Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: exhibitionism  (Прочетена 1862 пъти)
intelekt1
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1

« -: Септември 01, 2010, 07:22:25 »

Какво мислите за спонтанният женски ексхибиционизъм. За желанието жената да показва различни части от тялото си на обществени места? Бихте ли го адмирирали? Толерантни ли сте ако го прави съпругата или приятелката ви? Какво ще направите ако момичето/жената, която сте поканили на кафе с цел опознаване стои фронтално пред вас с лека разкрачени крака, така че да се виждат бикинете и?  Как да тълкуваме този невербален жест?
Активен
kokuun4o
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 14

« Отговор #1 -: Октомври 25, 2010, 03:21:25 »

Какво мислите за спонтанният женски ексхибиционизъм. За желанието жената да показва различни части от тялото си на обществени места? Бихте ли го адмирирали? Толерантни ли сте ако го прави съпругата или приятелката ви? Какво ще направите ако момичето/жената, която сте поканили на кафе с цел опознаване стои фронтално пред вас с лека разкрачени крака, така че да се виждат бикинете и?  Как да тълкуваме този невербален жест?
6te se nad1rvq kato zmei i 6te i go pokaja pod masata Усмивчица)[/size]

Нарушена т.2 от Правилата на форума.
« Последна редакция: Септември 04, 2011, 03:47:15 от p3run » Активен
designwiz
Newbie
*

Рейтинг: +1/-1
Публикации: 6

Mmmm....

« Отговор #2 -: Септември 04, 2011, 12:44:09 »

ексхибионизма е нещо уникално : ) Тази свобода,това разкрепостено мислене... Не знам дали само аз така го приемам но умирам от удоволствие когато се показвам пред много хора или се случват някви неща на публични места. Не съм от хората с шлиферите в парковете но... кво има снимки,видео... face 2 face... ;d
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: