.

Евала секси така и трябва без косми навсякъде!!!!!!!
Активен
koki
Newbie
*

Рейтинг: +29/-0
Публикации: 106

« Отговор #10 -: Февруари 09, 2012, 02:51:39 »

И аз харесвам обезкосмени.От снимките на моето момиче се подразбира моето мнение.
Активен
Palavnika1983
Newbie
*

Публикации: 23

« Отговор #11 -: Февруари 10, 2012, 02:11:03 »

Spored men tovasie do 4ovek.Ednite si padat po kosmite drui ne ,vapros na gledna tocka.Vajnoto da im e got.Az si gi maxam navsiakade ,bez racete samo.

Нарушена т.2 от Правилата на форума.
« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 07:59:32 от p3run » Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: