Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Браво!!!  (Прочетена 2798 пъти)
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 68

« -: Май 31, 2010, 07:00:46 »

Искам да изкажа мойте искрени похвали за новия форум,който изглежда според мен много добре.А ако направите и сайта в съшото оформление направо ще се хвана за гъза и ще се рацепя до врата от кеф. Ухилен аз намерих един йава скрипт готов за употреба и мисля че доста добре ще се върже с сайта като цяло.Ако искате пишете на лс да ви го пратя на пощата.
Активен

Мечтая да съм това, което бях, когато
мечтаех да съм това, което съм.

Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
admin
Administrator
Newbie

Рейтинг: +4/-0
Публикации: 77

« Отговор #1 -: Юни 01, 2010, 03:53:18 »

Мерси. А иначе кое не ти харесва в оформлението на сайта?
Активен
p3run
Global Moderator
Newbie

« Отговор #2 -: Юни 01, 2010, 05:07:21 »

На мен ми харесва сайта но просто малко ми е странно все още,че като натисна "снимки" ми се показват снимки от втора страница.А като цъкна страница "1" ми се показва Началната страница.Кадето клиповете и снимките са на една страница.докато при клиповете на "страница 1" не се показват последните клипове.Предполагам че е това за сега ако забележа още нещо което не ми допада ще ви съобщя.Иначе като цяло сайта е направен с замисъл и много труд.Предполагам и това много ме радва.
Активен

Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
admin
Administrator
Newbie

« Отговор #3 -: Юни 01, 2010, 05:20:12 »

В  началото са само новите неща, затова са смесени. При стария вариант беше малко по-добра навигацията, но не се знае и тоя вариант колко ще го ползвам.
Активен
p3run
Global Moderator
Newbie

« Отговор #4 -: Юни 01, 2010, 06:04:02 »

Сигорно ще го промениш,защото не съм видял сайт който да не се променя поне малко.А впрочем браво за секцията в сайта за последни постове в форума.
Активен

admin
Administrator
Newbie

« Отговор #5 -: Юни 01, 2010, 06:04:56 »

Ами смятам форума да се поразвие, ако въобще е възможно.
Активен
p3run
Global Moderator
Newbie

« Отговор #6 -: Юни 01, 2010, 06:19:07 »

споко ще се развие.Днес като гледам имаше 34 човека в форума.Даже бяхме и много регистриралите се.Цели 3 и един скрит Ухилен .Почва да се развива и сигорно скоро ще се пръска по шевовете.трябва по често да пускаме теми в форума.
Активен

rAD3v
Гост
« Отговор #7 -: Септември 23, 2010, 09:21:05 »

Всичко зависи от нас регистрираните потребители и разбира се една хубава реклама не е лошо да се пусне, в момента най-добре се рекламира нещо чрез фейс боок-а така, че там му е майката да се рекламира ;]
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: