Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Как стимулирате партньора?  (Прочетена 4277 пъти)
Hristophorous
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 4

« -: Май 17, 2011, 01:05:34 »

Аз лично мога да кажа, че имам малък проблем с моята партньорка в секса(жена ми). Просто в повечето случаи и се спи или е изморена и т.н. По принцип правим много хубав секс, но не е достатъчно често(според мене). Аз така да се каже си искам Усмивчица, в смисъл започвам да я целувам, галя я и всички други неща, които би трябвало да значат, че искам да правим секс, но... просто получавам някое оправдание от сорта: "Ох, много съм изморена, спи ми се(най-често)! Та се питам: Мамка му какво да правя, в мене ли е проблема?!?! Обичам и харесвам жена си, но секса малко по-малко замира(не е силно казано)!!! Ще кажете: Говорете на тая тема! Аз веднага отговарям: Говорили сме. Нейният отговор е, че го осъзнава и ще се опита да се поправи, но това е за не повече от седмица!!!!
Активен
krstiani
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #1 -: Май 17, 2011, 07:01:03 »

а не ти ли е минавало през ум че е възможно да си  има любовник  Тъжен
Активен
Steamwork
Newbie
*

Публикации: 29

« Отговор #2 -: Май 17, 2011, 10:50:52 »

Не спомена, дали жена ти работи. Много жени се чувстват преуморени от отдадеността с на работното място. Психическото натоварване определено се отразява на сексуалното желание, т.е. подтиска го.
Това се отнася и за мъжене, естествено.
Ако наистина е много ангажирана през деня, опитай се да й създадеш странични удоволствия, които приятно да я разсейват в свободното й време. Подобно персонално внимание (без натрапчивост за секс) предполага, че тя ще се отпусне и забрви за злободневието, и ще започне да се присеща, че до нея стои мъж.
Успех!
Активен

По-добре паднал под масата, от колкото прав пред струга .....
trapera
Newbie
*

Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95

« Отговор #3 -: Май 21, 2011, 11:25:33 »

Намигване Ооо - стига сте си търсели само оправдания ... ! Значи пич , време е да си намериш нещо дето да ти разтоварва кайсийте , а колкото до женати - явно си има някой дето да я оправя ... ! Така че , няма к,во да се здухваш ами и забиваш директно въпроса и да си признава и в последствие и биеш яко шута ! Това е положението и никак не е за отчаяние ! Само бъди по-решителен !
Активен

Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
oneself
Newbie
*

Рейтинг: +0/-1
Публикации: 5

« Отговор #4 -: Май 22, 2011, 09:33:01 »

както казаха по-горе,
много е вероятно някой да си я пердаши вместо теб.
Друга причина едва ли има.
Всяка жена си търси куравия, колкото и да не си го признава.

Пробвал ли си да я изненадаш на обяд/обедна почивка ? Без много много да и обясняваш и да й праиш жестове - да и вдигнеш полата и да я отпереш както на теб ти е кеф ?

Ако и това не върви, време е да и покажеш, че тя не е единствената жена.
Незабравяй, колкото повече показваш, че тя е единствена за теб - толкова повече ще ти се качи на главата. Затова всичко с мярка.

Ако и това не върви - време е наистина да видиш наоколо някоя друга.

И не забравай, жените не харесват мъже които много говорят (колкото повече говориш - толкова повече глупости казваш). Харесват тия дето действат.
Активен
vede
Newbie
*

Публикации: 4

« Отговор #5 -: Юни 29, 2011, 08:40:38 »

Приятел пробвай с вариянта:- Миличко днеска ще се видя с една приятелка , че теб май пак те боли главичката!!!!!!!!!!!!!! Шегувам се ! Разбирам те напълно минал съм през това .Говорете не само за проблема говорете си по принцип и за всичко.Доверието е голяма раота друже!Питай нещо може да не е наред с теб , може да не получава това , което иска !Може пък  да и трябва време , знам ли?
Успех!
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: