zaksa
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 3
|
 |
« -: Август 26, 2006, 08:34:10 » |
|
НЕЗНАМ КАК ДА ЗАПОЧНА НО МИ СЕ СТРУВА ЦЕ НЕИСТОВО ЖЕЛАЯ НЕЩО КОЕТО СИ ОСТАВА САМО МЕЧТА ЧУДЯ СЕ ФАНТАЗИЙТЕ ДАЛИ СЕ СБАДВАТ? ИСКАМ ДА ОПИТАМ С ОПРЕДЕЛЕНО НЕЩО ПО СКОРО ПОЗА НО.......... ВАПРОСА СИ ОСТАВА НЕЗНАМ ЗАЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА НЕ МИ Е ТОЛКОВА ГОЛЕМ.......КАМ 17-18 СМ Е НО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПО НУЖНИЯ НАЧИН НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ,,,,,,, НО МНОГО ИСКАМ ДА СТАНЕ ЕТО ЗА КАКВО МЕЧТАЯ: МАЛКО ФРЕНСКА КАТО НАЧАЛО И ПОСЛЕ АЗ ПО ГРАБ А ЖЕНАТА КЛЕКНАЛА(КЛАЕКНАЛА ОТГОРЕ) И ПЕНИСА Е В ДУПЕТО ЕТО ТОВА Е?.............ЗАСХТО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ОБАЧЕ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
Публикации: 192
|
 |
« Отговор #1 -: Септември 12, 2006, 08:20:20 » |
|
не се получава, щото пениса не е в дупето по принцип, ами първо трябва да влезе там :x :shock:
:lol: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
Hush-a-bye, don't you cry Go to sleepy, little baby
|
|
|
zaksa
Newbie
|
 |
« Отговор #2 -: Септември 18, 2006, 02:55:31 » |
|
:oops: dori i taka da e ? ne e tocno taka mislia si ce pri men shte da e ot goleminats i shte si ostane samo mecta tazi poza?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Септември 18, 2006, 10:49:15 » |
|
Това с големината верно може да е проблем... ама ако успееш да предразположиш мадамата - всичко ще можеш да вкараш
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaksa
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Септември 19, 2006, 06:54:30 » |
|
e чак всичко , едва ли пак и няма смисал мечтая за тази поза настрини става но по никакав друг начин?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Септември 20, 2006, 06:03:52 » |
|
Ми щом настрани става, що не пробваш като си вътре да я хванеш и да я изправиш върху тебе...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 01, 2006, 07:00:04 » |
|
Късно вечер е... мрак и тъма. В сърцето ми гори огън, а бикините ми са подмокрени. Колко ми се искаше сега да има някой да задоволи това страстно желание. Вървя по тъмната задимена улица. От всякъде ми лъха на алкохол, Чувам шум от близкото заведение. Влизам съвсем безотговорно, макар да знам че тук се събират само разни пропаднали типове с дълги полицейски досиета. И какво пък... а търся друго. Влизам и сякаш музиката спира. Виждам как трима от мъжете на бара се обръщат към мен- големи, мускулести и някак пребити от живота. Последвани от техния пример, се обръщат и още няколко. Чувствам се като звезда. Но каква ли? След миг вече съм просната на земята, а дрехите ми са жестоко разкъсани. Срамувам се от голотата си пред толкова много мъже, но и ме възбужда. Дългите ми кестеняви коси се спускат по гърдите ми и закриват зърната ми, а малките кърдици по венериният ми хълм сякаш играят от възбуда и желание. Краката ми биват жестоко разтворени и започва диво клатушкане. Най- сетне усещам нечия мъжка топлина в себе си. Чувствам се толкова задоволена... знаейки, че ме чакат толкова много мъже....
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 02, 2006, 06:06:41 » |
|
zaksa
сладур значи следваи саветите ми не са толкова сложни след като това което уписваш е моята любима поза. 1 легнал си по гръб 2 достатачно си увлажнил приятелката си 3 тук идва неината голяма РОЛЯ( нямали желание не можеш и карфиза да и завреш) 4 тя трябва да започни до сяда на пишката ти 5 от твоя страна ти си я придържаш пишката 6 когато приятелката ти седне на пениса ти трябва да се отпусне на зад 7 а ти да я придържаш от към гарбът
спирам до тук че се отклоних много от темата
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 02, 2006, 06:14:28 » |
|
имам фантазий естествено една от тях е че сме с приятела ми. тои ме награбва на предния капак на колата. и се започва един невероятен секс такъв какъвто само тои може да прави с мен. от някаде в един момент се доявяват и зрители. изведнъж усещам докато съм отгоре върху приятела си че накои се опитва да проникне в мен през ануса ми. това ме вазбужда още повече и аз се настървявам за повече секс. и всичко това на предният капак на колата :roll: :wink:
това за сега ми е една от фантазийте :wink: :wink: :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
James
Newbie
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 03, 2006, 06:05:15 » |
|
Че кой ли няма :twisted: Интересни фантазии имате момичета, но най-добре да си останат само фантазии, че в този объркан свят нищо хубаво няма да излезе ако станат реалност. Моите фантазии едва ли се различават много от тези на другите мъже- секс с някоя от учителките ми ( или с някоя млада учителка, минаха години откакто бях ученик все пак :roll: ), защо не с някоя медицинска сестра... да й измеря температурата с кожения термометър :twisted: ... Да съм един от пияниците във фантазията на Мацката Стан или един от воайорите във фантазията на Мацка Фарм  . Темичката е интересна и ще ми приятно да споделя някои от фантазиите си с вас, стига и вие да сте готови да споделите вашите.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 08, 2006, 03:47:37 » |
|
затова си ги пазиме като фантазии е някои се пристрашават да си ги осъществят и в реалноста но на мен за сега не ми се е отдала вазможност, пък и съм доста срамежлива. :oops: :oops: :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|