psyclone
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #62 -: Февруари 11, 2008, 01:28:58 » |
|
Едно лято преди няколко години ще почвам работа в слънчев бряг. И като се има предвид че бях на 17 работата ми не беше особено приятна, но няма значение. И така след първия ми работен ден, който почна в 9.30 и приключи в 24.30 най-накрая се прибирах, взех си душ и легнах да спя, тотално смазан. Бях занимавал едно момиче предните няколко дни, но тя нещо не ми се връзваше. Тогава бях при баща ми, а той живее в къща и има навика никога да не заключва. И както си спа, телефона ми звани в 3 часа през нощта обаче така и не му обърнах голямо внимание. След това обаче усетих как някой отваря вратата на стаята... и какво да видя-въпросното момиче,, което беше по-голямо от мен, влезе и се намърда при мен. Първоначално бях доста изненадан, даже малко стъписан, но после всичко си доиде на мястото, като изключим факта че бях ужасяващо изморен, но това никога няма значение за едно момиче, когато я сърби между краката. Друг проблем беше, че презерватива ми беше малък и не можах да го сложа както трябва, но не ми се ходеше в другата стая да търся друг, затова подкарах така. Всичко мина перфекто и момичето си тръгна към 4.30, защото трябваше да става рано сутринта или нещо такова. Дотук всичко добре. станах сутринта, пих кафе, баща ми ми направи забележка и ми каза следващия път "по-тихо да си върша работата" понеже някои хора се опитват да спат и отидох отново на работа. Към 14 часа обаче въпросното момиче ми се обади и искаше обезателно да се видим. Щом се видяхме, първото нещо, което направи бе да ми удари шамар. Докато била в тоалетната, видяла че нещо леко се подава и като решила да види какво става, издърпала презерватива и припаднала в тоалетната. Оказа се, че заради това че не можах да сложа презерватива докрай, той се е изхлузил в нея и понеже бях ужасно изморен, а тя беше малко пийнала, и двамата не сме усетили. А най-учудващото е, че и двамата не сме усетили липсата на презеррватива след като сме свършили. Доста гадно. Трябваше да се взимат постинори и т.н. Затова не трябва да се има пълна вяра на презервативите. Без да споменавам и факта че дори и по скъпите презервативи, като дурекс, бенетон или лайдфстайлс се КЪСАТ. Доста е гадно да си спокоен след като си надянал гумата и след като си свършиш като пич да видиш,че презеррватива направо е цъфнал.
|