nasko.24
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7
|
 |
« -: Септември 03, 2006, 05:43:58 » |
|
реших и аз дапусна една нова темичка какво мислите за така нариЧаните догари или иначе казано секс на открито и пред публика
|
|
|
|
|
Активен
|
svestnia samo za svestni
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2006, 09:43:23 » |
|
СЕКСА СРЕД ПРИРОДАТА броили се    :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
monk
Newbie
Публикации: 192
|
 |
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2006, 12:52:56 » |
|
:oops: Мисля, че ми беше доста яко по светло в парка на Надежда :oops: зад пейката... :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
Hush-a-bye, don't you cry Go to sleepy, little baby
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2006, 09:07:46 » |
|
ох един единствен път сам го правила на открито и не ми хареса много. макар че не се веждаше от околните, защото се намирах ме в морето. приятела ми беше стъпил на дъното а аз се бях вкопчила за вратъму и тои леко проникна в мен. а на около гамжеше от хора. може би затова не ми хареса, защото не можах да се отпусна :?
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2006, 04:48:30 » |
|
Хм... в гората, в градският парк(свирка+ секс)... какво друго да кажа, дано да не е имало публика и дано не са ми ученици :oops: :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
James
Newbie
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 03, 2006, 06:50:34 » |
|
Какво да кажа освен... - СУПЕР! Страхотно е! Правил съм секс на открито и денем и нощем. Без публика надявам се, но тръпката, че някой може да те види прави нещата по интересни и много възбуждащи.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 03, 2006, 03:01:08 » |
|
Мацке, ти винаги ли успяваш да се отпуснеш максимално при бърз секс и да свършиш? Защото аз винаги изисквам повече време... :?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 04, 2006, 11:45:12 » |
|
НЯКОИ ПЪТ УСПЯВАМ ДА СЕ ОТПУСНА НО АКО СЪМ НА ОТКРИТО ТОВА НЕЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ВИНАГИ. ДОКАТО АКО СЪМ СИ У НАС ТО ВИНАГИ СЕ ПОЛУЧАВА ОТПУСКАНЕТО. А ЗА ТОВА ЧЕ ИСКАМ ОЩЕ И ОЩЕ ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА КАГАТО СЪМ СЛЕД МЕСЕЧНО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ. ТОГАВА СЪМ КАТО ТИРАНОЗАВЪР РЕКС
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 04, 2006, 04:36:58 » |
|
О, и аз го знам това чувство. Тогава просто нямам насищане. Искам и още и още и още... А и съм най- навита на анален тогава. Защо ли :roll: :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 05, 2006, 02:59:54 » |
|
а знаете ли...това лято като ходих един път на Плана (след Железница)...там има добри места за забавления на открито и е така доста скришно....та съм опънал едно одеалце до рекичката, огънче, мръвки се пекат....почнахме да се забавляваме с май гърл, но по едно време усещам аз някакво присъствие. и понеже мястото на което бях е на по-ниско ниво, като надигнах глава и гледам един мръсник залегнал и наднича.....воайорче мазно....и взех едно дръвце с единствената цел да го посплаша, но той вече се изнизваше в далечината. и така може да се каже, че секса някъде в природата е много приятен....просто някак си телото ти се зарежда с енергия от природата и повярвайте ми свърших 4 пъти за 3 часа
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 05, 2006, 05:04:41 » |
|
Мале, региме, впечатли ме. Аз имам спомени от преди няколко години, когато с приятеля ми(сега мъж) ходихме да бягаме и редовно приключвахме на задна в горичката :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 06, 2006, 03:11:20 » |
|
също беше интересно в едно малко Сузуки спряно под наклон до една бивша мина м/у Бистрица и Железница....:-)))) най-интересно стана когато един човек се появи от никъде да разхожда куче
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 06, 2006, 03:49:20 » |
|
и аз имам такова изпълнение на открито то не бяха на Копитото кодето се чуваха наоколо стада овце а девойката крещеще ли крещеще от страст. инаще и едно изпълнение на Камбаните в колата ми когато почука на прозореза една труженичка от местните, с вапроса тебе кой те постави тук ма на девойката. и една случка в борисовата градина през зимата когато тъкмо се бяхме усамотили, пак в колата ми и зад нас се пусна синята лампа да се отместиме от тяхното местенце. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Декември 06, 2006, 04:54:57 » |
|
хехе....това е било интересно с Околовръстната труженичка.........
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Декември 07, 2006, 07:55:01 » |
|
btw: stra6no miasto znam na sinemorec.....bezluden plaj. plaja Listi...ako niakoi go znae i e hodil 6te potvurdi 4e e super
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|