Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: секс на открито и пред публика  (Прочетена 7241 пъти)
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #15 -: Декември 07, 2006, 11:11:12 »

на синеморец не съм стъпвал от преди 10 или 14 години. тогава беше жестоко защото току що бяха разрешили за достъп от граждани които не живеят в селото. понеже е близко до границата е било забранено за посещение. тогава беше много красиво, посештавах го 3 последователни години след което започна да се пренаселва и аз се отказах да го посещавам. там беше едно диво и красиво местенце за тогава, сега не го знам какво е станало. чух че доста ВИП-ве са си купили места и са направили много хотели. това е много тъпо според мен. :evil:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mazka Farm
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 261

« Отговор #16 -: Декември 10, 2006, 12:07:10 »

навсякаде има подобни местенца за усамотяване и секс.
дори наскоро като пътувах из БГ савсем случаино ми се случи докато излизах от един тунел да засекъ с краичица на окото си двама души които си си бяха отдали на ласки точно до колата си . колата им бе паркирана на самият краи на тунела и близо до канафката и точно в нея те си се любиха. :shock:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

Mackata_Stan
Newbie
*

Публикации: 980

« Отговор #17 -: Декември 10, 2006, 02:42:46 »

Дам, Декстър, все по- малко остават хубавите местенца в Бг. Мацка-Фарм, аз също съм виждала хора да правят секс в автомобила си, на полигони, отдалечени горички и тн. Особено вечер, когато и ние с мъжа ми ходехме да правим същото...  :oops:  :oops:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #18 -: Декември 11, 2006, 05:12:43 »

аз за момента съм спряла тези изпълнения защото стана доста студено но на пролет ще ги открия отново :roll:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

kelesha
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 144

« Отговор #19 -: Декември 11, 2006, 05:34:25 »

Не го правя не ми е кеф някой да ме гледа.Просто ме смущава това и честно казано не бих се отпуснал на 100%. Когато сме го правили по хижи вили и на морето винаги съм се услушвал като лалугер преди да почна  :lol: и винаги чувал фразата отпусни се когато сме някъе на открито просто не ми е кеф някой да ме гледа докато го правя. Инъче когато сме си в стаята или просто не сме на открито нямам никакви проблеми ама на открито просто не мога да се отпусна така както в нас или в стаята или някъде където знам че няма кой да ни види.Не ме е срам просто не ми е комфортно не знам защо така ....
Активен
regime
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 170

« Отговор #20 -: Декември 12, 2006, 03:51:21 »

v subota biah na edno party v apartament i se zalostihme polovin 4as v toaletnata......be6e dosta vazbujda6to imaiki v predvid 4ukaniata po vratata na hora s nujda......kofti za sobstvenika tui kato mu s4upih toaletnata 4inia:-)))
Активен

Стрижа горе, долу и по средата!
Bulgarianjil
Страници: 1 [2]
Изпечатай

Отиди на: