Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« -: Юни 27, 2006, 05:20:29 » |
|
Понеже често става дума за тройките и за суинга, ми е интересно да видя има ли наистиан хора, които да са го правили. Какво е усещането и не се ли чувства пренебрегнат човек ако е участвал в такова нещо. Аз лично не съм, но съм си го мислила и трябва да призная, че мисълта за това ме възбужда. И все пак- наистина ли е толкова възбуждащо да сме с двама/ две?
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
G_P_S
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 18
|
 |
« Отговор #1 -: Юни 28, 2006, 04:52:42 » |
|
Не си задала правилно въпросите в анкетата. Допълни и отговора "Не, но много ми се иска" примерно. Иначе ние като двойка още не сме правили суинг, но определено имаме голямо желание. Друг е въпроса, че не може да попаднем на двойка, която поне наполовина да се доближава до нашите представи за суинг партньори...
|
|
|
|
|
Активен
|
Здварейте. Ние сме на по 22 от София. Търсим си други двойки за размяна на снимки, клипчета и интимно приятелство. Поздрави G_P_S
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #2 -: Юни 28, 2006, 07:51:30 » |
|
G_P_S, прави сте и веднага се поправих. Както и вие, така и ние с мъжа ми имаме огромно желание да го направим, но уви засега не се намират нито хора, нито време... Но бъдещето е пред нас, ще покаже 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #3 -: Юни 28, 2006, 11:31:41 » |
|
Поредната провокация от Стан:))))
Не, не и не!!! Това е като във вица:)
Не съм правил и не сме говорили сериозно на темата с половинката ми. Но смятам, че няма да издържа някой да чука приятелката ми пред мен:) Както и тя да гледа как съм с друга жена пред нея:)
За останалите варианти просто няма почва!:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Юни 28, 2006, 05:11:04 » |
|
Не съм правил и не сме говорили сериозно на темата с половинката ми. Но смятам, че няма да издържа някой да чука приятелката ми пред мен:) Както и тя да гледа как съм с друга жена пред нея:)
За останалите варианти просто няма почва!:) :lol:  А не би ли го направил за нея, ако тя има много силно желание?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 01, 2006, 12:09:10 » |
|
Ще трябва да и препратя темата:))))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
Публикации: 192
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 23, 2006, 02:47:07 » |
|
За останалите варианти просто няма почва!:) кой виц?? неделя къъъсен следобед...
|
|
|
|
|
Активен
|
Hush-a-bye, don't you cry Go to sleepy, little baby
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 24, 2006, 09:42:01 » |
|
Вицът е за мъжът с много дългата пишка, който искал по-къса. И трябвало да попита вълшебната жаба нещо, а тя да му отговори с "не". Разбира се, пишката му била 60 см, а всяко "не" на жабата съкращавала пишките с по 10 см. След първите две жабешки "не"та, онзи поискал още по-къса пишка и тя му отговорила "не, не и не!" 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 24, 2006, 11:29:00 » |
|
:lol: Як! :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 27, 2006, 03:44:17 » |
|
Интересен виц. Абе много малко хора се хванаха да участват в тази анкета, а уж има толкова много регистрирани... :roll: МАле, как се заблудих, че щом не им се пише, ще им се гласува поне...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 27, 2006, 06:41:25 » |
|
7 гласували... Админ, ти гласува ли :/ На годишнината от сватбата им мъжа предлага на жена си: - Искаш ли да разнообразим малко половия си живот? - Как на пример? - Ми да пробваме нещо ново, например в ушите… - Да бе, луд ли си – ще оглушея! - Е ти пък… За толкова години щом не онемя…  )
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
Публикации: 131
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 27, 2006, 09:35:54 » |
|
Е като неискат да гласуват, можем поне да обърнем съвсем леко тематиката на темата и да я направим примерно ЕРОТИЧНИ ВИЦОВЕ. И като започнахме така нещата, нека да кажа и аз един от тях.
Млад мъж и наточена сладурана се срещнали в нощен клуб, пийнали колкото могли, потанцували "неприлични танци" и много ама мнооого се харесало и им се доебало. По най-бързи начин се озовали в апартамента на мадамата и разхвърляли дрехи , по-бързо от изпечен джебчия. Тя останала по прелести а той по мъжка гордост на "дъх разтояние и парфюм обоняние". След като той я напънал здраво и рязко спрял в най-разпаления момент: - Baby защо не ми каза че си девствена :shock: :shock: ? - Ами пич, ти не ми даде възможност да сваля чорапогашника, добре ми влезе БРАВО !!!!
нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 28, 2006, 02:55:25 » |
|
Нина, на море ли беше? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
Публикации: 131
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 28, 2006, 09:07:31 » |
|
Не, не съм била на море дидко, при мен както се очертава, тази година няма да има почивка, а ти защо питаш дали съм била на море? То и да бях отишла, бих те поканила да прекараме заедно , но ти каза че неможеш да участваш в такива неща а само за зрител да те разкарвам не е оправдано да те мъча така по жегите.
нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Август 02, 2006, 07:42:26 » |
|
но ти каза че неможеш да участваш в такива неща а само за зрител да те разкарвам не е оправдано да те мъча така по жегите/quote]
За какво би ме канила, Нина? Морето за мен е... вода, спорт, пясък, топлина...
А се интересувах дали си ходила на море, защото е редно да покажеш дали има разлика в тена ти на някои места по тялото ти:) :shock:
А защо няма да ходиш? Редно е - социалистическата привилегия на масата:) , която прерастна в избуял хедонизъм на всички нива:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|