Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 2 [3]
Изпечатай
Автор Тема: Какво мислите "Жена да изнасили мъж"  (Прочетена 12250 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #30 -: Декември 08, 2006, 04:57:46 »

Абсолютно съм съгласна с Мацката. Така както мъжете малко или много насилват жените да правят секс, така и жените могат да "насилят" един мъж да прави секс. Това обаче в НИКАКЪВ случай не значи, че преживяването ще е неприятно. НЕ, просто жената ще е по- инициативната страна. Всъщност в много случаи се получава именно това. Така, че... мъже, подгответе се за новото хилядолетие и новото положение, в което ЖЕНИ изнасилват МЪЖЕ.
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
James
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 80

« Отговор #31 -: Декември 09, 2006, 05:29:13 »

Изнасилването от жена може да се осъществи по два начина- приятен и крайно неприятен за един мъж.
 Първи вариант (този в който мъжете изпитват и удовилствие) когато жената им се мята, възбужда ги и ги използва като секс играчка за да се "оправи", но въпреки "насилването" може и на мъжът да му хареса.
 Втори вариант ( този в който много малко мъже изпитват удоволствие) жената е някоя дива амазанка, бивша щангистка ( е може и да не е такава, но какво пък) която има дилдо колан- всички знаете какво е това, и го използва за да "насили" мъжа. Да, знам че има мъже които се наслаждават на това и не, аз не съм от тях. При този вид изнасилване на мъж, съм сигурен че мноооого от мъжете няма да изпитат и грам удоволствие... почти както и много малко жени, да не кажа нито една не изпитва удоволствие когато я изнасилват.
Фантазиите са едно, но нека не забравяме че изнасилването си е и ще си остане престъпление.
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #32 -: Декември 10, 2006, 05:59:12 »

не знам за вас
но аз съм сагласен дори да се жертвам до толкова за до ме изнасили жена че дори бих се оковал с белезници са самото изживяване и за чуството че ще бъда изнасилен от жената(или както народа го е казал) ПРИЛАСТЕН И ИЗОСТАВЕН
п.с. тази мисъл ме възбужда дори докато пиша това мнение :wink:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mackata_Stan
Newbie
*

Публикации: 980

« Отговор #33 -: Декември 10, 2006, 07:15:43 »

О, Декстър, миличък, приластен и изоставен е съвсем друга темичка :wink:  Не ги смесвай, щото едва ли се чувства изнасилен по време на секса :roll:  :lol:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #34 -: Декември 10, 2006, 07:57:09 »

правилно не трябва да се бъркат понятиятя ИЗНАСИЛЕН от жена и ПРИЛАСТЕН И ИЗОСТАВЕН.
плътно зад теб съм МАЦКЕ
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

stalker
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 13

« Отговор #35 -: Април 06, 2007, 10:30:12 »

Позволете ми да отворя тази стара тема.Декстър,моля те не си пожелавай да те изнасили жена,ще ти разкажа една съсвесм истинска случка по която съм работил :
Получих оплакване от мъж - на 37 години,здрав,прав като бик - че е изнасилен и е приет на лечение в болницата.Състоянието му беше ужасяващо - разкъсан анус,раздран член,целия в синини.Оказа се,че вечерта се опитал да свали някаква мадама в един бар и ... почти не помни нищо повече след изпити няма и 200 грама водка.Освестил се вързан по лице на легло с две мадами до него,според пича мадамите били яко дрогирани и се започнала веселбата - за тях де не за него.Каквото не се сетили това не му завирали в ануса,свирки му правили - 8-10 парчета - хапали му кура до кръв,връзвали му ташаците с ластик да не може да се изпразни ... въобще каквото им дошло на ум.Така,че мъже и жени,мислете къде и какво пиете и с кого.При изследването на съдържанието на пробата от стомаха му се оказа,че са го натъпкали с приспивателни яко до козирката.Това беше преди около една година,в момента този човек не смее да заговори жена,ходи по всякакви психолози и психиатри,но нещата не се получават.
Активен

Добрите момчета отиват в рая ... лошите ... където си поискат ...
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #36 -: Април 09, 2007, 11:29:56 »

ЕВАЛЯТА  ЕВАЛЯ ЕВАЛЯТА на тез жени
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Страници: 1 2 [3]
Изпечатай