Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2 3 ... 5
Изпечатай
Автор Тема: Неудобни случки докато правите секс  (Прочетена 25133 пъти)
iveta
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 19

« -: Август 19, 2006, 06:55:16 »

Преди няколко години живеех при баба ми и не ме пускаха да излизам ве4ер за6тото се притесняваха хората а и аз бях по малка, но тогава приятелят ми неможе6е да излиза през деня и няма6е как да се виждаме и една ве4ер аз ре6их 4е като заспят баба ми и дядо ми аз 6те го поканя. До тук вси4ко добре  тои доиде аз бях в хола и така.... правим си ние секс с него и по едно време се светка лампата на хола (дядо ми спе6е в кухнята която е преди хола  за да се стигне до банята трябва да се мине през хола) приятелят ми толкова се притесни 4е се хвана за краката ми под одеалото и запо4на целия  да трепери. И се 4удем ние сега какво 6те правим тои не трябва да е в нас о6те по малко гол... дядо ми станал... и ужас Ви казвам а то каква била при4ината дядо ми просто си  взимал разхлабителни и....се6тате се след това няма да ви казвам как си тръгна приятелят ми и как аз останах ядосана и възбудена и незадоволена цялата ве4ер!
Ако имате и Вие някакви такива весели историйки споделете да се посмеем вси4ки заедно УсмивчицаУсмивчица  Смотан
Активен

Усети живота!
Nina
Newbie
*

Публикации: 131

« Отговор #1 -: Август 19, 2006, 05:22:47 »

Това определено е интересно, аз също съм имала такава сконфузна ситуация, но за късмет небеше с дядото.
Та значи приятелят ми ми подхвърли че за почивните дни родителите му и сестра му (тогава тя беше на 16 ние на по 23) щели да ходят някъде и можем спокойно да се видим на саме. Всичко много хуваво дойдох аз в тях да се видим на саме и кекто се гледахме, по едно време се незнам как стана аз леко го бях налегнала и му дърпах фанелката да я свале. Той въобще не се дърпаше, напротив докато се усетя и сутиена ми бешя много далече а аз бях само по възбуда и прашки. Реших че може панталона да му пречи и потърсих ципа, той за късмет много лесно се сваляше.
Всичко си беше страхотно, поисках аз да му правя орална любов, и той както се беше опънал на мегия диван , аз , полу приклекнала съм му го толкова жадно захапала че ми е толко хубаво, просто нямам никакво намерение да го вадя. Е както казват хората всяко чудо за 3дни, или в на6ия случай, за 30 мин.
Както си се бях аз съсредоточила и му го смучех и изведнъж вратата се отвори , аз щях да го глутна, но нямаше да помогне. Влезе сестрата на приятеля ми и просто попита какво правим , ние нищо неотговорихме. Но това небеше най-големия шок. По големия беше когато приятеля ми я попита:
Ама ти не си ли с нашите ??
нейния отговор беше:
Спокойно и аз всеки път правя орална любов. Знам какво е удоволствието.
Тя беше само на 16 !!! Просто се извини и каза че отиват при някаква нейна приятелка да се видят.
Такава издънка не ми се е случвала втори път.

нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
Didko
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 152

« Отговор #2 -: Август 20, 2006, 01:03:36 »

Страхотна идея, Ивета! нека да споделяме;) Жалко, че за момента не мога да се сетя подобна "случка" с мен... Хм, винаги ли съм бил примерен или съм  имал шанс.... Трябва да помисля. Усмивчица

Нина, разбиваш с думи за пореден път!!! Ивета, образните ти описания са доста изчерпателни!!! БраВо:)
Активен
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #3 -: Август 20, 2006, 09:20:28 »

Веднъж викам едно маце у нас - нашите ги няма, часът е около нулата. Прибрах я от спирката, сипах й нещо за пиене, казахме си по две приказки и я налазих... Яко шоу - бях вкарал екстри и сексът продължаваше с часове. Мацето знаеше, че сме сами и викаше здраво - направо крещеше. Около четири часа щъкна до банята, а аз останах в леглото. Изведнъж чух да се отваря врата и баща ми влезе при мене - каза нещо от сорта на: "Е, хайде стига вече, де!"....
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
iveta
Newbie
*

« Отговор #4 -: Август 21, 2006, 04:43:20 »

Monk просто не можеш да си представи6 в какъв смях избухнах като го про4етох това, еееее весело му е било на бащта ти във въпросната ве4ер ахахааххахаааах
Активен

Усети живота!
Nina
Newbie
*

Публикации: 131

« Отговор #5 -: Август 21, 2006, 11:38:27 »

Монк, аз да си кажа честно, мисля че малко преувеличаваш, но това е мое мнение. А иначе немисля 4е ба6та ти е останал на "сухо". Пък и майка ти няма да устои на такива "" дразнещи дразнения"". но каквото и да е било, ти си си бил късметлията,

нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
Mackata_Stan
Newbie
*

Публикации: 980

« Отговор #6 -: Август 22, 2006, 06:56:53 »

Абе я да разкажа и аз нещо... При нас не е имало много издънки(събужданията на бебето докато го правим, не ги броя). Та значи, веднъж тогава все още бяхме само гаджета с мъжа ми, докато правихме секс в стаята му у родителите му, на вратата се почука. Е, никой не отговори на почукването, майка му явно схвана,ч е не трябва да влиза. Е, добре, ама час по-късно, докато си лежахме голи и доволни от изпълнението си, изведнъж вратата се отвори с адска бързина и вътре влезе сънената му майка. Явно е било доста късно, след като е спяла. Е, напусна си доста бързо, почти така както и беше влязла. Втори път не ни се е случвало.
Сега да разкажа и за в нас, един ден мъжът ми се прибира за обяд и аз с голям мерак му се нахвърлям, та така набързо хапна и после секс секс секс, е да, ама краят ни и на двамата явно беше адски шумен и пъстър щото малкият като ни чу веднага скокна(а спеше дълбоко човека  :oops: ) за да види защо така пъшкаме, та до толкова се изплаши, че нещо ми има, че се разплака. С баща му умряхме да се смеем тогава  Плезещ се
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
nasko.24
Newbie
*

Публикации: 7

« Отговор #7 -: Август 25, 2006, 06:19:10 »

hubavi izdunki moita ne e chak tolkova interesna no vse pak ste vi ia razkja
poslednia put kato pravihme sex s priatelkata mi v nai sgoresteniat moment kato mi se shvana krakat napravo ne mojash da si nameria miasto i na vsichkoto ot gore tukmo se poopravih izapochnahme otnovo i saseda mi reshi che triabva da mi zvunne na vratata
Активен

svestnia
samo za svestni
Didko
Newbie
*

« Отговор #8 -: Септември 08, 2006, 06:37:15 »

Няма ли повече случки?? Хайде тез дето само надничат тук и да пишат по 10 реда - задължително е! Или ще правят лицеви опори:)
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Публикации: 980

« Отговор #9 -: Септември 08, 2006, 02:29:08 »

:lol:  :lol:  Ех, ако имаше и толкова пишещи, колкото гледащи само...
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Didko
Newbie
*

« Отговор #10 -: Септември 11, 2006, 10:56:56 »

Стан, може да нямат случки:)
или пък не им се споделя с нас:)
Странно, сайтът е страхотен, има го, но повечето пишат в сайта на Емили, които е платен. Защо ли? Мнения?
Активен
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #11 -: Септември 11, 2006, 03:35:05 »

A TI KOITO NEPISHESH I SAMOCHETESH TUKAAAA KAKVO PRAVISH NOSHTESKAQ
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Didko
Newbie
*

« Отговор #12 -: Септември 12, 2006, 11:12:01 »

Може би -- -да предположа -- ами, учи по история на Балканските народи? Гледа телевизионна игра? Или пък броди сам из Европа?
Активен
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #13 -: Ноември 27, 2006, 09:40:44 »

мойта история е малко скучна може би

ТОВА СЕ СЛУЧИ НЯКАДЕ ПРЕДИ ГОДИНИ. тогава ходих с едно момиче което бе толкова лудо колкото мен  :twisted: . та значи бяхме на кино на късната последна прожекция. през целият филм аз не я оставих да гледа филма с любимият и актйор. беше едно мятане по седалката, а аз само кадето не си заврях рачецата до лакета в нея. е филма свърши е тук се започнаха мойте мъки (ако мога да кажа така)  :twisted: . тя тогавашната ми приятелка живееше в Надежда а на кино бяхме в кино Сердика. та качваме се в колата ми и потегляме за Надежда. тук на приятелката ми и хрумва да ми достави удоволствие докато карам а тя ми духа  :oops:  . карам си аз  по пътя и от кеф почти сам си премрежил погледа, а тя продалжава да си доставя удоволствие и на себеси и на мен. тук е мястото да напомня че това се случва в доста късната част на ноща след 24.00. както си карам започвам да усещам че крачето с което натискам педала за гаста,все повече ми се удървя и от това скороста с която си движиме се беше увеличила много над допустимата в градски условия или се движихме с около 120. като тагава за мен нямаше сфетофари, крастовища, и други участници в движението. и точно в този момент от някаде зад нас се появи една патрулка. защо ли ? защото на няколко крастовища преминах на червено :? . а сега как да спра като още не съм свършил. продалжих и се заформи нещо като Холивудско преследвани по улиците. е успях да завърша започналото, след което започнах да спирам. точно когато спрях полицаят искочи от патрулката и се насочи към нас, а приятелката ми твърдо отказваше да се изправи и продалжава ше да си играе с ПИШКАТА ми. полицаят стигна до стаклото ми но стоеше малко косо зад мен. усвети ме с фенера си, а гаджето си седи там доло в скута ми. ужас  :twisted:  :twisted: . точно когато полизая започна да ми крещи че ме преследва ли от центара на софия, и защо не сам спирал на подаденият от тях сигнал. точно тук приятелката ми се изправи като леко си забърса крайщата на устните си . полицаят УНЕМЯ а учите му станаха на  :shock:  :shock:  :shock: палачинки. настъпи някакво конфузно МАЛЧАНИЕ...... след което полицаят се усмихна  :wink:  :wink:  и ни пожела лека вечер защото вечерта ни вече беше приятна. така с помоща на гаджето ми аз си запазих книжката, и от тогава в градски условия не позволявам да ми доставят удоволствие по френски, но тези удроци по френски ми доставят угромно удоволствие когато патувам на дълаг път. но до тук ще спра защото влизаме в друга история  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

iveta
Newbie
*

« Отговор #14 -: Ноември 27, 2006, 11:10:47 »

Istoriikata e super, bravo za tvoqta priqtelka Усмивчица  Смотан
Активен

Усети живота!