Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Анкета
Въпрос: Правили ли сте тройка или секс с повече партньори?  (Гласуването приключено: Юни 27, 2006, 05:20:29 )
Да, правил/а съм - 19 (48.7%)
Не, но много ми се иска да участвам - 18 (46.2%)
Не, и изобщо нямам желание да правя подобни неща - 2 (5.1%)
Общ брой гласове: 39

Страници: [1] 2 3 ... 5
Изпечатай
Автор Тема: За тройките и секса с повече партньори  (Прочетена 20324 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« -: Юни 27, 2006, 05:20:29 »

Понеже често става дума за тройките и за суинга, ми е интересно да видя има ли наистиан хора, които да са го правили. Какво е усещането и не се ли чувства пренебрегнат човек ако е участвал в такова нещо. Аз лично не съм, но съм си го мислила и трябва да призная, че мисълта за това ме възбужда. И все пак- наистина ли е толкова възбуждащо да сме с двама/ две?
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
G_P_S
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 18

« Отговор #1 -: Юни 28, 2006, 04:52:42 »

Не си задала правилно въпросите в анкетата. Допълни и отговора "Не, но много ми се иска" примерно.
Иначе ние като двойка още не сме правили суинг, но определено имаме голямо желание. Друг е въпроса, че не може да попаднем на двойка, която поне наполовина да се доближава до нашите представи за суинг партньори...
Активен

Здварейте. Ние сме на по 22 от София. Търсим си други двойки за размяна на снимки, клипчета и интимно приятелство. Поздрави G_P_S
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #2 -: Юни 28, 2006, 07:51:30 »

G_P_S, прави сте и веднага се поправих. Както и вие, така и ние с мъжа ми имаме огромно желание да го направим, но уви засега не се намират нито хора, нито време... Но бъдещето е пред нас, ще покаже Намигване
Активен

Didko
Newbie
*

Публикации: 152

« Отговор #3 -: Юни 28, 2006, 11:31:41 »

Поредната провокация от Стан:))))

Не, не и не!!! Това е като във вица:)

Не съм правил и не сме говорили сериозно на темата с половинката ми. Но смятам, че няма да издържа някой да чука приятелката ми пред мен:) Както и тя да гледа как съм с друга жена пред нея:)

За останалите варианти просто няма почва!:)
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #4 -: Юни 28, 2006, 05:11:04 »

Цитат на: "Didko"

Не съм правил и не сме говорили сериозно на темата с половинката ми. Но смятам, че няма да издържа някой да чука приятелката ми пред мен:) Както и тя да гледа как съм с друга жена пред нея:)

:lol:  Готин  А не би ли го направил за нея, ако тя има много силно желание?
Активен

Didko
Newbie
*

« Отговор #5 -: Юли 01, 2006, 12:09:10 »

Ще трябва да и препратя темата:))))
Активен
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #6 -: Юли 23, 2006, 02:47:07 »

Цитат на: "Didko"

кой виц??

неделя къъъсен следобед...
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Didko
Newbie
*

« Отговор #7 -: Юли 24, 2006, 09:42:01 »

Вицът е за мъжът с много дългата пишка, който искал по-къса. И трябвало да попита вълшебната жаба нещо, а тя да му отговори с "не". Разбира се, пишката му била 60 см, а всяко "не" на жабата съкращавала пишките с по 10 см. След първите две жабешки "не"та, онзи поискал още по-къса пишка и тя му отговорила "не, не и не!"Усмивчица
Активен
monk
Newbie
*

« Отговор #8 -: Юли 24, 2006, 11:29:00 »

:lol:  Як!  :lol:
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #9 -: Юли 27, 2006, 03:44:17 »

Интересен виц. Абе много малко хора се хванаха да участват в тази анкета, а уж има толкова много регистрирани... :roll: МАле, как се заблудих, че щом не им се пише, ще им се гласува поне...
Активен

monk
Newbie
*

« Отговор #10 -: Юли 27, 2006, 06:41:25 »

7 гласували... Админ, ти гласува ли :/

Плезещ се
Цитат
На годишнината от сватбата им мъжа предлага на жена си:
- Искаш ли да разнообразим малко половия си живот?
- Как на пример?
- Ми да пробваме нещо ново, например в ушите…
- Да бе, луд ли си – ще оглушея!
- Е ти пък… За толкова години щом не онемя… Усмивчица)
Активен

Nina
Newbie
*

Публикации: 131

« Отговор #11 -: Юли 27, 2006, 09:35:54 »

Е като неискат да гласуват, можем поне да обърнем съвсем леко тематиката на темата и да я направим примерно ЕРОТИЧНИ ВИЦОВЕ. И като започнахме така нещата, нека да кажа и аз един от тях.

Млад мъж и наточена сладурана се срещнали в нощен клуб, пийнали колкото могли, потанцували "неприлични танци" и много ама мнооого се харесало и им се доебало. По най-бързи начин се озовали в апартамента на мадамата и разхвърляли дрехи , по-бързо от изпечен джебчия. Тя останала по прелести а той по мъжка гордост на "дъх разтояние и парфюм обоняние". След като той я напънал здраво и рязко спрял в най-разпаления момент:
- Baby защо не ми каза че си девствена  :shock:  :shock:  ?
- Ами пич, ти не ми даде възможност да сваля чорапогашника, добре ми влезе БРАВО !!!!

нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
Didko
Newbie
*

« Отговор #12 -: Юли 28, 2006, 02:55:25 »

Нина, на море ли беше?Усмивчица
Активен
Nina
Newbie
*

Публикации: 131

« Отговор #13 -: Юли 28, 2006, 09:07:31 »

Не, не съм била на море дидко, при мен както се очертава, тази година няма да има почивка, а ти защо питаш дали съм била на море? То и да бях отишла, бих те поканила да прекараме заедно , но ти каза че неможеш да участваш в такива неща а само за зрител да те разкарвам не е оправдано да те мъча така по жегите.

нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
Didko
Newbie
*

« Отговор #14 -: Август 02, 2006, 07:42:26 »

Цитат на: Nina
но ти каза че неможеш да участваш в такива неща а само за зрител да те разкарвам не е оправдано да те мъча така по жегите/quote]

За какво би ме канила, Нина? Морето за мен е... вода, спорт, пясък, топлина...

А се интересувах дали си ходила на море, защото е редно да покажеш дали има разлика в тена ти на някои места по тялото ти:)  :shock:

А защо няма да ходиш? Редно е - социалистическата привилегия на масата:) , която прерастна в избуял хедонизъм на всички нива:)
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 5
Изпечатай

Отиди на: